Sevişirken hiç orgazm olmadım. Mastürbasyon ile oluyorum. Sekste tahrik bile olamıyorum. Sorun bende mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi orgazm sorunu ve sorun sanki sende gibi görünüyor.
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılPek önyargılı değilim aslında
Cevap sahibi+1 yılBisiklet örneğinde olduğu gibi mastürbasyon ile yoğun orgazm olman lazım. Hiç oldun mu peki
Cevap sahibi+1 yılOna göre sana birkaç önerim olabilir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sıcak bir ilişki için önce birlikte duş aliyoruz ben senin sen benim heryerini sabunlayıp yıkarken dudaklarımız bilesin öpüşüp dillerimiz bir birimizi yoklarken, omuz ve sırtını hafif isiriklarla tahrik ederken kalçaları büyük alet masaj yapıp sürterek öntarafı döndüğünde eller kalçanın sıkarken göğüslere inip onları öpüp yalayıp duş işini tamamlıyoruz seni havluya sarıp kucaklayıp yatak odasına gidiyor yatağa yatırıp heryerini öpüp yalayıp silerken dudaklara yumulup yanak boyun gerdan göğüs göbeğine 20 dakika öpüp yalamak oradan bal kutuna inip orayı 20 dakika öpüp yalayıp mesajla iyice sulandirip taş gibi olan kobrayı yuvasına alıştıra alıştıra girip gittikçe hızlanan ve 20 dakika orada kalsak yine bosalmazmısın. mastürbasyon olsada bol keyifler dilerim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana oral yapıyor mu yoksa bir tek sen mi oral yapıyorsun?
42 Yorumla
Soran+1 yılBen yapıyorum. Oral bana yapmadı ben de istemedim.
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettiğim gibi.
evet sorun sende muhafazakar insanlarda olan bir sorun bu bunu aşmak çok zordur. öncelikle baskılarından kurtul.
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyona alismissin, daha doğrusu klitoral orgazma, bir nedeni bu olabilir, diğer yandan partnerinde seni yeteri kadar uyaramiyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. odaklanamadığın içindir. ayrıca partnerin içine gir çık yaparken klitorisini okşasın partnerinle tensel uyum sorununuz vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende de aynı durum karşı taraf zevk alsada baya ben alamiyorum
00 Yorumla
+1 yılya sende ya da partnerinde sorun var odaklanamıyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsorun seni s*ken iyi s*kemiyor.. farkli fanteziler dene
00 Yorumla
+1 yılFantezilerin eksik olsundan
02 Yorumla
Soran+1 yılKırbaç kelepçe denedik. Hiçbirinde orgazm olmadım. Önerileriniz var mı?
- +1 yıl
burada anlatamam ki
partnerinde net
00 Yorumla
+1 yılSende değil partnerinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılben almanı sağlarım ;)
00 Yorumla
+1 yılYazarmisin bana sorun olmazsa
00 Yorumla
+1 yılhenüz karşılaşmadığımızdan..
00 YorumlaBak bu konu da çok cok iyiyin
00 YorumlaSorun sende değil seni zükende 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklı birisiyle denedin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun seni dikende canım
00 Yorumla
+1 yılPartberinde iş yok demekki
00 YorumlaTravma olabilir
00 YorumlaKlitorisini oksuyor musun
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende
00 Yorumla
+1 yılÇok feci hayat damarlarından biri kopmuş demek
00 Yorumlamastürbasyon çok fena dimi djsjs
00 Yorumla
+1 yılsorun sende vajinusmussun geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
+1 yıluyum şart
00 Yorumla
+1 yılpartnerini değiştir
00 Yorumla