+1 yılBu birde ilişkinin sıklığına bağlı, iki günde bir yapılırsa normal ama haftada bir iki olursa az tabii. Ön sevişme ve ilk boşalmadan sonra süre karşılıklı olarak belirlenmeli. sadece bir tarafın zevk alması değil karşılıklı zevk almak önemli. Partner acı duyarsa ya da yeter derse karşılıklı aynı anda boşalıp bitirmek çok daha zevkli ve keyifli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi 45 dk 1 saat taktiksel iş tecrübesel olarak konuşursam 45 dk seks i ön sevişme falan içinde dahilmi diye sormak lazım
yaklaşık ön sevişmeyi 20 dk sayarsak pozisyon değiştire değiştire yaklaşık oda 20 -25 dk sürse 45 i tamamlar oda anca kş dahşldedğilse ön sevişme o arkadaş efsane sallıyodur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayir, rahatsiz etmez mutlu eder. Çünkü sadece sok çikar boşal bitsin sevmiyorum. Kadinin orgazm olmasi zevkten kollarimda uyumasi da benim için önemli. Ön sevişme ve fanteziler, farkli pozisyonlar, yalama, okşama, sevişme ve hatta dans olmadan yapmam hemen
10 Yorumlavar ortalaması 1 veya 2 saat olan , seyrekleri ise 4 saat falan ama şunu bilmek gerekir ki birçok erkek erken boşalıyor ve kızlar sadece onları gördüğü için normali o diyor ve birçok kız yeğenlerinin pipisini gördüğü için normalinde o kadar sanıyor ve kalkmış bir penisin pipi kadar olduğunu düşünüyor. artık uyanın orgazm olamıyorsunuz hep yetersizleri seçtiğiniz için...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüreye takılı kalma.. 5 dakika içinde çığlıklarla boşalabilir kadın.. Önemli olan yatağa girmeden önce karşılıklı isteği arttırmak. Yatağa dolu girildiğinde ise özellikle kadın defalarca boşalır. Deneyimle sabit
10 Yorumla
+1 yılAkşam 9 da başladım sabah 8 de. odadan çıktık en son kız arkadasim belimi kırdın cümlesi aklımda kalmisti 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOn sevisme uzadikca sevgi artiyo gibi hissediyo insan. 45 dk iyidir rahatsiz etmez de bayanlarda can yanmaya basliyor sure uzadikca
00 Yorumla aşırı sürtünmeden 15 20 dk dan sonra penisim hissizleşiyor
00 Yorumla30 dk giriş bölümü olur ancak. gelişme sonuç da 1 saat desen 1:15 olur.
01 Yorumla
+1 yılSıkılırım ben 45 dakika nedir nefesim kesilir bayginlik geçiririm. Kacarim ulan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç durmadan 2 saat yaptığımı biliyorum ama pertim çıkmıştı valla bi daha da olmadı öyle 😂 45 dk ideal
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BurBoTR evet yandı şişti kül oldu😂
Cevap sahibi+1 yıl@BurBoTR ironi şakaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBunca yıldır aralıksız sevişirim 45 dakika nedir mk filmmi ceviriyonuz anlamıyorm 🤣🤣🤣 komple yalan
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana bee
Ön sevişmeyle birlikte yetmez bence en az 1 saat gözüyle bakmak gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Daha fazla isterdim 45 dk yetersiz
412 Yorumla- +1 yıl
Kaç kez yaptın
- +1 yıl
Nereden biliyorsun yetmeyeceğini
- +1 yıl
Ben de tanımak isterdim seni
Soran+1 yılKlasik türk erkeği kuranın üstüne el basarım ki tiksinçsiniz.
- +1 yıl
Nerdeee
- +1 yıl
Bişey soracaktım ama özeliin kapali
- +1 yıl
+1 yıl45 dakika normal ama bitsede kurtulsam diyorsanız ortada bir problem vardır böyle bir his ile 10 dakika sürmesi daha mantıklı
00 YorumlaYalan gelebilir ama eşimle saat 23:00 gibi başlıyoruz 03:00 bazen 04:00 gibi bitiriyoruz
00 Yorumla
+1 yılYooo 45 dakika kim bulmuşta rahatsız olacak 😂😂😂
31 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyle beraber az bile
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel bence uzun sürmesi 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bu partnerine bağlı bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ön sevişme felan normal bu süreler
00 Yorumla
+1 yılBeni etmez de kadınları ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 dakika gayet iyii. Ama fazlası da olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbi tek kale halı saha maçı mı bu 45 ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yaşayamıcam için bişey diyemiyorum
00 Yorumla45 dakika hayal ise sabırlar diliyorum
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla sürüyor bende
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
1 saatten fazla sürüyor zor boşalıyorum
Soran+1 yılAynenn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olur
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBir saat
01 Yorumla- +1 yıl
Benim üç dakika
+1 yıl45 dakika guzel sure
00 YorumlaGüzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri