Kadınlar neden kocalarının aldattığını kabullenemez. Hatta kocam suçsuz derler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaskılar damgalar bütün yakıştırılan sıfatlar içgüdülerimizi bastırıyor. Bazı kabullenişler bu durumları normalmiş gibi gösteriyor. İnsanlara bunu anlatmak çok zor. Aklen tamamlanmamış insanlık yetişiyor :).
İnsan başkalarıyla ilişki yaşamak isteyebilir bu insanda var olan bir dürtü. Kadınlar aldatıldığını kabul ediyor. Ya tek başıma kalırsam veya çocuğu olan çocuğu adına düşünüyor durumu ve katlanıyor. Veya bazısı bu dediğim toplumsal yargılara kapılmaktan korkuyor kimi kaybetmekten:). Biri bir şey katar biri bir şey alır götürür. Kaybetme korkusu adı altında bir çok şeyi veriyoruz. Asıl kaybetmek isteyenin biz olduğunu göremeden. Üzücü konular çok üzerinde durulması gereken konular. Soruyu kadınların üzerinden sormak yerine toplumsal sormak daha uygun gibi Baskılar damgalar bütün yakıştırılan sıfatlar içgüdülerimizi bastırıyor. Bazı kabullenişler bu durumları normalmiş gibi gösteriyor. İnsanlara bunu anlatmak çok zor. Aklen tamamlanmamış insanlık yetişiyor :).
İnsan başkalarıyla ilişki yaşamak isteyebilir bu insanda var olan bir dürtü. Kadınlar aldatıldığını kabul ediyor. Ya tek başıma kalırsam veya çocuğu olan çocuğu adına düşünüyor durumu ve katlanıyor. Veya bazısı bu dediğim toplumsal yargılara kapılmaktan korkuyor kimi kaybetmekten:). Biri bir şey katar biri bir şey alır götürür. Kaybetme korkusu adı altında bir çok şeyi veriyoruz. Asıl kaybetmek isteyenin biz olduğunu göremeden. Üzücü konular çok üzerinde durulması gereken konular. Soruyu kadınların üzerinden sormak yerine toplumsal sormak daha uygun gibi01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki kere eklemişim harika :)
En İyi Cevaplar
Ataerkil bir toplumun parçası oldukları için ebeveynleri tarafından aman erkeklerin yanında sesini yükseltme, saygısızlık etme, erkektir yapar gibi söylemlerle erkekleri yücelttikleri için kadın erkeğin her kötü davranışından kendini sorumlu tutuyor acaba neyini eksik verdim yatakta mı tatmin edemedim midesini mi doyuramadım diye düşünmeye başlıyor. Bazılarının da mezhebi geniş olduğundan kendileri de yapıyor bu yüzden eşleri yaptığında da sorun etmiyor, görmezden geliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kocasını bırakıp gidecek güce sahip değildir , sırtını kocaya dayamış ya onun konfor alanı kocası olmuş e rahatını bozup gitmeyi göze alamaz. Kocayla kalmaya devam edip gurursuz duruma düşmemek için de ya "kocam yapmaz öyle şeyler"der ya da "o. pu kocamı baştan çıkarmiş kocamın suçu yok" der. Ama o paraya ayy kocaya toz kondurtmaz. Sanki erkekler aklı çelinen zavallilarmış gibi...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanların işi gücü yok kokuşmuş kocalarına göz dikiyor sanki herkes çok komik çevremde bizzat aynısını gördüm aşırı rezil bir durum o kadına o.. diyip kocasını affetti iğrenç bir durum ve adam onlarca kez tekrar aldattı başka kadınlarla böyle kadınlara aldatılsa da gram üzülmem gurursuzlar
- +1 yıl
Kendi seçimi kendi gurursuzlugu üzülecek bir şey varsa o da kendini bu kadar "hiç" etmesi. El uzatsan seni suçlu çıkarır en iyisi kendi haline bırakmak ne halleri varsa görsünler 😃
Eig. Teşekkür ederim
Soran+1 yılAynen öyle rica ederim
Beyni gelişmemiş, kendisine saygısı olmayan, ahmak kadınlar kabullenemez. Güçlü kadınlarsa kabullenir ve ilişkiyi bitirir. Bu ahmaklarsa kabullenseler bile kocalarını hemen affederler.
