Kadına veriyor musun diye nesne gözüyle bakan mı dersiniz?
Dolu...
evet çoğu kadından duyduğumuz değerlendirmeleri topladığımızda türk erkeği sanırım kadınını pek mutlu etmiyor.
ancak vajinismus erkekle o kadar da alakalı değil. bu da kadının sorunu.
ha bir de iyi performans istiyorsan ben varım. tabi kendi performansına güveniyorsan.
Bence kötü...
Teşekkür ederim en iyi görüş için
Önemli değil.
işim dolayısıyla kadınları dinliyorum çoğunlukla. dinlediğim kadarıyla erkeklerin durumu kötü.
Aynen öyle.
merakımı maruz gör kadının durumu iyi miymiş?
kastım tartışmak değil, bir tarafı yüceltmek diğer tarafı yermek değil. benim kastım şudur ki, erkekler sağda solda atıp tutuyor erkeklikleri hakkında ama kadınları dinlediğinizde durumun hiç de öyle olmadığını anlıyor insan. ayrıntılara girmek istemiyorum ama bu durumun aile arasında kalıyor olması, kadınların susuyor olması, gerçekte Türk erkeğinin mükemmel olduğunu göstermiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. Tüm evliliklerde durum budur diyemem, sadece boşanmalarda cinsel sorunların her ne kadar mahkemeye yansıtılmasa da çok önemli yer tuttuğunu açıkça ifade edebilirim.
Bu konuda kesinlikle hak veriyorum, erkekler bu ve buna benzer şeylerle övünmeyi sever. Abartırlarda hatta kimse altta kalmaz. Ancak kadınlar şikayet ederken bir de şapkayı masaya koyup kendini de eleştirebilmelidir. Cinsel hayatta da ne ekersen onu biçersin kuralı geçerlidir. Türk erkeklerinin de kadınlardan şikayetçi olduğu konu budur mesela. Karşılıklı hepsi. Boşanmalarda da, kendi aralarındaki sorunlarda da öz eleştiri gereklidir. Ben cinsel hayatımızda ne yapıyorum sorusu sorulmalıdır.
Yanlış anlama lütfen benimde gayem tartışmak değil sadece farklı bir pencereden bakmak.
Aynen türk erkekleri kötü
Cevap
47Cevap
göster amcalara pipini" ile başlar, "köpek/eşek zikmek" ile gelişir, "sözlü -hatta fiziki- taciz" ile doruğa ulaşır, "eşine poponu dönüp uyumak"la düşüşe geçer.
bir de süreden çok skor odaklıdır. sanırım soyunu devam ettirme içgüdüsünden kaynaklanır.
Sana hak vermemek mumkun değil ancak bunu ne erkeklere nede sadece seks konusunda belirtmek mumkun değil cunku Turkiyemizin veya Turk halkinin genel tavrini ve baskisini dusununce insanin aklina bazi sorular geliyor bekaret evlenmeden once seks olmaz veya kadinlarimizin vermicem vermicem tripleri erkeklerimizin 55dk dil dokup 5 dakikada seks yapmaya mecnur kaliniyor bu da tam senin dedigin konuya geliyor performanslar kotu...
Bilmiyorum ama ben cinsel ilişki sırasın da partnerim orgazm olmadan ben boşalma gerçekleştire miyordum. Heralde kendimi oraya odaklamışım. Motive olmamı sağlıyor. Gerçi hala öyleyim
kadınlar vajinismus ise, bu erkeklerin suçu mu oluyor yani? bıkmadınız mı bu kıyaslamalardan? ee bende filipinli endonezyalı kadınlarla oldum onlar erkeği eritirken altında, siz niye kütük gibi sadece yatağa uzanıp duruyorsunuz? ve hayatında kaç tane yabancı erkekle oldun?
Evet erkeklerin suçu. Baskıcı, şiddet uygulayan erkekler yüzünden kadınlar vajinismus oluyor.
Türk erkeklerinin en büyük sorunu niteliğe değil niceliğe önem vermesi.
Mesala orgazm olamaya değilde kendinin 4-5 defa boşalmasını kaliteli seks sanması. Yine çok insan ile seks yapmanın tecrübe getirdiğine inanması.
