Cinsel Yaşam Erkekler öpüşürken orgazm olur mu? Eseffsu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler öpüşürken orgazm olur mu? 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋 #sex #sex #sex Erkekler öpüşürken orgazm olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir o durum :D ahs orgazm değil de zevk suyudur o ya.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Olmazlar 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bir erkek daha öpüşürken orgazm oluyorsa orada erken boşalma sorunu vardır. Bu da kadın için iyi değil; kötü bir durumdur.. 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ya şimdi olur mu öyle şey diycem de, o durumda olanların olduğuna da şahit olduğum için, var maalesef öyleleri diyorum ☺️ 1 0 Yorumla
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet. Çok beğendiğin birisiyle öpüşüyorsan hem haz alır hem ateş gibi yanar hem de sertleşirsin bir erkek olarak. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir miktar ama çok fazla değil. Orgazmın ön safhası diyebiliriz. Bir şeyler uyanır içinde. Orgazm karşılıklı olur ufak dokunuşlar ile. 1 1 Yorumla fairtail +1 yıl Ellerin kenetlenmesı, güzel bir ambians, enerjilerin karşılıklı alındığı ortamda yaşanılan durum farklıdır her zaman. Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Hiç belli olmaz.Belki beyin orgazmı yaşıyordur 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olmayız. Ereksiyon olabilir ama boşalma, hayır. 2 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Orgazm değil ama şeffaf akinti oluyor hani koyu renk değil ama şeffaf su şeklinde 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görünce bile olanlar var sonuçta vardır o da illaki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşürken aletlede oynarsan bosalabilir ancak o türlerde erken bosalma promlemide olabilir 1 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Bunun olması cinsel sorundur. Öpüşürken boşalmam. Yaşlı amcalarda olur o. 1 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Optugun yere baglı ıfaklıgı agzına alıp eme eme oğersen bosalır 😀 1 0 Yorumla
theauzas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hayır olmayız ama bazı s*pıklar, abazalar olabilir. Dikkat etmek lazım 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunun erkeği, kadını yok. Her iki taraf da orgazm olur... 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ben olurum. Hatta çoğu zaman boşalma gerçekleşiyor 1 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl öpüşürken orgazm olan erkek net erken boşalma sorunu yaşıyordur ve ağır abazadır 1 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kadın yüzü görmemiş yokluktan geberenler olabilir evet 1 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Oral yaparken vajinayi iyice yumuldugumda oluyorum olmustum partnerim varkendi 1 0 Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl #sex hastag ini atmasaydın bu soruyu göremeyecektik 0 0 Yorumla
olgun_adamgeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl ben öpüşürken tahrik bile olmuyorum ama kadınların öpüşürken orgazm olmaya çok yaklaştıklarını biliyorum 1 1 Yorumla olgun_adamgeldi +1 yıl he ilk defa bir kadınla öpüşüyorsa belki ama tecrübe varsa imkansız Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Denk gelmesin lütfen🙈 4 3 Yorumla SercanKurt +1 yıl Nedennn 😅 Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl @SercanKurt ne o öyle🤪 Yorumla SercanKurt +1 yıl Adamin belki ilk deneyimleridir ya 😋😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Düşünsel varlıklar oldukları için yoğun düşündüklerinde bile orgazm olabilirler. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum. 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Otgazm değilde alırı ekren boşalma o 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Aşırı erken Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. olacaklarını sanmam 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ahahahahaha olmaz canımmm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öpüp boşalıyorsa kaç ondan 😂 2 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bence de yaaa neredeyse hiper erken boşalmaya kılıf bulacaklar Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olmaz ama gaze gelir erekte olur 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Okur zaten öperken dokunur 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. durma göre değişir 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Opusurken olmaz 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok zor 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. zor iş 1 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İmkansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Erkeğe göre değişir o durum :D ahs orgazm değil de zevk suyudur o ya.. Keyifli günler..
Olmazlar
Bir erkek daha öpüşürken orgazm oluyorsa orada erken boşalma sorunu vardır. Bu da kadın için iyi değil; kötü bir durumdur..
Ya şimdi olur mu öyle şey diycem de, o durumda olanların olduğuna da şahit olduğum için, var maalesef öyleleri diyorum ☺️
Evet. Çok beğendiğin birisiyle öpüşüyorsan hem haz alır hem ateş gibi yanar hem de sertleşirsin bir erkek olarak.
Bir miktar ama çok fazla değil. Orgazmın ön safhası diyebiliriz. Bir şeyler uyanır içinde. Orgazm karşılıklı olur ufak dokunuşlar ile.
Ellerin kenetlenmesı, güzel bir ambians, enerjilerin karşılıklı alındığı ortamda yaşanılan durum farklıdır her zaman.
Hiç belli olmaz.
Belki beyin orgazmı yaşıyordur
Olmayız. Ereksiyon olabilir ama boşalma, hayır.
Orgazm değil ama şeffaf akinti oluyor hani koyu renk değil ama şeffaf su şeklinde
Görünce bile olanlar var sonuçta vardır o da illaki
Öpüşürken aletlede oynarsan bosalabilir ancak o türlerde erken bosalma promlemide olabilir
Bunun olması cinsel sorundur. Öpüşürken boşalmam. Yaşlı amcalarda olur o.
Optugun yere baglı ıfaklıgı agzına alıp eme eme oğersen bosalır 😀
Hayır olmayız ama bazı s*pıklar, abazalar olabilir. Dikkat etmek lazım
Bunun erkeği, kadını yok. Her iki taraf da orgazm olur...
Evet ben olurum. Hatta çoğu zaman boşalma gerçekleşiyor
öpüşürken orgazm olan erkek net erken boşalma sorunu yaşıyordur ve ağır abazadır
Kadın yüzü görmemiş yokluktan geberenler olabilir evet
Oral yaparken vajinayi iyice yumuldugumda oluyorum olmustum partnerim varkendi
#sex hastag ini atmasaydın bu soruyu göremeyecektik
ben öpüşürken tahrik bile olmuyorum ama kadınların öpüşürken orgazm olmaya çok yaklaştıklarını biliyorum
he ilk defa bir kadınla öpüşüyorsa belki ama tecrübe varsa imkansız
Denk gelmesin lütfen🙈
Nedennn 😅
@SercanKurt ne o öyle🤪
Adamin belki ilk deneyimleridir ya 😋😅
Düşünsel varlıklar oldukları için yoğun düşündüklerinde bile orgazm olabilirler.
Nasıl bir yokluksa artık
Hayıııııırrrr tabikiii :D
Hiç sanmıyorum.
Kişiye göre değişir.
Otgazm değilde alırı ekren boşalma o
Aşırı erken
olacaklarını sanmam
ahahahahaha olmaz canımmm
Öpüp boşalıyorsa kaç ondan 😂
Bence de yaaa neredeyse hiper erken boşalmaya kılıf bulacaklar
Ben olmam başkasını bilmem
olmaz ama gaze gelir erekte olur