Cinsel Yaşam Kocamın cinsellik esnasında izler bırakması mesleki gücünü kanıtlamak için mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kendisi komutan benim boynumu ve bacağımı morartir ve bunu kapatmami da istemez neden boyle davranıyor? Güncellemeler+1 yıl Sebebini sorduğumda komutanim güçlüyüm felan diyor Kocamın cinsellik esnasında izler bırakması mesleki gücünü kanıtlamak için mi? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadist bir yapısı var demek ki.İzleri görünce de zevk alıyor heralde. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet artik buna emin oluyorum sanirim Yorumla MesajınızVar +1 yıl Yeni mi emin oluyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Evey Yorumla MesajınızVar +1 yıl Ne kadar zamandır sürüyor böyle? Yorumla Soran +1 yıl 2 aydır Yorumla MesajınızVar +1 yıl Kaç senelik evlilik? Yorumla Soran +1 yıl 1 yili biraz geçti Yorumla MesajınızVar +1 yıl Komutanım falan, geçsin onları.Başka bir sebebi olmalı ama incelemek lazım. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum makesef Yorumla MesajınızVar +1 yıl Konuşmak anlatmak anlamak istersen müsait bir zamanda dinlerim. 👍🏻 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Alakası yok komutan ne alaka mk fantezisi var sen istemiyorsan izin verme çizgini ćek seven saygı duyar zaten 1 0 Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Teşhir seviyordur cucold bile olabilir 1 35 Yorumla Bukern +1 yıl Yatakta açıyor mu böyle konular Yorumla Soran +1 yıl Hayir oldukca sert davranıyor beyaz bir tenim var hemen kirmizi oluyor kapama diyor Yorumla Bukern +1 yıl Açık giyinmeni falan istiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evde evet disarda zaten normalde acik biriyim ekstradan ac vs demedi hic Yorumla Bukern +1 yıl Muhtemelen hoşuna gidiyordur birilerinin seni begenmesi nasıl skldiğini düşünmesi falan Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Bukern +1 yıl Sen ne düşünüyorsun bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Nr bilim kafam allak bullak ya Yorumla Bukern +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim 😅 Yorumla Bukern +1 yıl Yeni mi başladı böyle şeylere 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sayilir Yorumla Bukern +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz Yorumla Soran +1 yıl 1 yili biraz gecti Yorumla Bukern +1 yıl Bence tadını çıkarmaya bak ya😀 Yorumla Soran +1 yıl Peki sag ol☹ Yorumla Bukern +1 yıl Ne surat asıyorsun😀 Yorumla Soran +1 yıl Niye asmiyayim memelerim full mor😄 Yorumla Bukern +1 yıl Haha kocan akrep burcu mu Yorumla Soran +1 yıl Hayit Yorumla Bukern +1 yıl Burcu ne özelden yazsana burada yaz yaz yoruldum sdf Yorumla Soran +1 yıl Ozelde de yazican yorulma daha fazla boş ver 😅 Yorumla Bukern +1 yıl Bu konu özel ilgi alanıma giriyor ozelden yorulmam😀 Yorumla Soran +1 yıl Ciks hadi iyi aksamlar😅 Yorumla Bukern +1 yıl İyi akşamlar komutan hanımı 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Bukern +1 yıl Yalnız eşin ağzının tadını biliyormuş 😀 Yorumla Soran +1 yıl Susar misin 😅 Yorumla Bukern +1 yıl Haksız mıyım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Haksizsin Yorumla Bukern +1 yıl Sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sus hadi 😅 Yorumla Bukern +1 yıl Susmazsam 😀 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄🙄🙄 bye Yorumla Bukern +1 yıl Acı biber yok mu😀 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Psikolojik rahatsızlığı var demektir 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo bence alakası yok 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Iste oylle söylüyor hep bana Yorumla Cefternal +1 yıl Komutan olmayanda iz bırakıyo. O aslında bir nevi imza Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın bu konuda Yorumla Cefternal +1 yıl Yani o ize baktıkça beni hatırla der gibi Yorumla Soran +1 yıl Unutturmuyor ki hatirlayayim Yorumla Cefternal +1 yıl Sen memnun musun bu durumdan Yorumla Soran +1 yıl Hayir yani tamam hadi iz kaldi diyelim ama yemege giderken felan kapatmama da izin yok birak kalsin diyor Yorumla Cefternal +1 yıl Yok bu kadar yoğun yaşamaktan Yorumla Soran +1 yıl Ne?, Yorumla Cefternal +1 yıl Cinselliği bu kadar yoğun yaşadığın için memnun musun Yorumla Soran +1 yıl Sonradan morarip aci hissetmesem evet memnunum ama morarma sıkıntı Yorumla Cefternal +1 yıl Oda abartmasın bazımşeyleri Yorumla Soran +1 yıl Tekrar konusacagim yapacak birsey yok maalesef Yorumla Cefternal +1 yıl Aynen öyke Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Memlekete manyak dolu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda gerçekten sana katılıyor olabilirim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sert seviyor olmasından 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl ne yapıyor ki 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Morarıyor iate her ywrim Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl ısısıryorum mu vuruyor mu kalçaalrına Yorumla Soran +1 yıl Hepsini yapiyor🙄 Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl zevk almıyor muusn acı mı alıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Iliski sirasinda zevk alıyorum ama sonrasında morariyor aci hissediyorum. Beyaz bir tenim var hemen mor oluyor Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl zevk alıyorsan az da olsa idare edeceksin ama görünür yerlerine yamasın morarıyor ya da kızarıyorsa Yorumla Soran +1 yıl Bende soyledim ama yapıyor ustelik morarsa da mesela disari cikicaz kapatma diyor Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl seviyor sana böyle yapmayı bir de teşhir etmeni istiyor Yorumla Soran +1 yıl Degisik ne diyeyim ki Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl sen seviyor musun peki öyle Yorumla Soran +1 yıl Hayir agri oluyor sonrasinda Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl zevk alman için yapıyor tabi götermk istiyor muusn sen dışarıda Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alakası yok, mallıktan o. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oyle soyluyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka ya ben mühendisim diye karımın bir tarafına proje mi çizecem? Yorumla Soran +1 yıl Of bilmiyorum 🙄 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sadist bir yapısı var demek ki.
İzleri görünce de zevk alıyor heralde.
Evet artik buna emin oluyorum sanirim
Yeni mi emin oluyorsun?
Evey
Ne kadar zamandır sürüyor böyle?
2 aydır
Kaç senelik evlilik?
1 yili biraz geçti
Komutanım falan, geçsin onları.
Başka bir sebebi olmalı ama incelemek lazım.
Bilmiyorum makesef
Konuşmak anlatmak anlamak istersen müsait bir zamanda dinlerim. 👍🏻
Alakası yok komutan ne alaka mk fantezisi var sen istemiyorsan izin verme çizgini ćek seven saygı duyar zaten
Teşhir seviyordur cucold bile olabilir
Yatakta açıyor mu böyle konular
Hayir oldukca sert davranıyor beyaz bir tenim var hemen kirmizi oluyor kapama diyor
Açık giyinmeni falan istiyor mu
Evde evet disarda zaten normalde acik biriyim ekstradan ac vs demedi hic
Muhtemelen hoşuna gidiyordur birilerinin seni begenmesi nasıl skldiğini düşünmesi falan
Anladım
Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Nr bilim kafam allak bullak ya
Neden ki
Ne biliyim 😅
Yeni mi başladı böyle şeylere 😀
Sayilir
Kaç yıllık evlisiniz
1 yili biraz gecti
Bence tadını çıkarmaya bak ya😀
Peki sag ol☹
Ne surat asıyorsun😀
Niye asmiyayim memelerim full mor😄
Haha kocan akrep burcu mu
Hayit
Burcu ne özelden yazsana burada yaz yaz yoruldum sdf
Ozelde de yazican yorulma daha fazla boş ver 😅
Bu konu özel ilgi alanıma giriyor ozelden yorulmam😀
Ciks hadi iyi aksamlar😅
İyi akşamlar komutan hanımı 😀
😅😅
Yalnız eşin ağzının tadını biliyormuş 😀
Susar misin 😅
Haksız mıyım 😀
Haksizsin
Sanmıyorum
Sus hadi 😅
Susmazsam 😀
🙄🙄🙄🙄 bye
Acı biber yok mu😀
Psikolojik rahatsızlığı var demektir
Yo bence alakası yok
Iste oylle söylüyor hep bana
Komutan olmayanda iz bırakıyo. O aslında bir nevi imza
Evet haklısın bu konuda
Yani o ize baktıkça beni hatırla der gibi
Unutturmuyor ki hatirlayayim
Sen memnun musun bu durumdan
Hayir yani tamam hadi iz kaldi diyelim ama yemege giderken felan kapatmama da izin yok birak kalsin diyor
Yok bu kadar yoğun yaşamaktan
Ne?,
Cinselliği bu kadar yoğun yaşadığın için memnun musun
Sonradan morarip aci hissetmesem evet memnunum ama morarma sıkıntı
Oda abartmasın bazımşeyleri
Tekrar konusacagim yapacak birsey yok maalesef
Aynen öyke
Memlekete manyak dolu
Bu konuda gerçekten sana katılıyor olabilirim
Göğüslerin vs mesela nasıl morartiyi
Sert seviyor olmasından
ne yapıyor ki
Morarıyor iate her ywrim
ısısıryorum mu vuruyor mu kalçaalrına
Hepsini yapiyor🙄
zevk almıyor muusn acı mı alıyorsun
Iliski sirasinda zevk alıyorum ama sonrasında morariyor aci hissediyorum. Beyaz bir tenim var hemen mor oluyor
zevk alıyorsan az da olsa idare edeceksin ama görünür yerlerine yamasın morarıyor ya da kızarıyorsa
Bende soyledim ama yapıyor ustelik morarsa da mesela disari cikicaz kapatma diyor
seviyor sana böyle yapmayı bir de teşhir etmeni istiyor
Degisik ne diyeyim ki
sen seviyor musun peki öyle
Hayir agri oluyor sonrasinda
zevk alman için yapıyor tabi götermk istiyor muusn sen dışarıda
Alakası yok, mallıktan o.
Oyle soyluyor ama
Ne alaka ya ben mühendisim diye karımın bir tarafına proje mi çizecem?
Of bilmiyorum 🙄
izlerin görünecek yerlerde mi