Cinsel Yaşam Sevişmek için risk alır mısınız? shadow0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herhangi bir şekilde Sevişmek için risk alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ELENİ_MELİNA Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Onun riskini almam ya onu benim de o şeyi yapmak isteyen alsın 0 22 Yorumla shadow0707 6 ay Anladım bayan özgüven Yorumla shadow0707 6 ay Ben aldım riski Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Ya erkeksem nereden biliyorsun Ben seninle yerinde olsam almazdım Yorumla shadow0707 6 ay Erkek adam Eleni Melina pembe hesap açmaz. Böyle hesap açan erkek de değildir kadın da. Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay İşte o yüzden dolayı önüne gelen herkese risk alınmaz Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Gel bakalım bir de ben bunu Hayati anlamda söyledim bu anlamda değil Yorumla shadow0707 6 ay Hayati anlamda söyledim ne demek Yorumla shadow0707 6 ay Tecavüz edilip, öldürülmek mi hayati anlamda dediğin Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Yani bir iş ticaret risk almak anladın mı Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Senin ne kadar pis bir beynin var Yorumla shadow0707 6 ay Sevişmek için risk alır mısınız? Soru bu. Nereden nereye geldi , iş ticaret vs vs Yorumla shadow0707 6 ay Beynim var şükür. Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Var ama pis işte Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Beyni Yok Fikri var diyorlar ya Yorumla shadow0707 6 ay Ne kadar kabasın Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Kime göre neye göre ben bana göre kaba değilim sana göre kabaysam da bu beni ilgilendirmiyor Yorumla shadow0707 6 ay Komiksin Yorumla shadow0707 6 ay Cevabın şu olmalı; Kime göre neye göre ben bana göre komik değilim sana göre komikse da bu beni ilgilendirmiyor Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Şimdi kime göre komiğim sadece sana göre ise çok da komik değilim ya Yorumla shadow0707 6 ay İyi bir insansın Yorumla shadow0707 6 ay Kime göre neye göre ben bana göre insan değilim sana göre insandam da bu beni ilgilendirmiyor Yorumla ELENİ_MELİNA 6 ay Kime göre ya bu sonsuza kadar gider yazma a**** koyayım ya ben anneme babama göre çok iyiyimdir ama dışarıdaki birisine göre çok kötüyümdür yani tartışılır hep genel çerçeveden konuşuyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Onun riskini almam ya onu benim de o şeyi yapmak isteyen alsın
Anladım bayan özgüven
Ben aldım riski
Ya erkeksem nereden biliyorsun
Ben seninle yerinde olsam almazdım
Erkek adam Eleni Melina pembe hesap açmaz. Böyle hesap açan erkek de değildir kadın da.
İşte o yüzden dolayı önüne gelen herkese risk alınmaz
Gel bakalım bir de ben bunu Hayati anlamda söyledim bu anlamda değil
Hayati anlamda söyledim ne demek
Tecavüz edilip, öldürülmek mi hayati anlamda dediğin
Yani bir iş ticaret risk almak anladın mı
Senin ne kadar pis bir beynin var
Sevişmek için risk alır mısınız? Soru bu. Nereden nereye geldi , iş ticaret vs vs
Beynim var şükür.
Var ama pis işte
Beyni Yok Fikri var diyorlar ya
Ne kadar kabasın
Kime göre neye göre ben bana göre kaba değilim sana göre kabaysam da bu beni ilgilendirmiyor
Komiksin
Cevabın şu olmalı; Kime göre neye göre ben bana göre komik değilim sana göre komikse da bu beni ilgilendirmiyor
Şimdi kime göre komiğim sadece sana göre ise çok da komik değilim ya
İyi bir insansın
Kime göre neye göre ben bana göre insan değilim sana göre insandam da bu beni ilgilendirmiyor
Kime göre ya bu sonsuza kadar gider yazma a**** koyayım ya ben anneme babama göre çok iyiyimdir ama dışarıdaki birisine göre çok kötüyümdür yani tartışılır hep genel çerçeveden konuşuyorsun