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle gurursuz kadınlar böylelerine gram üzülmem bile bile affetmek ne bileyim
- +1 yıl
Ben de böylelerine üzülmüyorum, zaten bunlara göre diğer tüm kadınlar potansiyel koca hırsızı. Eğer bunların kocaları, sokakta yürüyen kadınlara yan gözle bakmışlarsa asla kocalarını suçlamazlar, sokaktaki tanımadıkları kadınları suçlarlar, diğer kadınların kocalarını baştan çıkarmaya çalıştıklarını sanır bunlar.
Soran+1 yılAynen öyle kocaları sütten çıkmış ak kaşık resmen sonunda benim gibi düşünen birileri var çoğusu gerçekleri bilmek istemez kim ne yapsın onların kokuşmuş kocasını adamlar bekarım diyip kandırıyor sonra suçlu karşı taraf oluyor çok komik adam gibi gururun varsa boşan o zaman ama işlerine gelmez
- +1 yıl
Ya ben mini etek giydi diye kafede arkadaşımın yanına gidip, "Oturuşunuzu düzeltin kocam bakıyor." diyen kadın gördüm. Ya da komşusunun giydiği kıyafetlerden rahatsız olan, kocası görüyor diye kızın daha kapalı giyinmesini isteyen gurursuz kadın gördüm. Artık hiç bu tarz kadınlara şaşırmıyorum. Akıllarını kaçırmışlar. Biz ne yapalım onların buruşuk kocalarını
Soran+1 yılYa yuh artık rezillik madem kocana güvenmiyorsun ayrıl o zaman başkasından sana ne bu kadar güvensiz misin
- +1 yıl
Bu kadınlardan o kadar fazla var ki... İlk bu tip bir kadınla karşılaştığımda şok olmuştum, bir kadın nasıl kendini böyle onursuz durumlara düşürebilir demiştim ama artık şaşıramıyorum. Bazıları o kadınların yoksul olduğunu, boşanamayacaklarını söylüyor fakat ben buna katılmıyorum. Bu dünyada aldatılıp kocasından boşanan ve cebinde hiç para olmadan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan çok fazla kadın var. Aldatıldıktan sonra aciz bir şekilde kocalarına bağımlı olmaya devam edeceklerine kendilerine yeni bir hayat kuruyorlar. Gerekirse temizlikçilik yapıyorlar, zor şartlar altında kalıyorlar yine de leş ötesi bir adamın pisliğini çekmiyorlar.
Soran+1 yılArkalarına zor geliyor boşanmak çünkü alışmışlar koca parası yemek daha güzel boynuzlarını törpülesinler anca yok çocuk içinde boşanamazlarmış çocuk o iğrenç ortamda aile de nasıl mutlu olsun ayrıca
Soran+1 yılMaalesef öyle ama bunu akıl eden kadın yok büyük konuşmak istemiyorum ama sırf bu yüzden kendi ayaklarının üzerinde durmak lazım hemen evlenip koca parasına konan her kadının sonu böyle olur
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten güveniyorlar seviyorlar çünkü
00 Yorumla Kimi kadın eşine bağımlı onsuz bi hayat düşünemiyor ve yok sayıyor. Benimde en nefret ettiğim insan tipi. Yaşamak için birilerine muhtaç insanları anlayamıyorum elin ayağın tutuyor neden görmezden geliyorsun neden kabulleniyorsun. Ama erkeklerden bence kabul edemiyor ya da yakalayamıyor. Aslında erkekler eşlerine daha fazla güveniyor ve aldatmayacağına inanıyor ama öyle bir dönemdeyiz ki herkes herkesi aldatıyor. Ve erkekler düşünürken bile eşlerine konduramıyor. Kadınları sürekli saf anlamaz vs diye düşünüyorlar. Ama bilindiği gibi kadınların hisleri kuvvetlidir. Bir kadın aldatılıyor ve susuyorsa mutlaka bundan haberdar ya eşine bağımlıdır ya da zamanını bekliyordur. Aldatmayı kesinlikle doğru bulmuyorum ama aldatıldığında en iyi karşılık ona onun yaptığını yapmak daha sonra terk etmektir. Konudan saptım ama olsun.
