Erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyiz ve Cinsel İlişkiye başlayalı 1 ay oldu. İkimizde çok çalıştığımız için fazla beraber olamadık 5-6 kere anca ama hiç bir Zevk alamıyorum. Ön sevişmede kendime çok güveniyorum çokta iyiyimdir hatta tüm Zevki sadece orada alabiliyorum diyebilirim ama birleşime geleceği an zevkten çok utanmaya odaklanıyorum nedense. Buna bir Çözüm bulalım ve abiler ablalar?
Cevabın nedir?
sen sevgilini hissetmiyosunda ondan bendede oldu bu kendimi ikdidarsız sandım tam aynı bayanla 5 sefer başıma geldi önemli olan ten uyuşması hatta beğnim durdu şok yaşadım başka bayanla bu sorunu aştım ve kendime güvenim geldi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Bu daha çok senin partnerinden kaynaklanan bir durum.. Pızisyon değişikliğiyle giderilebilir.. örneğin ön sevişme esnasında yüz yüze kucağa oturarak öpüşme esnasında gibi..!
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz zaten ön sevişmede benden mutlusu olamaz hatta ön sevişmede ondan çok zevki ben alıyorumumdur bundan eminim.
+1 yılcanım evlenmeden neden ılışkıye gırdın ya evlenemzse senle ne olacak
16 Yorumla
Soran+1 yılYa biz o aşamayı geçtik çoktan canım. Bizim öyle herhangi bir İlişkimiz yok. Yani cinsel ilişkiye pek önem veren birise değilim ama onunla olmazsa, ki bu ihtimali göz önünde bulundurmuyorum bile ama eğer ki olmazsa başkasıyla zaten olmaz.
Soran+1 yıl@FitGenç Gelde bunu türk milletine anlatmaya çalış. Hayır tamam başka biri istese de ben istemem sevemm yani yapamam ama Tüek toplumu namusu sadece bekarette arıyor.
- +1 yıl
namus denınce ne anlıyorsun
namusu terıf edermısın
Soran+1 yılanlatıyım canım.
Namusunu sadece bekaretini vererek kaybetmezsin. Fesat düşünerek, kötülük yaparak, çok kişilerle olup ,, bir şey yapmadım' diyerek se namusunu kaybesebilirsin. Namus gerçekten sadece bacak arasındaki zara mı bağlı? mesela sevişirsin ,, Sevgilim'' dediğin herkesle, bakire kalmak için arkadan verirsin. O zaman namuslu mu olursun?- +1 yıl
dogru arkadan vermek olmaz haram saglıklı degıl hayvanlar ve genel evde calısanlar bıle vermez arkadan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
+1 yılSorunu kendin söylemişsin zaten canm. Sevişirken utanmayan birleşme de neden utanıyor bu kafayı anlamıyorum bende.
00 YorumlaSorun sende değil erkek arkadaşında olabilir.
Sakın bunu ona söyleme,03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılŞimdi anladım aydınlattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum :)
+1 yılÇözümü gündür sevişmemekte. Ortam loş olmalı birbirinizin yüzünü çok net görmemelisiniz. ve "nasıl" "iyi mi" " beğendin mi" gibi sorular da hoş olmaz
013 Yorumla
Soran+1 yılOrtamdan kaynaklı olabilir aslında çünkü hep gündüzdü.
