Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seksin uzun ve haz dolu olanı makbuldür. Sekste kendine güven duymak çok önemlidir. Öz saygısını kaybetmeden, korkmadan, heyecanlanmadan, sakin bir şekilde ve kendinden şüphe etmek yerine pozitif bir tutum sergilemek hem siz hem de eşiniz için oldukça faydalı olacaktır. farklı pozisyonlar keşfetmek ikinizin sekste heyecanınızı arttıracak, birbirinizi tanımanızı sağlayacak ve partnerlerin her ikisinin de tatmin olmasını temin edicektir Partneriniz ile birlikte yemek yemek, seksi sohbetler belki bir şeyler içmek fayda sağlayacaktır. seks esnasında o kadar rahat olur ve kendinize o kadar çok güvenirsiniz. Paylaşılan zamanlarda çiftler birbirini daha iyi tanır. Her kadın ve erkekte erojen noktaları aynı olsa da kişiye göre etkileşim oranı değişir. Uzun süreli ilişkilerde partnerinizin en çok zevk aldığı noktaları bilme ve sevişirken güvende hissetme olasılığı daha yükselir. Kontrolü partnerinize vermek, hissettiğiniz hassasiyeti biraz azaltmaya yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer ki kadının konsantrasyonu bozulup kafası dağılmıyorsa yani kuruluk sorunu olmuyorsa erkek de kadın vücudunu iyi tanıyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum.
Fenomenliğiniz hayırlı olsun bu arada. Tebrikler, iyi paylaşımlar. 🌼😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzundan kastımızın ne olduğuna bağlı. Kadında kuruluk oluşturacak derecede uzun sürmesimi istemem
10 Yorumla
+1 yılSaatlerce sürmeli, dur demem itiraz da etmem. Uzun süren seks altın değerinde. Baksana altta en fazla yarım saat sürmeli falan demiş biri, tüylerim diken diken oldu.
64 Yorumla- +1 yıl
Yarım sattıran varsa para vereceğim
Oysa hap kullanan var, bu konuda aldatır - +1 yıl
Saatı tutan
+1 yılyahu bir kactane gercekci yorumun haricinde realist olan kimse yok herkes rambo anasini satiyim. Uzun süren seggs ne erkege ne de kadina mutluluk verir. Eger erkek saglikli ise 10-15dk da zaten bosalir ha bunu kendi istegi ile uzatiyorsa ve Kadin buna eslik edecek durumda ise yarim saatde sürebilir (ön sevismesiz). Uzun süren seggs de Kadin artik islanmayacaktir ve artik aci cekmeye baslayacaktir. Elbette kimi kadinlarda bu durum farkli nadirde olsa ufak bir dokunsla bile siril siklam olup defalarca orgzm olabilen kadinlar icin gecerli olmayan bir durum ki o kadinlarida hapsiz hic bir erkek doyuramaz :)
00 Yorumla
+1 yılSeksin uzun sürmesinin zararı ne?
Uzun sürür ise, nedeni fazla.
Ya heves yoktur ya da düşünceler çoktur. Seksin güzelliğine bırakacağana kendini, seviştiğin kişiyi düşün kokla zihnine çek ve durumu akışına bırak seks zamanı mutlu hisset kendini boşuna sinirin bozulmasın. Yazacağam şimdik erkekler için sekste partnerini mutlu etmek istiyorsan boşalmayı bekleme. İlla boşalmayı beklersen seksin anlamı kalmaz. Sor soruştur vücutta hangi tarafı ellersen sever ne sıcaklık veriyor kendisine, vücudun da nereyi öpersen/yalarsan heycanlanır. Sormaksız bir yere varamazsın. Tekrarlıyorum, boşalmayı bekleme!00 Yorumla
+1 yılSırf zaman dolsun, dakikalar geçsin diye devam ediliyorsa bıktırır ama alınan zevkten bir kayıp söz konusu değilse keyiflidir..
20 YorumlaAcelemiz ne amaç zevk almak değil mi, tadını çıkarırız
21 Yorumla
+1 yılSinir ediyosa yeterince zevk almıyosun demektir, hiç bitmesini istemiyosan doğru yolda olduğunun işaretidir benim için seks kısa süren bir eylem olmadı hiç, olmamalıda sonuçta cinsel doyum önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBen severim ama sakız gibi de uzamamalı en fazla yarım saat sürmeli
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmem değil bence , tr de çoğu cinsel ilişkinin 10 dk altinda olduguna eminim
+1 yılrahatlatır sakinleştir herşeyi unutursun, sinir ediryosa yeterince zevk almıyorsan o zaman kat sayılar artar
10 YorumlaUzun sürmeyecekse ne anladım ki o seksden libidosu yüksek bi kadınla zevkin doruklarında olmak 🔥😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sure dayanabılen hıc rasldim en fazla bir saat oda hastanelik oldu uzun sureli olsa zevkli olur
10 Yorumla Asla etmez, aksine memnun olurum. Şu da var, bazı kadınlar kısa seviyor. Maalesef çabuk yoruluyor ve çabuk boşalmanı istiyor.