10 YorumlaDoğru gözlem. Her erkek ama her erkek aldatmaya meyillidir.
kimisi açtır aldatırkimisi doyumsuzdur aldatır
kimisi merak için aldatır
kimisi ortam müsaittir aldatır. Yani aldatırda aldatır.
yani aldatmayı düşünmeyen bir erkek bileyanına ateşli bir hatun gelsin. Hadi birlikte olalım desin aldatır. Aldatmıcak oran bence %1
22 Yorumla
Soran+1 yılErkekler tek eşli değil çok çok aşık olursa anca kadınlar kendini kandırıyor bu konuda ve gerçeklerle yüzleşmiyor aldatmayan evli erkek çok azdır zaten
+1 yılKabullendigin zaman bosanman gerekirde o yuzden. Bosanmak kolay birsey degil. Ilmek ilmek ordugun iliskinden vazgecmek, kurdugun evi perdesine hatta minik aksesuarlarina kadar sectigin evi bir anda birakmak zorunda kalmak kolay mi sence? Benim kocam beni aldatmis dedigin anda bunu kabullenip etrafada kabullendigini soyledigin anda karar vermen gerekir. Affetsen midesiz derler ki sende icten ice sogursun kocadan. Affetmiyorum bedelini odesen desen butun emegin cop olmus olacak. Zor yani
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ki bir yakınımın aldattığını öğrendim öğrenmez olaydım eşini de çok seviyorum iyi bir eş bir anne ondan daha iyi bir eş yakınım için asla olmaz. Kadın hissedermiş bu gerçekten doğru eşi hiç olmadığı kadar şüpheci ve huzursuz şüpheleniyor ama bunu dile getiremiyor kendine aldatılmayı yakıştıramıyor diye düşünüyorum dokunsan ağlayacak
00 YorumlaÇünkü kimse yuvasını bozmak istemez o kdar emek o kdar sevgi kadınlar anaçtır ve hep çabalar durur bilir ki eşi zaten onsuz yapamıcak ya da kendisi eşine çok düşkündür bi çok farklı sebep asıl işin kötüsü şu neden aldatmalar bu kdar çoğaldı neden boşanmalar arttı neden insanlar artık bu kdar doyumsuz yazık günah ne diyelim ki
00 Yorumla
+1 yılKemal’im yapmaz… Bunun nedeni derin bir bağımlılıktır
00 Yorumla
+1 yılKabul etmek istemedikleri icin..
Kabullendiginde bu düsünceyle yasayaz.. bunun ayrilik getirecegini bilir.. bosanmamak icin masum bir kocasi vardir 🙃🙃
Oyüzden hem cinsini suclar..10 Yorumla
+1 yılben kabul ettim mis gbi sonra da boşadım
insanlar çok emekleri olan ilişkilerde hele de evlilikte kendi kendini ikna etmeye çalışıypr11 Yorumla
Soran+1 yılSen en doğrusunu yapmışsın herkes senin gibi olmalı aslında aldatıpta erkeğin egosunu tatmin eder sadece insan aldatmak varsa tek çare çözüm ne kadar sevsen de
Toplum yüzünden evlenip boşanmış kadına hayat kadını muamelesi yapılıyor bir de maddi imkan yoksa kabul etmek zorunda kalır bir sürü bileşenleri var çok boyutlu bir soru👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKöle ruhlu oldukları için.. Sevmenin ya da sevilmenin ne olduğunu bilmedikleri için. Zavallı ve hasta ruhlu insanlar bunu kabullenir.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
+1 yılBundan sonra hayatına nasıl devam edeceğini bileme, tek başına kendi ayakları üzerinde duramama, elalem ne der korkusu var bence. Yoksa normal karakterde evli bir kadın buna göz yummaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kadınlar tam boğmalık yemin ederim. İş yerinde bi adam vardı bi hikayeme yanıt vermiş gülen emoji koymuş sadece, cevap bile vermedim kadın ağzına geleni saydı kocamla konuşma dedi manyak
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok gördüm internette böyle şeyleri adamın karısına demişler kocan aldatıyor seni kadın kocasını savunmuş hep akılsızlar yemin ediyorum böylelerine gram üzülmüyorum aldatılsa da
Cevap sahibi+1 yılKırgın çiçekler mesude aptal kadınların özeti resmen ahhsjs
Soran+1 yılEvet tıpkı onun gibi tc kadınları temsili adam seni aldatıyor işte daha neyini savunuyorsun bas tekmeyi bu kadar gurursuz olur mu insan ya iğrenç
Cevap sahibi+1 yılValla ya bu kadar erkeği Yüceltip kendi cinsine saldıran bi toplum daha yoktur heralde
Soran+1 yılEzik gurursuz kadınlar işte
Sen evli biriyle sevgilisin galiba bu soruyu sormak nerden geldi aklına 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka evli adamla işim olmaz bekarlar varken burdaki sorulardan görüp sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aşkın gözü kördür derler ona okadar bağlanırki hatasını görmek ya da kabullenmek istemez onu kaybekmekten korkar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet de ediyorlar bu sitedeki hanımlardan görüldüğü üzere.
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine etmiyorlar buradakiler bu yüzden bu soruyu sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yıltabi doğru tüm kocalar suçsuzdur hep bir kadın ayartmıştır onları :))
yapıp edip şeytana uydum misali
00 Yorumla Bu Türk kadınına has bir özellik 😀 kabul etse de kocasını değil kadını suçlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten hep öyle oluyor gördüğüm kadarıyla kocaları sütten çıkmış ak kaşık sanki asıl onlar kandırıyor bekarım diyip 😂😂
+1 yılBir erkek karısının aldattığını kaldıramadığı gibi kadınında kaldıramaması doğal sevdiği ve baylaşamadığı için eşini paylaşmak sence doğalmı
00 Yorumla
+1 yıl"Kemal'im yapmaz" misali. Eşlerine toz kondurmuyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEşleride onları boynuzlayıp dursun
Gerçeklerle yüzleşmek acı verir. Muhtemelen ortada kalmaktan korkuyorlar. Anlamış değilim 🤷
01 Yorumla
Soran+1 yılAcı verir ama oyuna gerek yok aslında böyle ciddi şeylerde
Gizli Üye(18-24)+1 yılStockholm sendromu yani celladına aşık olmak. Sevince gözler kör olur ve gerçeği göremez kabullenemezsin. Zaman buna en iyi ilaçtır.
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kimse böyle karaktersizlik yapmasa en baştan ama imkansız
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler çok namussuz ve karaktersiz evli olup karısını aldatan boşanmayıp ona hayatı zehir eden çok erkek var kadınlarda çaresiz kalıyor ekonomik gücü olmayabiliyor ya da boşanmak istiyor ama öldürülmekle tehdit ediliyor yine mağdur olan kadınlar bence
Soran+1 yılEvet maalesef ama onun harici adam aldatsa da defalarca affedip inadına devam eden gurursuz kadında çok var mide bulandırıcı çevremde bir kaç kişi var görünce bile tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle durumda en azından kadın adama bir ayar çekmeli ki ayağını denk alsın bazıları kabul etmiyor katılıyorum oldu olacak kocanı da paylaş tam olsun
Soran+1 yılAdam sevmiyorsa kadın ne yaparsa yapsın düzelmez ki tek çözüm ayrılmak
Bir cok insan kabul etmek istemez çünkü düzenini bozmak istemez. Bir cok kadının sebebi budur. Kabul etse evliliği sürdürmek saçmalık olur, ama Buda herseyi alt üst eder. Ve genelde kadınlar bunu göze almak istemezler… düzeni korurlar
22 Yorumla- +1 yıl
Son soruma bakar mısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılCok baglanmadan dolayi ve karsi tarafa tamamen guvendigi icin bunu kabullenemeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılUzun bir rüyadan uyanınca gördüğü rüyayı insan gerçek gibi sanıyor bazen