Ülkemin erkekleri sekste çok cahil.
O rakam lafın gelişi. Tüm gün seks yapan bir erkek evet. 4 defa boşalır. Yarım saat ara ile dinlenerek. Tabi amca senin ereksiyon olma sorunların başlamış olabilir. :D
Yabancı özentisi hiç değilim.
gel deneyelim sonra bir daha kararını verirsin ereksiyon sorunu var mı yok mu diye... eğer yiyorsa tabi...
Böyle diyenlerde tırt çıkıyor be amca. :D Hep dilinde.
senin gibi konuşanlarda genelde erkek altından tavuk gibi gıdaklıyarak kaçanlar oluyor nedense...
Ben gazla çalışmıyorum. :)
hiç kuşku yok, itme gücüyle çalışıyorsun sen belli...
En azından Türk erkekleri gibi tepkisiz değilim. Etki ediyorum.
çılgın bakire seni hadi evladım hadi yokluktan başına vurmuş aç tavuk misali...
Çok ses gelen tenekenin içi boştur. Benimle konusan , benden çekinmeyen ve tutku sahibi bir kadının hakkını elimden geldiğince verdim , veriyorum. Diğer istatistikler beni bağlamaz.
Kaç Erkek İle #Tecrübeniz Oldu?
Hedef Belirlediğiniz Bir Rakam Var mı?
Anılarınızı Kitap Haline Getirmek Gibi Bir Düşünceniz Var mı?
Evet kitap haline getirmeyi düşünüyorum.
bence beelgesele koyun
Bence iyiler.. kötü diyenleri de anlamıyorum.. sadece bazıları fazla abazan.. :S
Yok be, Tayland' daki o. rospular en çok Türk erkeklerini beğeniyormuş. Nedenini sorunca da; Seksde daha eğlenceliler, köpek miker gibi yapmıyorlar vb.. demişler röportajda. Ki orada insanlar fuhuşu normal bir meslek olarak karşılıyor, kimse kınamıyor onları 👍👍
kadın coni sinsin türk versiyonu olmuş :D @SerKan1923
Ben 23 yaşındayım bakir erkeğim kısacası yav bir kızı cinsel bakımdan memnun ederim ben kendi zevkime bakmam kısacası kızında cinsellik ihtiyaçı var kısacası
Kızların aldığı tek eğitimin " det ırıspımı olcan" erkeklerin aldığı tek eğitimin "aslanım koççum" olduğu ülkemizde pek performans beklemeyin...(cinsel eğitimi kastettim)
iyilerdir her halde. Yataktan partnerimi orgazm yaşatmadan çıkmam asla. Sonuçta erkeklerin performansını siz değerlendireceksiniz :)
Bu da kadinlardan kaynaklanan durum bir erkek senin hoşlandığın şeyleri bilmezse yapar geçer o yüzden orgazm olmazsınız ve yakınırsınız
Anlatıyoruz da çoğu aç... Dinlemiyor.
bu soruya cevap verecek bayanın uluslararası çalışmış olması gerek :D ilahi sen :D
Bu soruyada anca tanımadığı insanların hakkında ön yargılı bir Türk erkeği senin gibi cevap verebilir. İlahi sen :D
o yüzden Rus kadınların çocuklarının çoğu esmer dimi..
yok yani Ruslar mikemiyor mu?
kafamızda deli sorular
Rus erkekleri , Rus kızları ile ilişkiye giriyor, sıkılıyor. Beğenmediklerini de postalıyor. Siz de artık Rus erkeklerinden ne kalırsa geriye...
Kader işte. Bu arada Rus kadınları İtalyan sever. O esmer çocuklar İtalyanlardan. :D
Evet tabi tüm Rus nüfusu Rus erkeklerinin sayesinde değil Türk erkekleri sayesinde oluştu. D
Türk erkeği kadar sallayan yok.
hangi seksten bahsediyorsun adama kol gibi hesap sokmalar, tripler, garip garip hareketler, bidon gibi olup rus hatun gibi davranmalardan sonra insanda seks yapıcak hal kalmışsa onu tebrik ederim
Kıllı kıllı, ter kokan, dünyanın en kötü sevişen erkeği olarak tescillenmiş erkeklere Türk kadını fazla bile.
herkez şahin k değil :) para avcısı tosun
Bence cok iyiler tutkulu ve atesliler.. sertligi ve safkati bir arada goturebiliyorlar bu da her yigidin harci degil tabi☺
Adamsin lan
Valla herkesin kendi düşüncesi ama kötü olduğunu düşünüyosan kesinlikle yurt dışında bayanlarasorulan videoyu izle derim :))
izledim çoğu kıllı ve terliyor diyor. Bir de ısrarcı.