- +1 yıl
aynen öyle.. nerede yapıyorsunuz bu işi
Soran+1 yılgenelde onun evinde ama orada da içinden hep ya biri gelirse korkusu var belki de stresten oluyordur
- +1 yıl
Aynen öyle stres çok önemli seks de gerçekten soğursun ve bir daha toparlayamazsın. Kalın perdeler kullanın ortamı biraz loşlaştırın hafifi bir müzük açın ki yatak sesleri ufak tefek seslerde gizlensin
Soran+1 yılÇok güzel ya gözümde canlandı belki bunsefer ortamı benim yaratmam lazım :) çok çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim sevişme işini bir zorunluluk olarak görürseniz hiç keyif alamazsın bu arada neden gizlisin ki
Soran+1 yılhee gizlilikten çıkayım da millet buraya değil mesaj kutuma yazsın. Mantıklı bir soru mu bu şimdi :D
- +1 yıl
Bazı buraya yazılamayacak ayrıntıları da biz yazamıyoruz ama :)
Soran+1 yılSende gizlen işte ne var bunda sonuçta Cinsellik kategorisi ve ben burada bir soru sorduğum zaman, özelden tanımadığım insanlardan taciz edilmek istemiyorum. Ya cevap verirler ya da vermezler. Başımla beraber..
- +1 yıl
Anladım siz bilirsiniz amacım taciz falan değildi bir iki ufak güzellikler yazacaktım size.. isterseniz siz yazın özelden siz bilirsiniz yani
Soran+1 yılYok çok teşekkür ediyorum düşünmeniz yeterli bayım. :)
- +1 yıl
Keşke bir kerelik nick değiştirme şansımız olsa da şu nickten kurtulsam
Soran+1 yılolur belki merak etme.
hmmm pskolojik bir sey bu rahatlaman kendinden utanmaman gerek biraz daha vücutdunla barisik ol
04 Yorumla
Soran+1 yılvücudumla barışığım zagen karşı tarafta fiziğimi çok seviyor üstelik beyaz tenliyim ondan yana sıkıntı yok ama utanıyorum yinede
Soran+1 yılBen alkol alırsam karşı tarafta alıyor. Karlı tarafta geç boşalıyor o zaman.
ön sevişmeden sonra ipleri kendi eline alıp saldırıya geçmen gerekiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaaanni
- +1 yıl
nasıl zevk alıyorsan seksi o yöne çekeceksin canım benim o seksi iliklerine kadar hissetmen için nelerden hoşlanıyorsan yapacaksın partnerini boşaltıp kendine oral yaptırabilirsin eğer sert seviyorsan sert yapıp partnerinin de sert olmasını sağlayabilirsin yani partnerini yönlendir ki zevk alabilesin
Soran+1 yılYa şöyle bir şey var sorumda da bahsettiğim gibi utangaç olduğum için onu yönelte vilme gibi imkânım yok. Hani yapamıyorum olmuyor bilmiyorum. Ama aşağıda bir arkadaşımız loş bir ortamda çok daha güzel olabileceğini söylemişti. Kulağa mantıklı ve yüreğe hoş geliyor. Ben ve partnerim de daha çok romantizm insanlarıyız yani öyle söylemesi ayıptır şamarlama veya ne bileyim hard falan yapmıyoruz. Genelde daha sakin ve akışına bırakıyoruz
- +1 yıl
bunlar sizin tercihiniz ben alternatif sunuyorum loş olması gerekiyor zaten utanan çiftler aydınlıkta stresten zevk alamaz loş ortamda ipleri sen kendi elinede alabilirsin uygulayabilirsin en azından bu şartlarda ipler senin elinde olabilir bide yüzyüze fazla temas kurmamaya çalışın onunda etkisi var utanmada
Soran+1 yılOda yüz yüze gelmeyi çok seviyor.:)
+1 yılBirbiiribizin yüzünğ görmeyeceğiniz oozisyonlarda deneyin yüzünğ görmezsen belkinutanöa azalır veta olmaz buda zevj almanı artırabilir
00 Yorumla
+1 yılTen uyusmazliginiz olabilir 69 pozisyonunda birbirinizi rahatlatin bence.
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha karanlik ortamlar seç en azindan sen alisana kadar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacele işten kimse zevk almaz ondan birde aman biri yakalacak gibi yapıyorsunuz sanırım ondan rahat olun rahat daha geniş zmanlar ayırın
00 Yorumla
+1 yılpartner secimin yanlıs olabilirişi bilmiyor olabilir senin kafan rahat olmaya blir odaklanamıyosundur.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiden önce biraz içki iç gevşersin yine olmuyosa partnerini değiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 6 olmus. aha neyin utanmasi bu rahat ol aceleci olmayin birde
08 Yorumla
Soran+1 yılişte zaman yaratamıyoruz bir anda başlıyor bir anda bitiyor ne olduğunu anlamıyor İnsan.
Cevap sahibi+1 yılbosalip kaciyormu hemen :)) acele olursa iyi olmaz tabi
Soran+1 yılya kaçma değil de hep böyle iki derede bir arada oluyor hep bir zaman kovalama hep bir acele içerisindeyiz
Cevap sahibi+1 yılfazla odaklanamiyiyorsun demekki aceleden
Soran+1 yılolabilir :(
Cevap sahibi+1 yılayy kiyamamm asma yuzunu :p
Soran+1 yılPekii😳
Cevap sahibi+1 yıl@😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye utaniyorsunki zaten o asamaya kadar gelmissin
21 Yorumla
Soran+1 yılya göz göze geliyoruz yani bilmiyorum ondandır galiba böyle kendimi çok kasıyorum nedense
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yerine ben yapıyım o zaman baby
16 Yorumla- +1 yıl
Iyi fikir 😊
- +1 yıl
O kadar vahim yani durum
Soran+1 yılOh alteeerr, la vi yürüyün gidin :D
Cevap sahibi+1 yılCanım :p
G spotu bilmiyor:/ bilse çok şey değişecek
04 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek?
Soran+1 yıldediğin kadar da uzun bir hikaye değil :)
Belkide cinsel tercihin farklıdır
00 Yorumla
+1 yılseks i bulduda zevk alamıyormus peh peh peh
031 Yorumla
Soran+1 yılDimi seks nedir ki bulunmaz hint kumaşı aa :D
- +1 yıl
heheheh evet sen erkek olsan zor bulurdun kadın bence
Soran+1 yılYok yurtdışında yaşadığım için o konuyu pek dert etmem kaaaanka :D
- +1 yıl
ahahhahaha kanka türkiyede herkes seviyor siktiriliyor baksan yazılaraı burayı geç dışarıda muhabbette de kızların cok talıbı var erkeklerın de cok siktiği kız var ahahahhaahha sallayan sallayana ya adam murat boz gıbı yakısıklı siktiğim dediği kadını gordum aynı beş para etmez yaaa iyi o zaman ya sana zencı de gırdı sanırım daha once o yuzden sımdıkının aletı ufak o yuzden zevk alamıyorsun herhalde :D
Soran+1 yılbukadar çirkin yorum yapmana gerek yok. İlk onunla beraber oldum, halada öyleyim ve boyutuyla alakalı bir durum değil. Erkek olsam sıkıntı çekmem çünkü yurtdışında yaşıyorum derkenden kastım, burada birsürü kadın genelevi var yani beraber olduğum ve sevdiğim biri olmasa da ihtiyaçlarımı onlarla gideririm anlamında dedim. Erkek olsaydım eğer. tekrar altını çiziyorum
- +1 yıl
gerk var bence bunlar sizin gerçekleriniz zaten seksten başka bir şey düşünmüyorsunuz beyniniz sadece buna çalışıyor
Soran+1 yılHâlâ dediklerimi anlamamkta ısrar ediyorsun. Ben cinsel birleşime meraklı değilim bak son defa söylüyorum. Sen bana dedin ki, eğer erkek olsaydın hiç kimseyle olamazdın dedin dimi. Bende dedim ki yurtdışında yaşadığım için dedim hani erkek olsaydım eğer ihtiyaçlarımı giderecek birini illaki bulurdum. Kendimi sana karşı savunmak zorunda değilim ama bu yorumu yaptıktan sonra sen yine yanlış anlıyorsan senden endişe ederim. Ben ilk defa şu an ki sevgilimle oldum ve baikasıyla olmadım Dediklerimi uanlış yöne çekme.
- +1 yıl
ne verdı de sana ona şeftalini verdin yazık değil mi aynı şeyi onun kız kardeşine yapsalar ne düşünür
Soran+1 yılBana aşkını verdi. Sevgisini, saygısını verdi. Parasında, pulunda, evinde veya arabasında değil gözüm. Bir kişiye ait olmadıysan ne dediğimi anlayamazsın. Hele ki o ait olduğun kişi Sevdiğin değilse hiiç anlayamazsın.
- +1 yıl
bir şey soracağım sana ya seni terk ederse bakireliğin gitmiş olacak napıcaksın
Soran+1 yılO benş terk ederse hayatıma devam edeceğimi mi düşünüyorsun? sırf kızlık için sormuyorum bunu, ben onsuz bir Hayat düşünemem. Bakireliği boşver namus sadece bacak arasında değildir. Yine istesem yine evlenirim ama onunla olmazsa başkasıyla hiç bir şekilde olmaz, ooo la maz !
- +1 yıl
bence büyük konuşma Allah yukarı da görür duyar bunu ve seni bu lafını başına yıkar
Soran+1 yılBunun Allahla ne alakası var? Eğer ben istemezsem hiç bir evlilik olmaz. Düşünsene, şu an çok Sevdiğin biri var berabersiniz ve deliler gibi hayaller kuruyorsunuz. Allah göstermesin sevdiğin vefat edince onunla kurduğun Hayalleri başkasıyla yalabilir misin? bukadar vicdansız olabilirmisin?
- +1 yıl
vefat etse hayata sevgisiz devam edemiyorsa bir insan başka birisini bulabilir kendi nesli üremesi gerek emredilen de bir yuva kurulması tekrardan her perşembe yasini şerif okursun ama şu var mesela oldu da seni istemedi soğudu dünya hali bu herşey olabilir sen onu aldatabilirsin ki Allah kendisinden çok birisini sevdiğin zaman onu senden alacağına ben inanıyorum kimi ne kadar çok sevdiysem benden aldı ben bunu yaşadım başkaların dada gördüm örneklerle anlatabilriim ama geneli böyle olacak diye bir şey yok tabi şuraya gelecek olursak ben sevdiğim insanla evlendikte sonra yaşamak isterdim çünkü ona en güzel değeri ve zamanı o şekilde o şeyde harcardım şahsen kendi fikrim bu insan sevdiğine kıyamaz ya aşk demek sözcükler demek aşk demek bakışmlak demek illa temas olmasına gerek yok mesele seni kıskanmam değil inan bana bunu yapmayanlar da aşksız olmuyor haliyle cinsel birleşim sağlamayanlar ama sabırlı olmak en iyisiydi bence
Soran+1 yılBir insanın Allaha olan sevgisini, bir İnsanın Sevgilisine olan sevgi ile kıyaslaman çok yanlış. Allahın yeri ayrı, Annemin yeri ayrı, sevdiceğimin yeri ap ayrı. Tabikide önceliğim Allah çünkü bana yaşama şansını o sunuyor. Annemden sonra da sevdiğim. İşte siz hep böyle ihtimallerle yaşadığınız için mutlu olamıyorsunuz. Ben sebgilimle beraberken ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurmuştum, ayrılmıştık. Tekrar barıştık ve herşey çok güzel.
- +1 yıl
ben aslında mutluyum bu şekilde düşenerek sadece doğru insan arıyorum kendimle yatacak insan aramıyorum ben bu işler daha sonrası için olabilecek şeyler madem bu kadar açık mutluluk yaşıyorsunuz özel hayatınız gerçi de anneniz ve babanızda bir söyleyiniz bakalım ben sevgilimle yattım ne düşünüyorsunzu bu konuda diye.. tabi ki sevgi sıralaması olmalı ben bunu demiyorum demek istediğim sen şu anda sevgilin dışında birşey düşünmüyorsun konuşmalarında sevgilinden başka birşeyden bahsetmiyorsun bana anlatabilyiorum mu derdimi sana yaşam merkezi olma kimsenin beşikten mezara kadar yalnızız biz aslında...
Soran+1 yılYoo burada konusu açıldı o yüzden anlattım yoksa benim Hayatımda sevgilim hariç dönen çok şey var. Ama sevgilimle aramda olan bir şey Ailemi ilgilendirmez. Ne iyi nede kötü Sevgilimle aramda geçen bir şey Ne annemi nede babamı ilgilendirmez. Söz kesmekten falan bahsetmiyorum..
- +1 yıl
anneniz ve babanız o şekilde mi evlendiler bir şeyler yaşayarak mı öncesinde ailenizin fikirleri neden önemli olmasın ki belki babanız duysa buna çok üzülecek ve elinden bir kaza çıkacak belkide gururuna yediremeyecek madem bir şey o kadar doğal da insanlar bunu neden lanse edemiyorlar özel hayat diyoruz değil mi ama bahsederken de özel hayatı nasıl diyeyim en yakınınımıza bile anlatamıytoruz bu iş nasıl oluyor böyle çözmüş değildir sanırım
- +1 yıl
gerçek seven zevk alır demek sevmiyorsun sen :)
Soran+1 yılEvet haklısın. Bence de sevmiyorum. Sevmediğim için aileme anlattım ya biriyle konuştuğumu. Sevmediğim için 3 Senemi verdim ya. Tespitin çok güzel yaa
- +1 yıl
hayır zerre zevk olayı diyorum ben etkileşim geçiremiyorsun.. sevgi çok olunca etkileşim az olur.. seks düşünmez beyin. iki kişiden birisi o da sensin ileride mutlaka istersin farklı zevkler..
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim bende sevgi yaşadım kız arkadaşım bana vermedi demek sen çabuk verensin..
Soran+1 yılYo çabuk vermekle alakası yok 3 yılımı verdim 4 sene olacak ve aramızdaki bağ, bu ilişki her an bitebilir bağı değil.
- +1 yıl
anladım üç sene sonunda verdın benım kı neden vermedı sence senınle onun arasında ne gıbı farklılıklar vardır acaba hmmmm cozemedım ya butun bayanalr aynı degıl mı ya hep boyle dıytorlar bayanlar cok ıyı erkekler falan fıstık
Soran+1 yılBeni ikide bir kız arkadaşınla niye aynı kefeye koyuyorsun? Ben erkek arkadaşımla ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurmadım. Tabi yine Allah bilir ayrılsa da canı sağ olsun onumla olmayan başkasıyla zaten olmaz. Her Erkek ve her Kız aynı değildir. Evet genelleme yapmak için bir çok neden vardır ama genelleme yaparsan da %100 ü değil, %99.99u katacaksın içine.
- +1 yıl
genelleme de bayanlar genelde daha haklı oluyorlar o yüzden dedim aslında bende bütün bayanlar da bu şekilde düşünüyorlar.. kolay elde etmek bence bir sıradanlık oluyor herkesin yaptığını yapmış oluyorsunuz ama özel olmak ayrıcalıktır kanımca aşktan bence tenler birleşmesi değil bağlılık olmalı o seni kolay elde ettiği için yarın bir gün senden kolay vazgeçebilir üç sene sonunun da evlenmeden verdiysen ona kanımca iyiye gitmeyecek bu yıllar sonra çünkü her güzel bir şeyin bir sonu mutlaka vardır ben seni genelleme aldığım da sen zaten farklı oluyorsun genelleme de yani çoğunluk grupda oluyorsunzu katoliklere bak onlar hiç yaşamıyorlar avrupda herkes seks yapmıyor
Soran+1 yılBen avrupada herkes seks yapıyor demedim ama kimse namusunun bekçiliğini de yapmıyor. Burada herkes serbest ama ben özenmedim hiç bir Zaman onlara. Tam aksine hep iğrendim ve halada iğreniyorum. Çünkü her hafta sevgili değiştiriyorlar çoğunlukla ve hepsine sanki kocasıymış gibi davranıyorlar. Ama birde sadık olmak var. Ben verdim kız arkadaşın vermedi, bukadar yani. Biz sadece seks için birlikte olmadık. Yani nevsimize yenik düştük ve o şeyi tattık diye birbirimizden vaz geçecek değiliz. Kendisi şu an askerde ve her arayınca nasıl ağladığını ben duyuyorum benım canım acıyor. O yüzden klavyelerine basarken biraz daha duyarlı ol.
- +1 yıl
ben sana bir şey diyeyim mi geçiceksin o nefsimize uyduk nağmelerini kendini tutatacaksın kendini tutanlar enayi değil mi tamam mı ağlamak mı bir erkeğin ağlaması kadar korkak bir durum yok osenden güçlü olmak zorunda anladım ilişkide sen daha erkeksisin o daha kızsı olmuş açıkcası tuhaf bir ilişki var kanımca o zaman cok seviyorsan şimdiden hamile kal yüreğin varsa zihniyetine göre madem bakirlik önemli değil kendi kızın olduğunda da o da yapsın bu şeyleri ben ağlamasından anlamam banada öyle veren olsa ben kahırlar çekerim ahıtlar yakarım hesabı erkeklerde var emin ol buna sen tiyatrodan vazgeçin özünüzü kaybetmeyin hiç bir zaman nerede yaşarsan yaşa avrupda ki insanlardada bakireliğe önem veren insanlar var
Soran+1 yılGerçekten bu yorumuna cevap veremeyeceğim artık. Bence sen namusu bacak arasında aramaktan vazgeç. İyi günler şimdi
- +1 yıl
bacak arasında aramıyorum ben ama ilkeli olmaktan bahsediyorum sana.. aynısını senin kendi kız çocuğun yapsa ne olur seni tanımadan sorsam bu soruyu hak verirsin ama sen burada sormuşsun bende sana sordum bence zevkini seni çok seven sevgilin jinekoloğa götürsün orada arayın buradan cevap aramakla olmaz.. hikayesiniz işte...
+1 yılBaska insanlarda ara zevki
00 Yorumla
+1 yılBirak gitsin yaa rahat ol aksin elleme 👌👌
00 YorumlaÖn sevişme güzeldir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo candır ya
sekste rahat olacaksın kasmayacaksın
00 YorumlaKendini çok kasma rahat olmaya çalış
00 Yorumlaerkeğinde iş yok bacım :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Seni azdiracak biri lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekiniyor musunuz ondan
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kes at onu.
00 Yorumla
+1 yılbol bol oral yaptır kendini aşacaksın
00 YorumlaIliskiye girme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeneyımlı erkeklerle dene bır kerede derım
00 Yorumla
+1 yılPartnerini değiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılYa manyak manyak konuşmayın seks için psrtner mi değiştirilir
- +1 yıl
Erkek arkadaşın Zevk vermiyor farkında misib
Soran+1 yılya vermesin ya ondan önemli mi sırd seks için terk mi edeceğim onu?
- +1 yıl
O zaman niye çaresini ariyorsun?
Soran+1 yılÇünkü sorun bende. Varsın çözümü olmasın
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo bilmiyor işi
05 Yorumla
Soran+1 yılya biliyor bilmez olur mu o yönetiyor beni kendimi teslim de ediyorum ama odaklanamıyorum. O zevkten uçuş uçuş oluyor
- +1 yıl
uçuşa o geçirmeli seni
Soran+1 yılgeçemiyorum işte :(
- +1 yıl
heyecanlandırmalı partnerin seni
Soran+1 yılOnun varlığı en büyük heyecan zaten yani ona ait olmanın duygusunu hiç birşey veremez
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yok
00 Yorumla partner degıstır
00 YorumlaOral yapıyor mu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartner duygu
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi