Gizli Üye(36-45)+1 yılseks öyle bir kavram ki kimisi büyük göğüs sever kimisi kücük sever kimisi büyük kalça sever kimisi kuru sever... Bu tarz konular kişiye göre değişir... Önemli olan yatakta sen ne kadar mutlu oluyorsun ve partnerini ne kadar mutlu ediyorsun... mesela ben balık etli tercih ederim. Lakin her bedenden kadınlada yatmışlığım vardır. Tercih sıralamam partnerimin ne kadar istekli olup beni ne kadar mutlu ettiğiyle orantılıdır... Bu tüm erkekler için geçerli... Mesela 90 60 90 bi kızla yaparken 2 dk dan sonra uf acıdı yeter tamam çık demek naz çekmektense hafif kilolu ya da daha zayıf biriyle doyasıya yaşamak daha mantıklı
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFizik durumu göreceli bir durum beraber olduğun kişiye nasıl baktığına bağlı hafif kilolu olur mesela temiz olur o açığı kapatır fiziği güzel olur bakımsız pis olur herşeyi bok eder önemli olan o anı libidosu iki tarafında yüksek yaşaması ve ruhun birleşmesi fizik kavramını doğru bulmuyorum bakımlı olmakta önemli tabiki
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pasta ne kadar güzel gözükür ise gözüksün lezzeti ve aroması bozuk ise o pasta yenmez.. Bakımlı, tertemiz ve ateşli kadın her bakımdan en şanslı kadındır.
21 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. elbette
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. ben fiziği çok önemsemem şahsen..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Sekste fizikten önce muamele gelir. Kadın erkeğe erkekliğine yakışır şekilde muamele ederse fiziği isterse kötü olsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşırı şanslıdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılFiziği ortalama olup cinsel enerjisi yüksek ve istekli olan, isteğini de belli etmekten çekinmeyen daha şanslıdır. Yatakta bile her şey fizik değil. Erken boşalan Adonis gibi adamı siz istemezsiniz, ay orama dokunma huylanıyorum, ışığı söndür, yorganı ört üşüdüm diyen bir Barbara Palvin'i de biz istemeyiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani, şanslı olup olmadığı sadece dış görünüşüne bağlanamaz. Çok güzel/yakışıklı biri ile ikinci kez seks yapmayı istememek de mümkün, yukarıda yazdıklarımdan dolayı.
+1 yılİki taraf içinde geçerli şanstır ayrıca fiziğini korumak bana göre kişisel bakım
12 Yorumla- +1 yıl
Yani kişisel bakım diyince temizlik kıl tüy sanıyo herkes hem biraz gerçekçi olmak lazım yıllardır spor yapan biri olarak bakımsız biriyle olmam demek önce kendime emeğime saygısızlık etmem demek ayrıca görselliğin cinsellikteki etksinden bahsetmiyorum bile
Yüz güzel olmasa da fizik güzel ise oda olur sabahlar olmasın:)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok fizigin ben sevgilim çok oldu mesela bi sevgilim vardı kısa boyle. ama onlar seks yapmaya doymuyordum resmen bi tane daha sevgilim vardı at gibiydi fizigi memeleei yani. manken gibiydi. seks yaparken hiç zevk vermiyprdı galiba kadınlarsa. zevk almak vajina şekline baglı bi arkadaşım demişti bazılaeı içe dönük bazılaeı dıla falan diye duydum
10 Yorumla
+1 yılBir adım önde olabilir ama güzelden ne anladığı önemli insanın..
10 Yorumla
+1 yılO kıvrımlar başlı başına kadının kendine seksi olduğunu hissettirir bence. Ateşi yükseltir diye düşünüyorum.
31 YorumlaDeğil, ışıklar sönünce herkes kendi aklındaki ile sevişir. Güzel biriyle mi yoksa aklımda olan normal biri ile mi sorusuna her zaman aklımda olanla sevişmek derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz önemli tabi ama erkeğin gücü de önemli.
İlişki de yapmak istediğiniz şeylere göre değişir.
Pozisyon ve performansa bağlı.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence de çünkü erkeğin ereksiyonu kolay olur
10 Yorumlahayır sekste duygu önemlıdır :) duygu varsa sexden zevk alınır yoksa zaten bosa zaman kaybı
10 YorumlaBence çok şansli, hiç bosta kalmaz erkek olsun kadin olsun
10 Yorumla
+1 yılSekste fiziği güzel olan değil...
Partnerinin fiziği güzel olan şanslıdır 😀10 Yorumla
+1 yılTabi fizik sekste temel nokta her zaman bir adım ondeler
10 YorumlaBence şanslıdır, çünkü karşıdakini de daha fazla tahrik eder böylece daha fazla zevk alınır
10 Yorumla
+1 yılFizik şans eseri elde edilmez. Azim gerekir. Erkek için bunu elde etmek zordur. Ama kadın diyet yapsa, zayıf kalsa kafi oluyor. :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılillaki fiziyi güzel olan tercih edilir ama bana göre yatakta sinirsiz ve bol fantazisi olsun isini iyi yapsin gerisi önemli deyil bence
00 Yorumla
+1 yılZekası yoksa şansıda olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Bir söz derki elinde me olduğu önemli değil onu nasıl kullandığın önemli olan zeka olmadan sadece bir et yığını oluruz
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle.
Uzun zamandır sizin paylaşımlarınızı göremiyorum.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tüm Kadınlar ve erkekler şanslıdır, çünkü önemli olan işlev, görüntü değil.
00 YorumlaElbette fizik şart ne kadar tipsiz olsada fizik haz verir
00 Yorumla
+1 yılEstetik yönden daha cezbedici olur ve libido arttırıcı özelliği taşır
00 Yorumla
+1 yılGörsellik karşı tarafı tetikler ama isteklilik daha önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda şanslı denebilirde, erkeklerde pek değişen bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılKuş gibi düşün bir kanadı fizik diğer kanadı performans
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. görsel olarak artı gibi görünsede ilişki esnasında tecrübe konuşuyo her zaman. fiziği güzel olupda odun gibi yatan bi partner istemem mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisi büyük olan şanslıdır erkek içinde kadın icinde mesela +20 cm 😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHem şanslıdır hemde farklıdır.
00 Yorumla
+1 yılFiziği güzel olanla sevişen şanslıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Evet seksi zayıf bakımlı kız her zaman öndedir
10 YorumlaKesinlikle evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılFiziği güzel olan her yerde şanslı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılTen uyumunun fizikle alakası yok
10 Yorumla
+1 yılevet şanslıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılFiziği güzel olan her yerde dikkat ceker.
00 Yorumla Tutkulu ve istekli olması önemli.
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben yemekle ayırmam Fizikle ayırmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu çok önemli..
00 Yorumla
+1 yılİşlev önemli derler ama 😉
00 YorumlaSen olduktan sonra şansız olma şansım var mı 😍😍
00 Yorumlakesinlikle çok net.
00 YorumlaBalık etli hatunlar candır 😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bence şanslıdır ya.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaŞanslıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. tabi
10 Yorumla
+1 yılEvet şanslıdır
10 Yorumlaalakası yok
10 YorumlaHer zaman hem de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ❤️
10 Yorumla Yani illaki artısı olur
00 Yorumla
+1 yılsekste deep throat yapan kazanır
30 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılamusu guzel ve darsa yeter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 1 tık öne çıkartır
00 YorumlaDeğişir.
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem