Bende bir erkeğim ama p. rno filmlerinde ki kadar iyi olmam imkansız yalana gerek yok 😅..
Siz sabırsız bir topluma sahip Türkler olarak sekste yeterince iyi mıyız 😅
Bende bir erkeğim ama p. rno filmlerinde ki kadar iyi olmam imkansız yalana gerek yok 😅..
Siz sabırsız bir topluma sahip Türkler olarak sekste yeterince iyi mıyız 😅
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence gayet sert olmalı. Aleti, hareketi, bakışları, vuruşları ❤️
Öyle birisi illa ki vardır ama çok çok iyi birisi bnce zordur 😅ya sizce? Var mı ilişkiniz veya bekliyor musunuz 😊
Tam anlattığım gibi olsa yine yeter🙂 bekliyoruum
😅şöyle uzatsam soruyu madem alet sert olacak doğru dedin ya peki boyu kalınlığı ne kadar olmalı ölçü olarak 😊🔥🔥🙈
Ölçü olarak bir bilgim yok uzunluğu normal olsa veya azıcık üstünde olsa yeterli. Bana göre kalınlığı daha önemli
Mesela illa ki duymussundr aşağı yukarı tahmin yazar mısın 😀😅😊
Cidden merak ettim 😊🙈🙈
17 olabilir
benim ki de ideal ama bna göre baya kalın.. kalınlıkta haklısınız uzunluğu normal olabilir ama bnce de kalınlığı daha etken 😊
Yaşınız kaç acaba?
Bnde bekliyorum bu arada 😅🤣ne kadar daha bekleriz acaba 😀
Peki ya sn kendinizi eleştirir misin yani kadınlar nasıl snce sekste yabancılara göre veya sana göre 😊
Kalın olması hoş. 21 yaşındayım beklemek güzeldir:) eleştirecek pek bir şey bilmiyorum kadınlara bakmam erkeklerle ilgilendiğim için:)
Bnde kadınlara ilgiliyim öyle dediniz ki 😂😅😳..
Bnde 24 yaş bnce ben baya bekledim yahuu😂
Ama şaka bir yana inşallah kısmet olursa eşimle olacak inşallah 🤲 ama önce eş adayı bulmak lazım 😂😅
😅😂 yani bende kalın olarak düşünmüyordum ama nette araştırınca ortalamaya göre falan baya kalın 😊
Aslında c. nsel sohbet aşırı seven birisi değilim KS de arkadaş olabilirz diye düşündüm ama siz ne düşünürsünüz 😅🤣
Ne güzel böyle düşünüyor olmanız umarım sizin için hayırlı birini bulursunuz 🌸
Şanslı olacak o zaman eşin desene :)
Yok teşekkür ederim istemiyorum 😄
Sizde bnce eşinizi bekliyorsunuz 😅
Bnce şanslı mi şanssız mi bilmem 🤣
Tecrübesiz olarak da zor olmaz mı iki tecrübesiz mesela 🤣😂..
Benim elim ayağıma dolaşır o an sanırım hatta şeyden korkuyorum o heyecandan ilk defa olurken erken gelirsem mesela 1-2 dk içinde rezil olur muyum 🤣😛
Evet, yapacak bir şey yok onun güzelliği de orada zaten. Hayır olmazsın senin hiç ilişkin olmadığını biliyorsa seni anlayışla karşılayacaktır :)
Eeee 😅😅☺️☺️kızdıniz mi 😳😳😳
Kızmadım neden kizayim
☺️😅siz öyle davranırsiniz ama herkes öyle olmayabilir ☺️😅..
Bir şey daha merak ettim penisi sert ve kalın istiyorsunuz ya peki eğri veya düz olması önemli mi?
Mesela benim hafif eğriliği var üste doğru bu ileride ufak bir detay ama sorun teşkil eder mi veya snin bu konuda düşüncen nedir ☺️
Sizin var mı aklınızda sormak istediğiniz sorabilirsiniz madem açık oturum yapıyoruz 🤣😂bu arada okuyor musunuz ☺️ne iş yapıyorsunuz
Hey ☺️😊 cidden merak ettiğim için sormuştum özür dilerim kizdirdiysam veya uzduysem 🙏🙏😔
Neyse yazmayacaksin.. yorumun için teşekkürler tekrar dan eig seçmek istiyorum yorumunuzu yarın 😊🙏🔥🔥
Müsait değildim 🙂hayır sorun olacağını sanmıyorum takma bu kadar. Ahahah şu an yok 😄
☺️😅ya oyle işte
Bu arada benim penis boyutu 16 cm uzunluğunda ; kalınlığı ise 5.5 cm yaklaşık 3.5 parmak kalınlığında üstten...
Sna göre bu boyutlar anladığım kadarıyla fazlasıyla ideal bnce ☺️((yazma sebebimi bilmiyorum))
Zaten bundan kalinda zevk değil acı verir bnce ama snin düşünceni bilemem 😅🤣
her şey için teşekkürler cidden dürüst cevaplar verdiniz ☺️😊🙏🔥
Güzelmiş 🙃 acı da versin ben ona da razıyım eşimden gelsin de ne gelirse gelsin.. rica ederim :)
☺️🤣şöyle diyeyim daha açık kağıt havlu varya onun içinde ki ruloya girmiyor. ergenlikte denemiştim de 4-5 sene önce
Arkadaşlar anlatıyor işte şöyle kalın böyle kalın diye..
Birisi şey dedi ; benim ki kağıt havlu rulosuna zorla tam giriyor dedi ☺️🤣
Bnde merak ettim eve gelince denedim benimki girmiyor 😂🤣sanırım en kalın benimmis o muhabbet yapanlarda ama ben asla konusmazdim bna sorarlardi baya büyük mu diye güler geçerdim sohbeti degistirirdim 😂😂
Kısaca o kağıt havlu rulosuna girmiyor düşün yani sn daha kalın da olur diyorsun emin misin 😳😅zevk almak var acı çekmek var 😀🙈🙈
Vaov anlatışa bak yaa :) güzelmiş değerini bil sadece eşinde kullan bence🙂
Anladım. Zevk elbette daha önemli ama çok kalın olursa çare yok acı da çekeriss :)
😀😅ne diyeyim o zaman uzun ve kalın denk gelir inşallah kuzu🙈😛..
Snce 16 cm uzunluğunda ve 5.5 cm kalınlığında olan penis iyi mi yani uzunluğu da size yeterli mi mesela..
Kimisi göze de hitap edecek diyor çok uzun istiyor 20-21 falan 😅ama bizde zor be o kadar uzunu
Eşime kullancam ama eşim o gece pert olacak gbi geliyor bazen aşırı istekli oluyorum 😛😂 yaştan dolayı sanırım.
Ya sn hiç kendini anlatmıyorsnb
Boy kilo kaç
Fizik nasıl biraz bahseder mısin 😛🙈😊
İnşallah :)) evet göze hitap etmeli bence de. Psikolojik açıdan. Dediğim gibi ne santimle ne de kalınlık bir bilgim yok. Düşündüğüm zaman normal gibi geliyor. Fiziğimi falan bahsetmeme gerek yok isteğin artar mazallahh :) yaşın büyük etkisi var. Teşekkürler hoş sohbetin için:)
Ya anlat bnce biraz isteğim artmaz ya 😂öğle vakti ne isteği açlık var istek zor
Ne demişler aç ayı oynamaz 🤣🤣😂😂
Merak ettim yaşınız 21 peki ya boy kilo onu bari yazar mısınız 😊☺️
Bna da inşallah siz gbi birisi denk gelir ne diyeyim 😅
Pozitif enerji var sizde
Yav arkadaş olduk bak baya azcuk kendini anlatsaydin☺️😅🔥
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ama istemiyorum. Çok kişi var burada istediğinde konuşabilirsin:)
Çok kişi var haklısın ama bnde herkesle konuşacak kadar ayran gönüllü değilim ki 😅😳😳
Ben bu sitede üye olduğum günden bu yana 2 kişi ile konuştum birisi hesabını kapattı Instagram hesabını verdi de yani ordan konuşalım falan dedi
Diğeriyle de ara sıra merhaba merhaba ve öyle cinsellik veya azgınlık yok muhabbet sadece ❗❗🙏
Ama sana karşı aşırı kanım ısındı snle arkadaş olmayı cidden içtenlikle çok istedim ☺️😊
Takıntılı değilim sonuçta karar snindi ☺️yine de bu güzel hoş sohbet için çok çok teşekkür ederim (keşke sohbetimiz devam etseydi)
Anladım teşekkür ederim nazik davranışın için 🌸
😊😀başka soruda denk gelebilir mıyız acaba..
Tekrar başka soruda görüşmek isterim yine böyle gizli..
Aramızda şifre belirleyebiliriz😊😛
Ahahahah alemsin yaa 😅😅
Ciddi diyorum 😀😅 aramızda şifreleme olsun veya bn yine gizli soru sorarsam buraya linkini bırakayım 😂😂😛😛
Sende sorunca bu yoruma link bırak kuzu..
Bn kuzu kelimesini çok kullanırım bilgin olsun 😀🤣
Hadi sormak istediğin bir şey varsa sor da yazayım:)
Özür dilerim çalışıyorum da şimdi müsait oldum malum dükkan var iş bitmiyor 😳😔🙄
Kendi işim de böyle başkasının yanında çalışsam sanırım hiç telefon elime geçmeyecek 🙄😳😅
Sorumu sorcam sana linki atcam buraya birazdan 😊gelirsen sevinirim teşekkürler ☺️🙏
Kızlar, öncelikle iyi akşamlar 😊 Sekste asla yapmam veya yapamam dediğiniz bir şey var mı? Mesela anal oral vb gibi? ↗
Gelirsen sevinirim müşteri geldiği için o an çıktım sonra da fırsat bulamadım özür dilerim snden
Anladım tamamdır geliyorum :)
Estağfurullah ne özrü
Yazdım
Ee yoksun
🙄🙄ne desem şimdi 🙄🙄arkadaş arabası ilr motora vurmuş ona gttim polistir falan filan şimdi eve geldik
Neyse ki Allah'tan kimse de bir şey yok
Motorcu da hafif sıyrık var o kadar bir de araçlar hasar görmüş
Şimdi cevap veriyorum 😅 uyumadiysan yazarsın veya yrn yazarsın ama yarın gündüz aktif olamam sanırım çünkü yarına aşırı iş var sabah 7 de kalkcam 😅🤣🙏🙏
Geçmiş olsun, kolay gelsin 😄
Gün içerisinde ara ara senin için gircem ama dediğim gibi çok fazla müsait olamam ama akşam olablrim planım yok 😊☺️
şu an burdaysan yazarsın 10-15 dk burada olcam sonra uyumak istiyorum 👍😊
Estağfurullah nereye kadar uzayacak zaten olmuş 55 yorum :) hoş sohbetti teşekkürler iyi geceler 🙂
Sevindim burdaymissin 😊☺️ mutlu oldum şu an 😊🙈
Dur hele kuzu ya 155 olur 1055 olur 😅😂sn istersen 10.550 bile olur yorum 🤣
Ben konuşmayı aşırı seven birisiyim lise de falan bu yüzden çok laf yerdim hocalardan😂
Valla belli oluyor maşallah uzun uzun yazılar falan 😂 ama benim çıkmam gerek çok durmayı sevmiyorumm
Şöyle yapalım bnmde işim var evt ama 15-20 dk daha sohbet edelim sonra çıkalım olur mu 😊bak bn 7de kalkcam ama snle sohbet için 20 dk daha dururum hatta sabaha kadar dururuum da 😅yarın zombi gbi çalışırım 🤣
2.30-2.35e kadar sohbet ederiz tatlı tatlı ayriliriz 😊☺️
Teşekkür ederim ama bu kadar yeterli tatlı tatlı şimdi bitiririz. İyi birine benziyorsun umarım karşına hayırlı insanlar çıkar, iyi geceler 🌸🙂
burada bitmesin suanlik bitebilir ama yarın yine yazmanı çok isterim hatta sen benden önce yazarsan çok sevinirim ☺️
Yazarsın demi🤲😐🙄😔
Yarın yazacak mısın 😐
Tüm iyi dileklerin duaların için teşekkürler ama yarın yine sohbet etmek isterim ben sizde isterseniz 😊🙏
Sende çok iyi birine benziyorsun hatta çok iyi birisin 😌
Allah karşına benden de daha iyi birini çıkarsın ne diyelim ama dediğim gibi yarın yazarsan sevinirim 😊😊👍
Bekliyorum 😐😔
Kendini niye p*rno filimlerindeki erkeklerle Bir tutuyorsun ki? Onlarin bazilari Ameliyatli , hap iciyorlar, fotoshop ve rol yapiyorlar hem onlarin yaptiklari seks Degil - seks romantiklikle tutkuyla ask ile olmasi gereken birseydir.. ruhunla ve bedeninle olman gerekiyor.. Türk Erkeklerin cogu ama sert ve ayi gibi Sey yapiyor bence.. begenmedim. Yabanci daha iyi. Sevgilim mesela 😅❤️
Hem Türk hemde yabancı ile seks yapmışsın daha çok zevk veren yabancı mi yani,?
Biz Türkler sanırım görmemiş gbi yapıyoruz 🙄🙄😀
Doğru söylüyorsunuz 😊😀kıyaslama yerine zevk verene bakmak lazım 😊
Bnde diyorum ki Türkler bnce yabancılara göre sekste kötü sadece fikrim düşüncem 😀😅..
Çünkü biz toplum olarak ufaktan sekse karşı baskılı davraniliyoruz tabii hiçbir şey göremeyince öğrenmeyince..
İlk seksten itibaren ayı gbi görmemiş gibi yapıyoruz 😅😀
Oysa yabancılar bu konuda daha tecrübeli geliyor ufaktan 😂😛
ne çok abartıyorlar bunu. avrupada doğdum büyüdüm çoğu gay veya çok içki içiyorlar erkekleri uyuşturucu da var. ben türk erkeği gibi görmedim kıskanıyor ve sahipleniyor eşini. cinselliktede istekli
Yani sana göre Türk erkeği sekste daha mı iyi 😊☺️
evet yani niye küçümsüyorsunuz kendinizi. normal bir kadın için seksten aldığı zevkin çoğu sevgidendir. avrupalı erkekler ve kızlar beraber yaşıyor ve başka birileriyle ilişkiye giriyorlar hiç bir şey olmamış gibi yine aynı evde birlikte yaşıyorlar
Himmm bn böyle düşünmedim hiç ama snde haklısın doğru diyorsun 😂😅ama biraz bamya oluyoruz onu da es geçme😂ufak yani ufak bizimkiler 🤣🤣
olsun hiç önemli değil normal penis 10-16 cm arası. büyük oluncada fazladan bir zevk alınmıyor iki evlilik yaptım ve yaşadım
Hmm tecrübeli birisi başka oluyor cidden bu konuşmadan belli 😊☺️
İki evlilikte de mesela nasıl desem ( sormam hakkıma değil) ama alınan zevk aynı mıydı sizde?
Yani iki ayrı kişi ya ikisini de sevmissindir illa ki ama sekste penis boyları veya kalınlığında bakarsan uzun olan daha zevk verir diyorlar ya doğru mu veya kalın olan mi 🙄🙄
Tam anlatamadim özür dilerim hatta haddime olmayan soru içunde çok çok özür dilerim hakkınızı helal edin 😔😔
erkeklik kalpte ve beyindedir peniste değildir bunu anlayın artık. kalınlıkta önemli değil. vajina içine giren penis çapında açılıyor. bu yüzyılda bunu bilmeyen kalmamalı. kadını incecik parmak bile orgazm ediyor böyle düşünün ok
Doğru teşekkürler 🙏özür dilerim tekrardan
Kib...🤲🧿☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar