Gay olduğum için evlenme ve sevdiğim kişiden çocuk sahibi olma gibi bi şansım yok. Bekledikçe de zaman geçiyor. Yaşlanınca böyle şeyler yapmak daha zor. Bu ilk ilişkim olacak. Daha önce hiç kimseyle sevgili bile olmadım. İnternetten tanıştığım biriyle yatıcam. Sizce ne kadar mantıklı? Eğer yapmazsam bi daha ne zaman yapıcam ki? Sizce yapmalı mıyım? Neden? Bu arada 21 yaşındayım
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu düşünmemin sebebi gerçek hayatta asla eşcinsel birini bulamayacak olmam. Aşık olduklarım oldu ama hep platonik. Sıkıldım artık hep tek taraflı olmasından
İnternetten tanıştığım biri ile buluşup seks yapmalı mıyım?
Bende gay birini bulamayacağımı düşünüyorum fakat internetten tanıştığın biriyle cinsellik yaşama düşünceni biraz ertelemelisin veya gerçekten güvenebilecek misin o kişiye?
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ertelesem bile gelecekte olacağının bi garantisi yok. Sadece yaşım ilerleyecek
Hemen tanıştığın gibi yapmak zorunda değilsin. Kalabalık bi yerde görüş. Sonra daha iyi tanıyana kadar bi kaç defa daha görüş. Eğer ikinizde isterseniz yaparsınız
Ama hiç tanımadığım biri belki baya kötü biridir bilmiyorum tanımıyorum sonuçta. Hem tanımaya çalışsam bile onun istediği kadar onu tanıyabilirim. Ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için arada kaldım. Eğer yapmazsam da hayatım boyunca hiç mi yapmıycam yani? Şimdi yapmazsam yaş 30-35 olacak. Ne anlamı var o kadar beklemenin? Bi de internet dışında bulmak çok çokk zor. Hem de Tr de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi kaç defa sadece seks odaklı ama fiziki olarak hoşuna giden kişilerle görüş zevki doyasıya yaşa. Bu seni her konuda güçlendirecektir
Bende gay birini bulamayacağımı düşünüyorum fakat internetten tanıştığın biriyle cinsellik yaşama düşünceni biraz ertelemelisin veya gerçekten güvenebilecek misin o kişiye?
Ertelesem bile gelecekte olacağının bi garantisi yok. Sadece yaşım ilerleyecek
Güvenemem tabi ama başka çarem de yok
Bende sen gibiyim benim de ertelemiş halim hep ☺️ yaşım 27 oldu güvenememekten
Hiç yapmadın mı
Hayır
Hemen tanıştığın gibi yapmak zorunda değilsin. Kalabalık bi yerde görüş. Sonra daha iyi tanıyana kadar bi kaç defa daha görüş. Eğer ikinizde isterseniz yaparsınız
Nerde yaşıyorsun
İstanbul sen
Tekirdağ
Hiç gitmedim ama yakın galiba
Evet
Öğrenci misin orada
Eve t
Güzelmiş
Buluştun mu?
Senin tercihin yaşamın karar senin.. bana ulaşsana
@ma ulaşmak çok zor bu zamanda zengin filan olman lazım yoksa kizlar vermez en mantıklısı bu
Ben kızlardan hoşlanmıyorum
Erkekle yapıcam
Bende aktif olmaya karar verdim pasif bulunca skecem
Kız bulamadığın için delik deliktir diye mi düşünüyorsun
Evet
Bence hoşlandığın kişiyle olmalısın. Mesela bi kız bana teklif etse reddederim
Teklif eden yok 31de sıktı
Neden sıkıntı
Sen teklif et
Ciddi düşünmüyorsan ciddi düşünmeyen birilerini bulmalısın
Yani yaptığın kişi ile evlilik düşünmüyorsan
Nereden tanıştınız uygulama mi buradan m
Instagram
Oda gay dimi
Evet
Uyarsa yapın bence ne diyim
Ama hiç tanımadığım biri belki baya kötü biridir bilmiyorum tanımıyorum sonuçta. Hem tanımaya çalışsam bile onun istediği kadar onu tanıyabilirim. Ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için arada kaldım. Eğer yapmazsam da hayatım boyunca hiç mi yapmıycam yani? Şimdi yapmazsam yaş 30-35 olacak. Ne anlamı var o kadar beklemenin? Bi de internet dışında bulmak çok çokk zor. Hem de Tr de
Sen hiç yaptın mı
Ve sen eşcinsel misin
Yok değilim eş cinsel kadınlarla yaptım
Sen de internetten mi tanıştın yoksa gerçek hayatta uzun süreden beri tanıdığın biri miydi
Yok tanımıyordum tek gecelik oldu hep netten tanıştığım oldu bide bi tanıdık aracılığıyla
Yaşıtınla mı yaptın yoksa kendinden büyük biriyle mi? Ve kaç kişi ile yaptın? Ve nerde yaptınız? Nasıl güvenebildin hiç tanımadığın birine?
Benden büyüktu çoğu normal evde oldu tek gecelik ti görmedim ki daha hem güvenilir di hepsi
Ohaa kaç yaşındaydılar ki? Ve kimin evinde oldu
Kendi evlerinde 30 olan vardı 25 vardı
Sen kaçsın
23 um ben
En fazla 30 mu
İlk kaç yaşında yaptın
2 sene önce oldu ilk 30 üstü de oldu galiba
Kıskandım skdjd
Sen gaysin ama 😂 sen bulursun bence kolay
Telegram dan bak arayanlar oluyor öyle
Evet ama sizin de evlenme gibi bi şansınız var
Ve çocuğunuzun istediğiniz kişiden olması