10 Yorumla
+1 yılÇok uzunda tutmamak lazım ne o öyle hiltiyle duvar deler gibi tadında bırakmak varken tekrar istemek varken
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Ohhh 🔥💦 Niye sinir etsin ki Aksine Zevkim uzun sürmesi daha güzel Tabi kız sıkılir bitsin isterse hemen boşalırim
10 Yorumla
+1 yılBi mukabile mutlu eder. Ben acele sevmiyorum acele işe şeytan karışır☺️
10 Yorumla
+1 yılasıl uzun sürmesi güzel önsevişme ve oral uzun olmalı ama
10 Yorumla
+1 yılEdiyor kendimin uzun sure bosalmasi partnerin bosaltamadan tukenmesine sinir olabiliyorum
10 Yorumla
+1 yılYani karşımdaki insanın bu konuda zevk durumu istek durumuna göre değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşamadım ama herkesin kendi hayatı kendi sevdiği kendi zamanıdır. 😊
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır aksine keyf ala ala zevkini çıkara çıkara santim santim keşfetmek için keyif verir uzun seks
10 Yorumla
+1 yılYani bana hava hoş da yeter dur boşalma denmesin 1,5 saatte de bırak artık boşalayım ne bu yani kazık değil ki
11 Yorumla
+1 yılBittiğinde bile içinden çıkarmak istemem. Niye sinir etsin :P
10 YorumlaUzun uzadıya sevişmek ve dakikalarca kadının içinde kalmak kadsr keyiflisi9si yok benim için 😋
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzun sürmesi iki taraf içinde daha çok zevk demektir ben uzun ilişkiyi severim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kuruluk yoksa kadını rahatsız edeceğini sanmıyorum. Uzun gidip gelmeler iyidir kadını orgazm etmek için.
00 Yorumla Zevkli ise her şey yolunda ise etmez ama kadın zevk almıyor erkek boşalamadı ise eder ya da tam tersi yoksa uzun seks her Zaman iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İdeal bi süresi var benim için. Ön sevişme hariç 1 saati doldurmadan kendimi tam olarak tatmin olmuş hissetmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eşim seviyor uzun sürmesini.. Ama benim açımdan bazen bosalamadıkça sinir bozucu degil de yorucu oluyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaatlerce seks çok sinir bozar mı hiç çatır çutur fanteziler yapa yapa sevişmek saatlerce süper olur
00 Yorumla
+1 yılEtmez seks dediğin uzun sürer 3-4-5 saat görebildiğince öyle 1 saatle bitmesi kısa surmesi deli eder beni
00 Yorumla
+1 yılKiminle olduğuna bağlı. Gecelik bir ilişkiyse sıkılırım
00 Yorumla
+1 yılistekli kadinsa iyi olur benim icin 20 30 dk yeterlidir ama cok uzun surmesi skar beni :D
00 YorumlaEder tabi ben erkek olduğum halde sıkılıyorum belli bir saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılilişkinin süresi değil zevkin süresi uzun olursa sıkıntı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen uzatabildigim kadar uzatırım sevişmekteki o haz önwmli olan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAynı anda boşalınca sorun olmaz ama biri geç boşalırsa yorar insanı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır aksine daha da doya doya yapmak isterim
10 Yorumla
+1 yılSevismeyi ve sexsi severim.. uzun sürsün onun verdigi yorgunluk bile başka güzel
10 Yorumla
+1 yılUzun bir öz sevişme ve oral yapmışsak etmez
71 Yorumla- +1 yıl
En önemli unsur
+1 yılsevdiğim kişiyle birlikte olmam sinir etmez
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle temas halinde olmak neden sinir etsin
10 Yorumla
+1 yılHayır aksşne mutlu eder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ben işime bakarım
10 Yorumla Aksine, kısa sürmesi delirtir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aksineeee mutlu ederr 😊 daha tatlı olur 🥰
10 YorumlaAksine uzun sürmesi daha iyi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez... hatta defalarca tekrar etmeli😍😍😍
10 Yorumla Aksine keyfimi arttırır
10 Yorumlaaksine memnun eder ;)
10 YorumlaKimi etmiş
70 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ve cinsel uyum varsa saatlerce sürdürürüm 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Tam tersi 🙈
51 Yorumla- +1 yıl
@dilek4134 yorulmayınca tadı çıkmaz demi :) uzun uzun yalanıp emilmeli ve pompa..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmez
50 Yorumla
+1 yılen az 2 saat zort
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır tabikide
10 YorumlaSinir etmesi için bi neden göremiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok rahatlıyor aksine gevsiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilakis uzun olmasını severim. Peki sen?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnerjim olduğu sürece sorun etmem 😈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYok etmez aksine daha zevkli olur
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar