her şey doğal akışında mı yaşanmalı
ya da problem olarak görünen daha kaliteli cinsel hayat için gerekli katkılardan faydalanılmalı mı?
her şey doğal akışında mı yaşanmalı
ya da problem olarak görünen daha kaliteli cinsel hayat için gerekli katkılardan faydalanılmalı mı?
Erken bosalma bir sorundur ve bununla ilgili doktora gidilmesi ve onun söylediklerine uyulmasi gereklidir. Genelde ergelikten itibaren yapilan yanlis mastürbasyon aliskanliginin düzelmesi veya psikoterapi ile cözülür. Kisacasi önce bir doktora danisin
yanlış mastürbasyon nedir?
çok sık mastürbasyon mu demek oluyor bu
bak bunu bilmiyordum internetten izliycem bu videoyu
peki ilişki aralığı bir haftalık sürelerde olduğunda erken boşalma olması normalmidir sizce
Doktora görünün doktor tavsiyesi dışında bir şey kullanmamanızı tavsiye ederim
bunun için acaba kaç erkek doktora gider merak ediyorum
Neden gitmiyorlar anlamıyorum her seferinde kadına karşı rezil duruma düşmek daha mı iyi
zannediliyor ki kadınlar eskisi gibi cinsel hayatlarını kimseyle konuşmuyor kocası ne kadar verdi onu alıp çekiliyorlar
ama aksine artık kadınlar araştırıyor kendini zevklerini biliyorlar ve öğreniyorlar bu yüzden tatmin olmadıklarında isyan edebiliyorlar
Evet aynen öyle
bu yüzden kadın da evlenince kendini salıvermemeli kocasına yeticek şekilde kendini geliştirmeli
erkekte zaten benim artık istediğim an ilişikiye girerim mantığıyla davranmamalı
Cevap
5Cevap
Soruma Gelebilirsin Yardımcı Olurum
Bu yaştan ve penisin yıllarca Vajinaya Alışamadığı için oluyor
Normal boşalma 7-13 dk'dır. Bazıları saat skalasında ölçüp erken geldiklerini sanıyorlar
Bence her sey doğal yoldan çözmeye çalışmak cok Daha doğru
Krem sprey va işe yaramaz. Uyuşturur zevk alamazsın. Onun yerine performans hapı dene.
mutlaka gerekli. Olmalı da.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar