Oral ve anal iğrenç. Bunalr dışında hepsi olabilir. temiz , güzel bir kadın ve güzelliğine dikkat eden birinden bunlar yine de beklenir mii? Evlilikle ilgili korkularımdan biri bu cinsel konuda istemediğim şeylere zorlanmak. psikolojim bozulur gerçekten. ama sürekli evlilikte cinsellikle ilgili hep çok abartı şeyler okuyorum yani hayali gibi geliyor bana. mesela romantik filmlerdeki gibi bir aşk yaşamak gibi ütopik geliyor. bu kadar doğal gelişen insanı bir iç güdüden bu kadar fazla beklenti saçma değil mi yani ne gerek var bu kadar kasmaya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılilk başlarda standart ilişki olarak gidilebilir fakat belli bir sonra iki tarafta aynı cinsellikten sıkılıp farklı yönelimlerde isteyebilir yani her seferinde ekmek yemek gibi düşün insan arasına belli bir süre sonra bişiler koymak isteyebilir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSümüklü kız görseler kaçarlar, yemekten kıl çıksa reklam ederler, iki gün duş almadı karısı diye aldatmaya meyil ederler ama i. şene. n ve s. çıl. an akan kokan yeri yalamayı kutsallaştıran ballandıra ballandıra anlatan zihniyeti asla anlamıyorum pislikten iğrençlikten başka bişey gelmiyor şimdi linç yerim tecrübesiz olduğun ne kadar belli diye ama bu temizlik anlayışına aykırı düşüncesi bile kusmaya yetiyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılböyle şeyler karşılıkla rıza ve istekle olmalı. kim olursa olsun seni böyle bir şeye zorlayamaz merak etme kaldı ki bence evlilik öncesinde böyle şeyler konuşulmalı ki evlilikte sorun yaşanmasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle senin istemedigini hayatinda kimse sana zorla yaptiramaz kocan dahil olsa evleneceğin kişiyle adam akilli konuşursun çünkü zamanini bu adamla birlestiriceksin açık ol ve benn bunlari yapamam bazi erkeklerde buna sığınır ama sen bunlari yapmıyorsun da bende baskasinda aradim diye kendime saygın olmali senin vücuduna saygi duymacak olan sanada duymaz
07 Yorumla
Soran+1 yılBen yalan söylediklerini düşünüyorum bu konuda yaşı geçmiş ve çocuk doğurmuş kadını artık fiziksel olarak beğenmedikleri için dışarı daha genç olanlara bakıyorlar ve sonra da böyle bir yalanın arkasına saklanıyorlar. Düşünsene vs modeli olsa hayır bu herşeye açık değil o yüzden bununla bir daha yapmam der mi? Ölür de yapar yani
Cevap sahibi+1 yılNe konuda sana yalan söylediklerini düşünüyorsun? Anlamadim
Cevap sahibi+1 yılYa bak sen kendin diyorsun hersey yapabilir diye kendini kısıtladigin şeyler çok abarti şeyler değil hani desenki tek pozisyonda yaparim başka bir şey de yapmam dersen anlarim ama diyorsun ki ister istemez midem bulanıyor bitti kimse üstüne gelemez bu konuda yani laf ettirmemelisin
Soran+1 yılBana değil. hani cinsellikte iyi değil gözüm dışarı kaydı diyenler için yazmıştım. sen dedin ya bazı erkekler buna sığınır diye o erkekler için konuştum
Cevap sahibi+1 yılAnladım simdi ve haklsiinda dediğinde pislik erkek çok yani
Soran+1 yılHerkese senin gibi vicdanlı koca laızm 😀👍👍
Cevap sahibi+1 yılEtrafında yokmu hayatını kurtaracak bir kadın söyle evlendir benimle 😁
Canım kimse sana istemediğin bişeyi yapmaz. Yaptırma da? Başından diceksin. Bunlar hoşuma gitmiyor. Kırmızı çizgim die. Erkekler cinsellik monotanlaşınca bu dediklerine yönelir
00 YorumlaNiye? Mesela vajinanizin yalanmasi, bacaklarinizin ve meme uçlarinizin yalanmasi hoşunuza gitmez mi seks öncesi ön sevişme yani
00 Yorumla
+1 yılÖral anal hariç hepsi olabilir diyosun yahu geriye ne kaldı ozaman çok merak ediyorum bi saysana oral anal harici ne var geride :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Oral bence erkek temiz ve bakimliysa yapılır o kadarda iğrenç bir durum yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal olmaz ona katılmıyorum çünkü bayanların sağlığına zarar veriyor ama oral seks mutlaka olmalı iki taraf içinde. O bile romantizm katıyo eşim böyle ağzına aldığında kendinden geçiyo resmen sevişiyo s*kmle bende ona yapıyorum böyle kendimden geçiyorum yalayarak aklı çıkıyo zevkten
00 Yorumla
+1 yılSeks evliliğe en uzak şeydir. Boş beleş hayaller kurmayın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Zamanla seninde bakisin degisir. Anal tamam ama oral yapmak gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral neysede anal olmaz eger evli isen esinin ona ihtiyacı olmaması gerek öyle hep cinsellik diye biseyde yok merak etme bende senin gibi korkuyodum :)
01 Yorumla
+1 yılBunların dışında sok çıkar dan başka bir şey kalmıyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal evet ama oral süper ben şahsen yapmayı cok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal zaten iğrenç zaten Müslüman olanlar için karı kocada olsan anal günah
01 Yorumla
Soran+1 yılGünahtan çok zararlı. iğrenç bir şey insan kusar ya. bunu yapan bir erkek zaten temiz değildir. pis bir insandır. çünkü biraz titiz olan biri iğrenir.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBide grup ya oda iğrenç yapiyorlar eşlerini nasıl paylasiyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oralın tadını henüz almamış bir yazar daha.
00 Yorumla
+1 yılOralın igrenc bie tarafı yok sadece sabun ve sıcak su ile saglam dezenfekte edilmeli , ki bir kadın olarak oralı igrenc buluyorsan cinsellikten anladigini sanmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral iğrenç bir şey değil. Aksine zevki kat ve kat artıran en önemli etken.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOral nasıl iğrenç ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılBirine yapsan miden bulanmaz mı? nasıl yemek yersin mesela ondan sonra iğrenmeden
Cevap sahibi+1 yılImmm ball gibi. Neden bulansın. Âşık olduğum adamı mutlu edeceğim o beni edecek mis gibi işte.
+1 yılOralı sen istemezsin yaptirmayi zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptırsam bile ben yapmam :D
- +1 yıl
Ben kendime yapılmasını sevmem yapmayı severim zaten benlik sıkıntı yok
Soran+1 yılNeden sevmiyorsun
- +1 yıl
Bilmem hoşuma gitmiyor sanki kadını aşağılamak gibi düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılAnala gerek yok ama oral şart
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Oral olur da anala izin verme
00 Yorumla
+1 yılNeden iğrenç ki onlar ya
21 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılNe kalıyorki başka
00 Yorumla anala hayır
00 Yorumla
+1 yılolmadan olmaz evet
00 YorumlaAnal asla
00 Yorumla
+1 yılOral ve Analdan benimde midem bulanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks can katar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanal kötü ama oral kadın daha çok istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oralll candır