Bahsettiklerini bilmiyorum benimkiler farklıydı :))
Bu konuda pek tecrübe sahibi dglm. Ama eski erkek arkadsm bu konuda harikaydı. Yatakta kendinden çok beni düşünüyordu o bir türk erkeği mmmm
En gercekci yorum seninki sanirimm
@benim_leee bilmem öyledir heralde 😊
Yani burdaki yorumlari okuyunca en gercekcisi bu😁 kasmadan olani yazmissin digerleri yapmacik😁
@benim_leee ne mutlu bana 😄
Bencede seningibi dogal birini burda zor bulmak😁😁 senin adina sevindim
@benim_leee Allah razı olsun 😄
Sendende ama baya espirili bir kizsib belli yani insani sicak sohbetin kendine cekiyor sen saygiyi hakediyorsun😁
İyisine de denk geldim kötüsüne de. Kötü olanlarin tecrübesizlikten kötü oldukları fikrindeyim.
çokmu oldu ki
Kötü diyecek kadar tecrübe edindiysen birşey diyemeyiz.
Aynen Türk erkeği bir de trip atıp sadece bel altı savunmaya geçmeyi biliyor. Garibim başka bildiği bir şey yok ki.
Sen öyle sanıyorsun. Erkeğin penisi için yaşayan zardan ibaret bir köle değilim. :D
dünyada böyle canım o egitimsiz türk erkekleri avrupada 12 yasından sonra ilişkiye giriyolar ondan öyle
Orgazm olmak erkeğin elinde değil kadının elindedir
Hadi canım yemin et.
Kadın kendi kendine orgazm olacak yani seks yaparken. ::D
Evet
@Lollita18 engellemişsin beni
@Lollita18 iyide ben sorumu burda soramam sende cevabı burada veremezsin ki
bana yanıtınla ilgili sorum olacaktı
@Lollita18 adamı ekledim lan diyo ya 😂😂
Teşekkürler, yaşamayan bilemez bunu 😂
Genelleme yapmaa orgazm olmayanı görmedim , bilmeyenlere denk geliyorsunuz hep
Eminim öyledir. :D Taklittir o orgazm.
Ulaştım merak etme. Ama Türk erkeği ile değil Yunan erkeği ile.
Değilim.
Sanki türk kızları on numara sevişiyor... doggy de belini kır diyorum kütük gibi duruyor. Trenin arkasında lokomotif gibi sevişiyoruz
Belini kırmak diye bir şey yoktur. Üslubunuz yanlış bir kere. Kadın doğru pozisyon alsın istiyorsan onun vücudunu pozisyona sokacak dokunuşların olmalı.
Ne yapmam lazım kıdıklasam olur mu... bırak bacım yaa doggy de adam gibi duran kıza rastlamadım. Belini iyice aşağı eğmek bel kırmaktır
Erkekte de hata var. Esnek değil kadınların üzerine yükleniyor ondan
Yok ya... 18 lik kızda estetik duramıyor 35 lik kadın da... sanırım bizim kızlar yatkın değil doggye... pozisyona
Siz çok p*rno seyrediyosunuz ordaki erkekleri bişey yapıyor gibi görüyorsunuz. O adamların işi o... Türk erkeklerin acemiliğine denk geliyor.
kadınlar berbat yabancı kadınlar turk erkeklerıne hasta
Kimsenin beğenmediği yabancı kadınlar buraya geliyor. Türk erkeklerinin de dilini anlamadığı için parayla nazını çekiyor işte.
Çoğu kıllı ve ısrarcı diyor. Biliyorum. :)
Türk erkekleri bodur olduğu için Türk kızlarına o kötü genler geçiyor. Kızlar kısa oluyor. Ne yaparsın? Şanssızlık işte. Bizde Rus erkeği ile birleşsek çocuklar en az 1-70 üstü olur...
Kendi akrabalarımdan biliyorum. Teyzem, halam 1-60 civarı kocaları 1-80 üstü kızlar 1-70 üstü. Ama 1-70 boyundaki erkekten 1-50 kız çıkıyor.
perfrmans iyi olmasa bileboaaltmalari lazim bir sekilde
Kadina da bagli degil mi
evet ablacım
Orgazm yapmayı bilmiyorlar. Performans var a ma yanlış kullanıyorlar.
Simdi herkes Sexpert olur burda😂😂😂
ben uçuryom sıkıntı yok
Şaka yapmıyorum. Sen hiç 1 saatte 8 kez boşalan adamı duydun mu? (ben)
Erken boşalma. Çok kötü. Tedavi ol bence.
İstediğimde tutuyorum canım ama full performans, sevmez misin
Erken boşalandan full performans çıkmaz.
haha allah allah benden çıkıyor şaka yapmıyorum. :) Sporcuyum 20 saat spor yapıyorum haftada. Enerji doluyum
Daha erken boşalmanın kötü olduğunu bilmiyorsun. Sallıyorsun 1 saatte 8 kez boşalma olmaz.
Sen daha cinsellik bile yaşamamışsın veled. :D
Oh my Geez. Kızım merak etme ben 10 yaş büyüklerle olurum her defasındada bu böyle devam eder. Bana seksimle aşık olurlar. 1 Saatte fdaha da fazla boşalabiliyorum. Arkadaşlarım bile inanamıyorlar. İlla videomu atayim sana
Ya hadi çocuğum. :D
Sen hep alt tabakalarla olduğun için. Sana 2 atanlar normal geliyor yani biraz standart. Zaten bana dayanana 10 karton parliament veriyorum + 2 yıl seks garantisi
Öff liseli. :D
Vay anasını liseli yaptın bizi eyvallah
Zaten hep öyle oluyor. Sana dalgayı uzatsam fizandan duyulur sesin
Tamam büyüyünce uzatırsın.
İyi olanlarıda var hak yememek lazim
bravo
orta derece öküzleri çıkartırsak çok iyi oluruz aslında :D
Yaşanmadan bilinmez :D
@Fury50 Aynen :D
@Fury50 Sanmıyorum böyle iyiyim :D
@Fury50 Erkeni geci farketmez yaşayacağımı zannetmiyorum bende ıy ıy ıyyy :D
Ben o grubun dışında tutuyorum kendimi :)
çok sıradan..
5 üzerinden 3 gibi
sen demekki iyisine denk gelmemişşsin canım
Gidip baska milletten birine verdin mi?
Verdim tabi ki.
Vermek nedir? Nesne miyim ben?
Böyle erkeklerle ne yapılabilir ki...
Nereliye verdin?
bir cok milletten kadinla oldum. Gezginim. Turk kizlarini nerde görüyorsun da Türk erkeklerini begenmiyorsun
Almanla seks yaptım.
Oo alman kadinlari iyidir bak. Hic sinirlari yok. Herseyi yapar. Bende cok severim. Ama soyle bisey sen iyi bir turke denk gelmemissin bence. Biz turk erkekleri ulke turizzmine katkida bulunan en onemli faktoruz 😂
Öyle eminim. Öldürülen ve tecavüz edilen turist kadınları hatırla bence.
Yok onlar turizm katilleri. Ya kac tane adam var boyle genelleme yapiyorsun ask olsun ama. Nerde yasiyorsun sen almanyadami?
Sen neden genelliyorsun?
Yok genellemedim ayrica turk kadinlari genel olarak iyidir ateslidir tutkuludur ben begeniyorum
herşey o demek değil be kuzum..
İnsanlığın temel içgüdüsü.
Balkan erkeği ile denemelisin ❤️😎
Ön sewişme kawramı yokki 😉
Kadınların problemi olmasın
Tabi tabi.
Evet.
Öyleyim.
Malasef zayıf haklısın
Genelleme yapmayalım, saçma çünkü.
Benim performansimi gordun mu
Ben ortalamayı yükseltiyorum sıkıntı yok