00 Yorumla
+1 yılsaf onlar saf onlar böyle olduğu için erkekler kudurdu zaten
00 YorumlaHangi kadınlar öyle diyor? Ben hiç denk gelmedim. İhanet etti bi haftada boşadım.
00 Yorumlakabul etmezler çünkü karşı tarafın kafasında soru işareti bırakmayı severler acaba?
00 Yorumla
+1 yılEşine çok güven diği için inanamıyor aşkın gözü kördür der atalarımız
00 YorumlaMaalesef ki biz eşlerimize fazlasıyla ve boş güveniyoruz
00 YorumlaBn öyle bsi demiyorum aksine yapar herşeyi beklerm ondan derim bn
00 YorumlaBu soruyu erkeklerin sorup, kadınların cevaplaması lazım...
00 Yorumla
+1 yılKimseyi bilemeyiz karda yürüyüp izini belli etmeyen çok ve telefon mesaj siler kimseyi takip edemeyiz sadakat içten gelir içinde ruhu orrrrsbu olan yapar
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle mesela çoğu kadın kocasının telefonunu kurcalıyor ama bir şey bulamıyor sonra da kocam aldatmıyor diyor ama adam 2. telefonu kullanıyor
- +1 yıl
Aynen öyle herkesten hersey beklenir ben cevrem orrsbularla dolu dini nikahlı kadın resmi nikksh bile kiymadı meslek gereği diye yalan söyler ve kadına ulaşıp gerçeği soylicem kimse kimseyi mal yerine koyamaz bana göz koyuyor kadın yüzüne gülüyor
Soran+1 yılburada soruları görürsen çoğu kadın aldatıldığını kabullenmiyor mesela hatta adamın aldattığını bilselerde boşanmıyorlar gurursuz gibi aksine birde karşı tarafı suçlarlar
- +1 yıl
Kimse kimseyi yuvası bozmaz erkek düzgün olsun
- +1 yıl
Bekara boşanmak kolaydır sonucta yilları veriyorsun evlilik zor ama yıkması kolay evlilik sevmeyi bilmeyen için
- +1 yıl
Ihanet herseyi normallestirneye çalışıyorlar bu devirden nefret ettim paronayak oldum ben kime iyi desem şerefsiz çıktı
- +1 yıl
Ben o adama ne yapacağım bilirim doyumsuz pislik ben böyle orrsbu mücadele ederim
Soran+1 yılAldatmayan erkek yok ki olan da çok nadir var o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum adam aldatıyorsa da yüzsüz gibi o evlilik devam etmemeli mide bulandırıcı affetsende aldatmaya devam ederler
- +1 yıl
Aldatiliyorsa bilemeyiz kimseyi kontrol edemeyiz sadakat içten gelir duzgun biri çıksa bile guvenemicez paronayak olucaz pişkin çok aldatmak kul hakkı zaten Allah korkusu olmayan her halti yer erkekler yapınca affedilir kadın yapsa orrrsbu oluyor toplum zihniyeti bozuk gerçekten bu türkiye canım insanlarla dolu
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
- +1 yıl
Zaten toplum evlenmeden herseyi yaşıyor ve onu geçtim ben cevrem sahte ihanet edenlerle dolu dunya geneli öyle ben karakterim aşan durumlara girdim düşüncem değişti çok hata yaptım herkes bozuk diye ben niye bozulduysam yalnız kal daha iyi
- +1 yıl
Kendimi gönül eglendirilecek konuma niye düşüruyorum ki hersey evlilik değil değil der gibi
- +1 yıl
Ben gelinlik giymek evlenme çocuk hevesi yok çok kötü bir şey herkes sahte geliyor
- +1 yıl
Ozelden yazar misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü aldatılmanın gereğini yapmak herkesin harcı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmaz diye bir şey yok herkes herşeyi yapabilir. Aksini iddia eden kendini kandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü asıl onlar aldatır.. hem de hiç kimseye çaktırmadan. Sosyal medyaya bakmak yeterli.
03 Yorumla- +1 yıl
gene erkekler aldatıyor
- +1 yıl
yüzde 57 oran erkeklerde
Cevap sahibi+1 yılVay be, %57 hem de...
+1 yılÇünkü erkek çapkın olur ama aldatmaz
Bütün kadınları yüreğiyle sever03 Yorumla- +1 yıl
veriler tam tersini söylüyor ama
- +1 yıl
Onlar yalan söylüyor sadece bana inan
- +1 yıl
ben gördüğüme inanırım
Bir kadın olarak şunu gördüm kusura bakmayın öyle ama eşi canım olanın karısı kaşar olur.
Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın herkesi00 Yorumlaenteresan bir durum gerçekten nasıl kabuledilmez
10 YorumlaKabul ediyor aslında sadece mecbur kalıyor ya da kocası iyi kandırıyor.
10 YorumlaBöyle bişi kim kabullenebilir sadece kendini kandırmak için kabullenmemek onu adı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabullenmek zor cunku bunu sindirmek o kadar kolay birsey degil.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kendileri aldattıklarındada kabul etmiyorlar ki...
00 YorumlaDeliler ya o erkeğe tekmeyi atarım
10 Yorumla
+1 yılKocacı kadın öyle yapar
00 Yorumla
+1 yılCok sevdiginicin gõremiyodur ya da yok sayiyo...
00 Yorumla
+1 yılFazla bağımlılık hissedince olabiliyor öyle bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok aldatıyor çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aldattıklarını da kabul etmezler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli biriyle mi sevgilisin?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka?
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kandırmayı sever bazı kadınlar...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. naapsın başka çaresi yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kabul edince sonucu ağır olur.
00 YorumlaHayatlarında başka anlam yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılTek hayatları kocişkoları
Soran+1 yılKedi ciğer misali birde kendilerini bir şey sanıyorlar kocaları var diye hava atıyorlar bekarlara küçük gözle bakan çok var kezolar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkonduramadıgı ıcındır
00 Yorumla mecbur olduklarıiçin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü 2tane baska sey yemek onlar icin zefk
00 Yorumla
+1 yılkabullenmek istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılSindiremiyordur
00 Yorumladul mu kalsın?
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında