Birinin size ilk yakınlaşmasında cinsel arzularını şehvetini gördüğünüzde böyle bir ilişkiye şans verir misiniz? Sevgi aşk saygı değer vb güzel duyguların umudu var mıdır o ilişkide?

Birinin size ilk yakınlaşmasında cinsel arzularını şehvetini gördüğünüzde böyle bir ilişkiye şans verir misiniz? Sevgi aşk saygı değer vb güzel duyguların umudu var mıdır o ilişkide?
Şehvet tabi ki erkek kadın arasındaki yakınlaşmadan sonra oluşması gereken bir durumdur ama beni karşı cinse iten şeyin ilk etapta bunun olmasını istemem, keza erkek için de sadece tahrik unsuru olarak görülmek de istemem.. Beni merak etmesini, keşfetmesini, kıskanmasını, deli gibi sevmesini, uyumu yakalamayı ve sonunda deli gibi istemesini isterim.. Sıralama bu şekilde olmalı benim için.. Keyifli günler..
Gönlün istemediği şehveti beden istemez ama gönlün istediği her şehvette doğru olmaz sen seversin istersin ama o başkasına aittir şehvet bahane olur asıl olan duyguların bir araya gelmesidir
🤣🤣 Yorum yok
Rica ederim😏
Çok beklersin hiç bir şey etmiyorum sana 🤪
🥴
😏.
Olabilir, şehvetle başlayan bir ilişkide güzel duygular gelişebilir, hatta cinsellik konusunda rahat ve özgür bir kadını daha yakından tanımayı isteyebilirim.
Cevap
10Cevap
Tabi ki şans veririm
Korkuyorum insanlardan
Vermek isterdim ama aanmiyirum
Şehvetle başlayıp mikilmekle biter o iş oyuzden no no
Her zaman kapım açık sekse 😉
İzin veririm umrumda değil ilişkin sağlığı umudu
böyle bir tecrübem olmadı
Çok canım istiyor 😭😭😭
O bana verdiyse, ben her şeyi veririm.
Veririm
Kesinlikle şans veririmmm
Hayır
Vermem
Evettt
❤️.
❤️❤️
Eklemek ister misin
Hmmm
Bekliyorum seni
Bende evet
ulan sırf cinsellikle ilgili bir yorum yaptı diye bir gizliden bile medet uman bu hayvan sürüsüne de düşme be hatun
Bunun gibi kadın ya*vşaklarına düşmektense, benim gibi açıkça isteyenlere düş. En azından ya*vşakça yaklasmiyorum.
@ESKILERDENbirDINAZOR s. ktir git lan ya. hayvan sensin yorum yapmayacaksan burada ne işin var artist
@oyunadamı2 senden iyi ya. vsak mi var sazan
@Benedetto1903 sana lafım yoktu kardeş ama bana niye saldırdın anlamadım
Hiç olmadı
Evet veririm