+1 yılIyi bir öpücükle zevk suyu gelir.
70 Yorumla
+1 yılTemassız zannetmiyorum
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz, ben de olmaz en azından.
10 Yorumla
Bence olurlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece zevk suyu gelir gadası
10 Yorumla Zevk suyu gelir ama orgazm olmaz..
Kadın öyle bir durumda olabilir ama..160 Yorumlaİlk kez öpüşmeyi tecrübe ederken heyecandan orgazm yaşanabilir.. Sonra işi öğrenince ifla olmazlar 333👄
110 Yorumla
+1 yılTutkulu ve ateşli bir öpüşmeye kimse dayanamaz ki🔥
30 Yorumla
+1 yılYok daha memeler :) olmaz da taş gibi bir ereksiyon yaşanır :)
20 YorumlaBaşlangıç sadece.. boşalmak için daha safhalar var😉
90 Yorumla
+1 yılİnternet ortamında bunu iddia edenler olsa da ben bu yaşıma kadar ne kendim yaşadım, ne de çevreden birilerinden böyle bir şeyi duydum.
Öpüşürken ereksiyon gerçekleşse de en azından bir sürtünme olması gerekir. Yoksa bana mümkün görünmüyor10 Yorumla
+1 yılCinselligi tam manasiyla yasamamis erkekler bosalabilir diye dusunuyorum 😊
51 Yorumla- +1 yıl
bu arada bu nasıl gif ya 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltamam erken boşalmam var ama sadece öpüşmeyle olmadı hiç :D en azından bir elini atması ya da temasla hafif bir sürtünme tetikleyebilir bunu ama :)
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum ya sadece öpüşme ile orgazm olmaz heralde
40 Yorumla
+1 yılKadın vardır orgazm için birçok şey yapar. Kadın vardır bir dokunuşu ile sönmüş yanardağı aktifleştirir.
20 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayir opusurken asla orgazm yasanmaz illa penisinde bir sekilde uyarilmasi gerekir opusmeye eslik edecek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Eğer olurlarsa başlamadan bitmiş olur. Kadına da yazık olur. Hahah olan yoktur heralde çünkü malum bizim erkeklerin hepsi neredeyse 1 saatten fazla çok dehşet cinsellik yaşıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBırak opüşmeyi çok hoş sesli bir kadınla konuşurken bile orgazm olduğum zamanlar oldu, üstelik hiç penisime bile dokunmadan
10 Yorumla Kadın erkek ayırmıyorum. Öperek boşaltamayacağım kadın yoktur... Ve öpüşerek boşalmayacak erkekte yoktur...
10 YorumlaSizde okadar uzun öpmeyin😆
140 Yorumla
+1 yılOkadar da değil benimki sulanır ama orgazm olmam. Öpüşürken erkeği orgazm edecek kadın yoktur herhalde.
10 YorumlaÖpüşmek. orgazmı yaşatmaz belki ama etkili bir tetikleyicidir öpüşmek uludağa tirmanmak orgazm ise everest'e tirmanmaktir
10 Yorumla
+1 yılYoklukta olan erkekler olabilir bence neden olmasın. Allah yokluk göstermesin
20 Yorumla
+1 yılEvet. Ben eğer seksi etkilendiğim begrndiğim heyezn duyduğum bir kadını opüyorsam, öpüşürken orgazm oluyorum gerçekten. Bunu 2 kez yaşadım o an boşaldım.🙈🙊😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olur. Bu kadının onu heyecanlandırmasına bağlı olarak değişir
10 Yorumla kasık ağrısından kıvrandırırsın. alıp alacağın o kadar.
10 Yorumla
+1 yılSinirleri çok gevşek olması lazım (kendini tutamayacak kadar)
10 YorumlaOldukça uzun zamandır herhangi bir cinsel aktivite yapmamış olması gerek.
10 Yorumla😂😂😂😂sesden bile tahrik olur bırakın öpüşmeyi şakamısınızzz
Kadın sesi bile tahrik eder erkeği10 YorumlaÇok zor bir ihtimal çok azmışsa ve ufak tefek dokunuşlarla belki 😉
10 Yorumla
+1 yılTecrübeli bir erkek anca ereksiyon olur. Zaten öpüşürken bile orgazm olan erkekten hayır gelmez 😊
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmeyle penis aşırı şekilde sertleşebilir ve boşalabilir tabi ki dudaklar dolgun olursa.
10 Yorumla
+1 yılMeni gelmez ama mezi gelir eyer cinsel temas kurmazsa boşalmazsa kasıklarında agrı meydana gelir
10 Yorumladudaklar birbirine yapıştığı anda ereksiyon olurum ateşli öpüşme esnasında zevk suyu gelir bir bayanın dudakları erkeği baştan çıkarır
20 YorumlaO dediğin kadının nekadar ateşli olduğuna bağlı bana hiç olmadı ama benden yaşça büyük bir kadınla sevişirken öpüştük o an penisimin sıcaklığını anlatamam 🙂
10 Yorumla
+1 yılBöyle şehir efsaneleri var ama sağlam ereksiyonun öğesine geçmez bence gecmemeli:)))
10 Yorumla
+1 yılOrgazm olmak isterse olur o beyinsel düşünceye bağlı..
10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaÖpüşme esnasında ereksiyon ok ama orgazm olmayacağını düşünüyorum
10 YorumlaÖpüşmeye ne hacet ben daha karşıdan görüyorum. 50 metre yaklaştığında itfaiye hortumu gibi püskürmeye başlıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç sanmıyorum bebeler :D
@beyazorkidem kusura bakma gizliden yazıyorum abazalar üşüşürler diye xD30 YorumlaNormal bir öpğşmede değilde seks öncesi uzun süren ön sevişmede oluyor öpüşürken soyduğun anda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama halk arasında erken boşalmak diyip aşağılıyorlar erkekleri
10 Yorumla
+1 yılErkekler orgazm oluyor mu ya 😕
71 Yorumla- +1 yıl
Orgazm=Boşalım; cinsel uyarı ve zevkin doruk noktası
+1 yılErkekler orgazm olamıyor diye biliyorum
713 Yorumla- +1 yıl
Noluyormusuz?
- +1 yıl
Kiz haklı boşalıyoz orgazm degil bizim ki ama aynı isde
- +1 yıl
Vay anasını sayın seyirciler
- +1 yıl
Aysinlattim demi superim 😀😁
- +1 yıl
Kanka sen supersin de arkandaki arkadaş niye mapustan yeni çıkmış kader mahkumu gibi bakıyor? 😂
- +1 yıl
Arkadaki benim zaten 😐😐
- +1 yıl
Kahretsin😒
- +1 yıl
Pardon kardeşim istemeden oldu 😐
- +1 yıl
- +1 yıl
Neyi düşündük tam olarak? 😂
- +1 yıl
Degiscem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece kısa süreli öpüşme ile değil şehvetli sevişme ile evet mümkün
10 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem ama ben olurummm 👄👅
60 Yorumla
+1 yılOrgazm değilde boşaliriz evet bir çok kez boşaldım öpüşürken kalkar alet semsert olur sanki sekse hazırlık gibi düşün sonra işte ohhhh ohhh 😍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin olacağını sanmıyorum ama kadınlar olabilir bence eski seviglimi dudaktan başlayıp boyundan kulak memesindeennn... finish
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olur istek zevke geliriz partnerimizi daha da mutlu ederiz
10 YorumlaHayır ama ereksiyon olabilir
80 YorumlaHayır tabiki de. sadece zevk suyu salgilanabilir belki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük heyecan ve şehvet mümkün ama hiç orgazm olduğumu hatırlamam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayatımda bir kez oldu oda 18 ken hayatımın ilk öpücüğüydü hemde frenchkiss
10 Yorumla İlişkiyle zor orgasm yaşayan öpücükle olurmu 👀
40 Yorumlaçok zor öpüşürken kadın eliyle ski okşarsa olur ama:D
00 Yorumla
+1 yılHayır yetersiz gelir 🍌🍌
20 Yorumla
+1 yılTürk erkeği uzaktan bakarken de olur😁
40 Yorumla
+1 yılHeycan çok 🤩 varsa olunur :)
10 Yorumla
+1 yılKarşıdaki kişi öpüşmeyi biliyorsa olur.
10 Yorumla
+1 yılsanmıyorum :D
10 Yorumlane? nasıl yani? öyle olan mı var? :D
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne