Şimdiye kadar kendi isteğimle cinsellikten uzak durdum evlilik öncesi doğru bulamadığım için ve hala bulmuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
22 yasında Bakireyim ve bunu normal olarak görüyorum beni beğenen isteyen erkekte çok fazla ama bende senin gibi evlilik öncesinde buna karsıyım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
henüz hormonların olgunlaşmamıştır. ya da nasibin çıkmamıştır. hayat görüşünü bilmiyorum ki? zor bir süreç. ihtiyaç hissetseydin çoktan gitmişti. demekki senin için çokta gerekli bir dürtü değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyu tartışmayacağım. Farklı düşüne biliriz. İnsanlar bu yüzden evleniyor...
Kaç yaşına kadar bekleyeceksin. Gencecik insanlar ölüyor.
İnsanlar için cinsellik ne derece öneme sahip araştır. Yaşam formunda kaçıncı sırada bir bak.
Farklı düşüncede olabiliriz ama uygun kişi ve uygun ortamı bulduysam dünyanın en güzel şeyinde mahrum bırakmam kendimi.
- +1 yıl
Tamam işte ben de doğru insan doğru zaman diyorum. Ayrıca cinselliğin önemsiz olduğunu söylemedim. Tam tersi ilişkinin temellerinden biridir. Ama ortada ilişki olmalı. Dürtü duydu diye onunla bununla yatmak cinsel ilişki yaşamak olmuyor, ihtiyaç gidermek oluyor. Yani insanlar sadece sevişmek için değil, onun dışındaki zamanı da birlikte geçirebilmek için evlenir.
Soran+1 yıl25 yaşındayım, yaşıtlarımın çoğu çocuk büyütüyor sen hormonun olgunlaşmış diyorsun 😄 Aksine kızlar erkeklerden önce ergenliğe girer ve erişkin olur benim durumum irade ile alakalı
Soran+1 yıl@esmayim çok güzel anlatmışsın ama erkelerin kafası farklı calışıyor onların çoğu için duyguların önemi yok sokacak delik buldular mı tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sen deli misin niye anormal olsun? Eskiden insanlar bakir/bakire olmayanı garipserlerdi, şimdiki zamanda bir "milli olma" çabası. Bak tamam evlilik öncesi ilişki yaşamayı onaylayanlara herkes saygılı oldu artık ama bu ilişki yaşamak istemeyene saygısızlık etme hakkı sunmuyor. Evlilik öncesi ilişki yaşamamak normaldir hatta emin ol pek çok insan için olması gerekendir. Sakın çizgini bozma.
51 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım ve birliktelik yazmadım zaten ama dediğin gibi günümüzde insanlar sapıttı doğru ve yanlışı karıştırır oldu ondan sordum. Malum artık dünyanın her yerindeki insanlarla etkileşime giriliyor ve bu kültürümüzü değiştiriyor
Milletle sanal yapıp namuslu geçinenlerden değilsen helal olsun derim. Var öyle bakirim/bakireyim diyip milletin hayallerini süslüyor. Neymiş sanalmış önemsizmiş. He sanal önemsizse babanla da sanal yap diyeceksin. Neyse. Durumuna gelince fırsatın olmamış diyorum ben. Çünkü çoğu kız bekaretini plansız kaybediyor. Uygun ortam mekan olduğunda kaybetmeyen kız çok nadirdir.
32 Yorumla
Soran+1 yılAksine fırsatım çok oldu, uygun ortamda sevgililerim sıkıştırıp girişimde bulunuyordu ama teslim olmadım. Dediğim gibi ben evlilik öncesi cinsel ilişkiyi doğru bulmuyorum ne sanaldan yaptım ne de nude attım hiçbiri yok
Hayir anormal değil ama çok zor. Tebrik ediyorum bakire kalabildiyseniz. Çünkü seks yapmasa bile parmakla ya da vibratör ile bozuluyor genelde kadinlar kendileri tarafindan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 30 olcam bakireyim gidip boş ver mii illa tovbestv
41 Yorumla
Soran+1 yıl😅😂
Bizim ne düşündüğümüz önemli değil.
Senin düşüncelerin önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki ama ben diğer insanların düşüncelerini merak ettim. Benim düşüncem yanlış olduğu ve cinselliğin evlilikte yaşanması gerektiği
+1 yılAnormal degil normal herhangi bir yasta bakire olmak.
sahsi dusuncem cinsellik icin evlenmeyi beklemenin gereksiz oldugu00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal ve kendi isteğinle cinsel birliktelik yaşamak istememişsin zaten :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılDegil. Bu sitedeki kisilere gore anormal gelebilir yalniz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapıyorsun başın ağrımaz. Olması gereken de bu aslında.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen en doğrusunu ve en iyisini yapıyorsun inşallah hep böyle devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır tabiki değil bende 25 yaşındayım benim tercihimde bu yönde oldu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olan o da daha bu sitede bir tane bakire olana denk gelmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha hepsine tek tek sordun mu 🙂
Cevap sahibi+1 yılYok beni çapkın sanıyorlar ya da o tarz konuşuyorlar öyle
+1 yılEn dogrusunu yapmışsın kendini helaline saklamak en doğrusu one öyle önüne gelenle yatmak falan hayatında mutlu olmanı diliyorum
00 Yorumlaaptalmısın en dogrusu seninki
bakire olmamak anormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden anormal olsun.. Herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılDoğal bir şey bu
20 Yorumla
+1 yılNormal, dindarsın muhtemelen bende 21 im bakirim
02 Yorumla
Soran+1 yılDindar degilim ama doğru bulmuyorum yani bekaret bence çok özel bir şey ve bunu sıradan bir ilişki yerine evleneceğim aile kuracağım kişiye saklanması gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
👍
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uw çok ateşli olmalısın
10 Yorumla
+1 yılTebrik ediyorum helaline sakla kendini
00 Yorumla
+1 yılAsla değil bende bakirim ve bakire istiyotum
00 Yorumla
+1 yılAnormal değil
00 Yorumla
+1 yılBende 19 yaşında bakirim nolmuş yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayat senin hayatın bence en doğrusunu yapiyorsun
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılSiz bilirsiniz kisile tercih
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlsan da olmasan da anormal değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal
30 Yorumla Mastürbasyona devam mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet doğal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılanormal bnce
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal.
00 Yorumla Anormal değil.
00 Yorumlakesin troldür bu
00 YorumlaZor durmuşsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aıfır mı🫣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılelbette normal.
00 Yorumla Kendini tatmin edebiliyosan problem yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılOn numara kızsın
00 Yorumla Evet en normali:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalayarak bosalt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMormal asla yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaş tacısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaGayet guzel
00 YorumlaHelal olsun sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olan o zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi