1990 model Torosun arka koltuğu. Dizime batan koltuk yayları. Heyecen ve utanma duygusu asiriydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşırı romantikti, enfes Bi ev tutmuştu. Jakuzili, saunalı ve cam tavanlı. Şaraplarmzla sofradan jakuziye, sonra kurulanıp gökyüzü izlemeye, sonra da ilk ilişkimize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
hiç yaşamadım cinsellik
18 olmamışımdır belki de canım bir konteynerda 1.50 lik bir hayat kadınıydı. çok şükür ayrıntı hatırlamıyorum 🤣
Arabada kucağıma geldi oturdu bende öyle istedi hanımı kıramadım tenha bir yerde rahat olmasada yaptık
Benimki de sevgilimin evindeydi
Ailesi yazlıktayken 😄
Kaç yaşındaydın peki ilk ilişkinde?
Ben daha bakirim. Ama ilk öpüşmek Vega avm de oldu.
Ormanda. İşin kötü yanı yağmur başlamıştı ve araba çok uzaktaydı. Ama eğlenceliydi 😄
1990 model Torosun arka koltuğu. Dizime batan koltuk yayları. Heyecen ve utanma duygusu asiriydi
Aşırı romantikti, enfes Bi ev tutmuştu. Jakuzili, saunalı ve cam tavanlı. Şaraplarmzla sofradan jakuziye, sonra kurulanıp gökyüzü izlemeye, sonra da ilk ilişkimize
Mesela yani
Gerçek bu
Nerede yaşıyorsun sen🤪
İstanbul
Çok mu zenginsin😂🤣
@vgzahc
Benim sorumda zengin mi tavlıyosun:)
İnanasim gelmedi anlattığına ayol😂
@vgzahc
Kısmetimi kapama
Belki doğrudur kuzu
İnşallah 😄
Bunu yapmak için çok zengin olmak gerekmiyor. Biraz da bunu kurgulayabilecek kafa ile ilgilenmek gerek sanki, para herkeste var.
Kandırılmıştım ben. Yaşça büyük bir kadındı, evime ziyarete geldi. Bir anda ne olduğunu anlamadan gelişti.
Arkadaşımın ablasıyla planlamadığım bir gece kumsaldaydı...
Ahlaksız
Detayları bilmeden bu şekilde yorum yapman çok yanlış. Önyargılı konuşuyorsun bir de eğitimci olduğunu söylüyorsun
evde nerde olcak başka 😂
Onun odasında ve yatağında
Günceelll
İlk arabada olmuştu orta sona gidiyordum
Otobüste bagajda malum meslek gereği
onun evinde odasında olmuştu benimde..
hic deismemissin
Kız arkadaşımin annesinin yatak odası
Sen çok çapkınsın sanırım yaa😅😂
Burdayızz bar tuvaletii
Sevgilimin evinde ve onun odasında
Ormanda 😀 müsait ev nerde o zaman