Hani canı acımasın ya da şöyle yapiyim falan yoksa direkt kendi zevkine mi bakar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hani canı acımasın ya da şöyle yapiyim falan yoksa direkt kendi zevkine mi bakar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
adamsa düşünür. sadece canı acıyacak mı diye değil daha bir sürü teferruatı var. saygı duyulunca her şey daha güzel olur
Kadını düşünmek canını acıtmamak değil bazen acıdanda zevk alır, ben kadına zevk vermekten onun yaşadığı orgazmlardan yükselirim
mastürbasyon yaparken sizleri düşünüp yapar o konuda hayal dünyamız geniştir. Hele birde tahrik rdici resminiz varsa süper olur
Ben düşünüyorum. Sert istemiyorsa, ön sevişmeyi uzun tutuyorum ki daha çok hazir olsun zevkten sulansin arzulansin ki acimasin zevk alsin
Çoğu türk erkeği sadene kendi zevkinin peşinde. Zaten evlilikte seks azalmasının en büyük nedenlerinden biri de bu
Kızın zevk alması bana zevk verir ama kız sürekli yok şöyle yapma acıyor yok böyle yapma istemiyorum gibi şeylerle geldiğinde soğuyorum herşeyden
Kesinlikle Canı Acısada Durma Kızın Canını Acıttıkca Kızı Daha Çok Zorlarrrr Canını Yakar Anal Deliğinin Yapısını Bozar Vajinayı Acıtır
Eğer bencil ve narsist biri değilse sadece kendini düşünmez tabiki. Adam dediğin kadinin sadece bedenine degil ruhuna da hitap eder.
Onu daha cok düşünürüm onun zevk alması tatmin olması benim için daha önemli o zevk aldıkça bende alırım
Genel olarak düşünürüm canı acımasın diye ama bazen kendimi kaybedebiliyorum. Acımasız olabiliyorum...
ben düşünüyorum da herkes ben değil ben yaptıgım herşeyi sorarım nasıl hissediyorsun canın yanıyor mu hoşuna gitmiyorsa yapmayalım vb.
zevk vermeye çok odaklı olduğum içün sürekli kızı düşünürüm
düsnen var ben düsünürüm partnerim zevk alması beni sevindirir
Tecrübeli erkek önce kadını düşünür ona değer verir istediğini yapar sonra kendine sıra gelir
Genel adına konuşamam tabi, ama ben buna muhakkak dikkat ederim
Kendi zevkine bakmak ds değil ama düşünmezler canı acır mı bilmem ne
Dusunurumm hem cani yanmasin hem zevk alsin rahatkasin
iki tarafın da zevkini düşünürüm de acımadan sertçe olmalı bence. 😈
kızı düşünür yaaa bazı erkekler düşünmez onlarda zaten elenir
kimisi kendi zevkine bakar boşalır çıkar kimiside partnerim boşalsın sonra geleyim derdindedir kişiden kişiye değişir
Fazla erkek düşünmez önden arkadan yaparken özellikle arkadan düşünürüm çok dar yumuşatıp kayganlastimadan yapmam mesela
Ben daha çok kadının zevk almasindan yanayım
Bu erkeğe bağlı tatlım. Ben mesela ya ların e merim organını ve zevkle getirir sonra girerim
Erkek kadınını her zaman düşünmeli benim düşüncem bu yönde
Düşünürüm. Hatta yönetirim. Boşalmayı uzatırım bir şekilde.
Zevk veremezsen zevk alamazsn bu işin kuralı bu
Yaş olmuş 29 bunu mu soruyorsun?
24
Yuhhh millet 16 17 de cinsel hayata başlıyor artik. Çok geç cok. Sorunun cevabı da şu. Bu tamamen seçtiğin erkekle alakalı. Ama siz turk kadınları tam birer hayvanseversiniz.
düşünen var düşünmeyen var :)
zewk wermeli
sahiplenmeli
Iki tarafında zevk alması benim için önemli
Seven düşünüyor kullanan sadece kendini düşünür
Ne kadar masumsun
Ahahha
@Shaul ne oldu
Haklı olduğu için güldüm
Hepsi düşünmez, düşünen erkek romantiktir
Yok be okadar da ökuz degıller düşünüyorlar
Düşünmesi lazım sok cıkar la olmaz