Normalde bakireyim. Erkek arkadaşım olduğunda bile kendimi tutuyordum. P*rnonun gerçekten olumsuz etkileri olduğunu düşündüğüm için seksting yapıyorum. Birkaç kez ses ve foto atmışlığım var. Yaptıktan sonra kötü hissediyorum. Sizce normalde cinsellik yaşamaktan farkı var mı bu durumun? Kendimi mi kandırıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence hiç kötü değil ilişkide bir birini tanımayan iki kisininde ilişkiye sanal olarak girip bosalmasi güzel, hiç bir emek harcamadan gece yatağında karşılıklı yazisarak ses ve görüntü atarak boşalmak kadar güzeli var mı adamla temas olmadan güzel etkinliktir. Gece aklına düştü bir anda libidon yükseldi hemen sextin isteyen birini bul yap güzel degilmi? Hiçte pişmanlık duyma canın çektiğinde ihtiyaç karşıla yapanlarda birbirini tanımadan yapması ayrı bir güzelliktir. Ben yaptığım kişiler çok memnun ve ihtiyaç duydukça aramalarıda memnun olduğunu söylüyorlar. Kötü değil gönderilen resimlerde yüz görünmeyecek iyi olur diye dusunuyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de zamanında senin gibi düşünüyordum ve bu süreç çok kafa karıştırıcı bir süreç ama en sonunda mantığını kafama oturttum bu konu hakkında bence iç sesinle hareket etmeli ve kararlı olmalısın eğer ki senin için problem olduğunu ve sürekli bi belirsizlik var ise bu konu hakkında benimle iletişime geçmek istersen yardımcı olurum. Objektif olarak değerlendirip yorumlayıp ve belirli karar almak gerektiren bir konu burada her bir yorumu okudukça daha da çok kafan karışacaktır emin ol
08 Yorumla
Soran+1 yılNe karara vardın sonuç olarak
Cevap sahibi+1 yıldüzenli bir hayatım vardı tabi bu konuda seçiciydim bazı kriterlere sahip oldum olumsuz tecrübeler edindim ve daha düzenli bir yok çizdim şuanda hem kötü hissetmiyorum hem de kendimce doğru olanı yapıyorum
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılbelirli kişiyle güven gizlilik içerisinde sen de görüşmeler sağlayabilirsin tabi ki çizgiyi koruman gerekecek baktın ki kontrolden çıkan olaylar gerçekleşiyor hemen geri adım atabilmelisin hiç bir zaman kendini mecbur hissetmemek en doğru hareket olur senin için
Soran+1 yılAynı kişiyle yaptığımda rahat edemiyorum. tanımadığım biriyle yaptığımda daha az anlam yüklemiş oluyorum. Bir nevi p. rno gibi
Cevap sahibi+1 yıldoğru düşünüyorsun ama şöyle de bir durum söz konusu sürekli kişi değiştirdiğinde kendimce rahat olmak aslında daha zor sebebi ise güven problemi istediğim gibi ses atamıyorum resim atamıyorum ve aşırı yapmacık hissediyorum sürekli aynı kişi ile sexting değil cinsel içerikli sohbet edilebilir fikir alışverişi yapılabilir partnerinin gizemli cinsel dünyasını keşfedebilirsin en önemlisi ise bütün bunları yaparken için rahat olmalı acaba 1 ay sonra kendimi internette görebilir miyim düşünmek gerek
Soran+1 yılFotoğraf sadece bir kez attım. Yazarak ya da sesli yapıyorum genelde. Aynı kişiyle de yapsam aynı risk olurdu. Ne kadar güvenebilirsin
Cevap sahibi+1 yılo zaman güvenene kadar onunla sohbet edebilirsin. Eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayabilirsin. Belli bir süreden sonra emin ol az çok belli oluyor. Sadece duygusal hareket etme! Tamamen mantığınla hareket ederek ilerlersen yaşadığından çok daha fazlasını yaşayarak keyif alabilirsin. f*ck gibi düşünebilirsin. Tabi ki karşındaki kişinin kültürü, görgüsü, kibarlığı da önemlidir. Af edersiniz Hanzo gibi “Meme at, anlık at, hadi bekletme” gibi şeyinin derdine düşmüşçesine hareket eden insanlar tehlikelidir bence. Sen karşındaki insanla konuşurken eğer ki bir cinsel çekim ve heyecan var ise konu oralara kendi kendine gider zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Hayır
p*rno kötü değil
Ben P modeliyim kendi videolarımı atıyorum
P Star olmayı hedefliyorum
Lakin ben O sektöründe Türkiye'de gelişemem ama yapacak bir şey yok
Çok fazla izlersen zararlı yoksa zararlı falan değil00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de vicdanım asla rahat etmiyordu, en sonunda bıraktım aylardır da yapmıyorum.
İnan bana arada arzu zorlasa da en güzeli kendi kendine işini görmek.
Bu da sanal cinsellik, başkasını arzuluyoruz.04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılBırakmaya çalış, sonra teşekkür edersin
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılGüç ve sabır diliyorum
+1 yılZevkli biseyy sende bu konudaa istekli ve rahatliyosann normal yani ohtiyac sonuctaa bende nude vs attigim oldu ama sana kalmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel bişi yapıp rahatlamak mutlu ediyor beni bir de en güzeli birbirimizi tanımıyoruz duygularımızı istediğimiz gibi anlatıyoruz
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben keyif alıyorum ortada bir duygu da olmadığı için masum geliyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç masum gelmiyo işte
- +1 yıl
Zina etmekten iyidir en azından prno izler gibi tek taraflı değil de karşılıklı oluyor ve iki taraf da tatmin oluyor ortada fiziksel bir aktivite de olmadığı için zina sayılmaz.
Soran+1 yılBirini boşaltıyorsun ama sonuçta
- +1 yıl
Evet ama bu senin onunla zina ettiğini göstermez ki. İnternette nudeleri yayılmış milyonlarca kişi var onlar sürekli mastürbasyon yapanlarla zina etmiş mi oluyor
Soran+1 yılNe bileyim içim rahat değil
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eğer karşı taraf iyi ise bu konuda gerçek seks gibi hissettiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksting dediğin şey hayal biri ile hayal etmek zararlı mı hayır hayal paylaşımı yapıyorsun üstüne birde şöyle bakarsan karşı taraftan atak geliyorsa zaten zevkine bakıyorsun özü bu:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılNiye kötü olsun ki yapıyorsun ve hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılfantezi meselesi fakat yasamadiktan sonra sexting falan hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu kesin olarak söyleyebilirim ki İlişkinin erken ve ilk safalarında evet yanlıştır kötüdür
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi ilişikinin
Cevap sahibi+1 yılYani sevgiliysen flörtsen fb ilişkisine bisi diyemem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki doğal bi’ durum değil ama ihtiyaç olduğu gerçeğini değiştirmez. Bazı farklı renkteki yalanlar gibi bu da beyaz bi’ günah sayılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksting p*rno izlemek ya da seks hikayesi okumak gibi bir şey.
00 Yorumlasenlik bir durum değil orgazm olduktan sonra böyle duygular yaşaman normal bir zararı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHa yaşamışım ha bunu yapmışım çok da farklı mı sence?
+1 yılHmm ilginç bir durum. Neden kötü hissediyorsun kendini öncelikle onu sorgulamak lazım
00 YorumlaBen yıllardır yapıyor um
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbenc arada gerek bir ihtiyaç derim
00 Yorumla Cevap vereyim mi acaba?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılaksine çok güzel bir şey ;)
00 Yorumla
+1 yılDegil bi de sesli olursa tadından yenmez.
00 Yorumla
+1 yılHayır ben hergun yapıyorum sevgilimle
00 Yorumla
+1 yılGerçek seks ile çok farklı bu y
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu degil p*rno iyi en azından
015 Yorumla
Soran+1 yılp*rno benim gerçeklik algımı bozuyo
Cevap sahibi+1 yılO yuzden karşılıklı yapmak daha güzel
Cevap sahibi+1 yılDuzeltme yapmis prnnodan iyi demiştim
Soran+1 yılİşte de pişmanlık hissi oluyor. Sen reelde sevgilinle yapma tanımadığın inssnları boşalt. Kötü hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde rahatlamak gerekiyor bunu video izlemek yerine karşılıklı biriyle yapıyorsun. Ve çok güzel video izlemekten
Soran+1 yılKeşke bırakabilsem bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık her türlü olacak ozaman video izlesende. Pişmanlık yasamayayim diyorsan ozaman hemen biriyle evlen.
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık yaşamanı gerektirecek bir durum yok bence. Vücudun doğal isteği bu durumda. Yemek yemek gibi su içmek gibi. Rahatlamak kötü birsey değil
Soran+1 yılDaha okulum bitmedi. Artı adayım yok. Rastgele de evlenemem. Video izlediğimde de pişmanlık oluyor ama biriyle konuştuğumdakş kadar değil. Tek sorun p*rno benim tam anlamıyla algımı bozuyo sapıttırıyo yani
Cevap sahibi+1 yılOzaman daha yıllar var evlenmene ve arzu ve isteklerimiz hep olacak bunun içinde rahatlaman gerekecek. Yapmasanda belli bir süre engel olamazsın gerçek bu. O isteği ortaya çıkartıp rahatlayacaksin.
Soran+1 yılMastürbasyon yapmadan zaten duramam kendimi biliyorum. Ama inşallah şu sekstingi de yapmıycam
Cevap sahibi+1 yılSenin tercihin tabiki ama kötü birsey değil bence.
Cevap sahibi+1 yılVe karşılıklı yapmadan aldığın hazla diğerleri arasında dağlar kadar fark olacak.
Soran+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılO hazzı ve zevki isteyeceksin yine
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kötü hissedecek bişi yok herkes yapıyo
00 Yorumla
+1 yılKimlerle yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım kişilerle yapmıyorum
- +1 yıl
Sorun yok yapılır bende yaptım yaparım denk geldikçe nudeli keyifli oluyor
Kötü bir şey yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum işte
Degil çok zevkli
00 YorumlaKötü değil
00 YorumlaGerçeğini yapmaktan iyidir