Cinsel Yaşam Seks yaptığınız en farklı mekan neresiydi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benim açık alan Güncellemeler+1 yıl Kamuya açık alan değildi tabi ki yanlış anlayanlar olmus Seks yaptığınız en farklı mekan neresiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Gece vakti çocuk parkında seks yapmıştım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Garip biraz Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Nesi garip Yorumla Pistol2 +1 yıl TCKya göre paylaşımın suç. Emniyete eposta attım. İstersen sil, bi şey değişmez. Geçmiş olmasın. Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. pikniğe gittiğimiz de orman da piknikte tanıştığım bir kız ile yapmıştım eski sevgilim ile apartmanlarının ters merdiven dönüşünde yapmtım 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Terkedilmiş bir piknik alaninin mescid ve WC ye geçen bir alaninda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yalnız yaptığın bir suç. gerçeği attığını varsayarsak çok da inanılması zor bir şey değil ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kamuya açık alan değildi knk Yorumla siyahcorap +1 yıl zamanaşımı olmuştur onda ;) Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. orman, asansör, araba, mutfak, banyo, wc, ofis nere dersen var 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Asonsorde nasıl oluyor knka Yorumla tamitamina34 +1 yıl neden olmasın ki, bin asansöre orta katlarda bir yerde stopa bas domaltıp skiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim Yorumla tamitamina34 +1 yıl çok heyecanlı ve zevkli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Basılma korkusu olduğu için Yorumla tamitamina34 +1 yıl evet heyecan had safhada, arabada da öyle arka koltukta analyapmıştık süperdi Yorumla Soran +1 yıl Arabada bende yaptık Yorumla Soran +1 yıl Mmmmm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Piknikte ve 5 dk içinde ormana komşu kadın ile küçük çalı toplamaya gittiğimde 2 dk. hemen girip çıkmıştım. Bildiğin 2 dk. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O istemeden mi yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o istemeden orada yapılırmı? O da istedi bende anlık gir boşalt misali.. Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ahhsa çalı toplamaya tesadüfi gittiniz falan sandım. Çalı toplarken yapalım diye mi kararlastirdiniz Yorumla Soran +1 yıl Bı de önden mi arkadan mi yaptın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır önceden konuşma vs tabiki vardı, Cinsellik o an oldu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadan yapmam, önden tabiki, Kadına acı vermek istemem Yorumla Soran +1 yıl Anladimm Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Heyecan ve farkliliga acik yakalanma durumu yuksek yerler 🙈 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Hep böyle bir açık alanda yapmak istedim ya maalesef ev sadece 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 16. kattaki rezidansın balkonu ilk aklıma gelen 0 0 Yorumla
Broqoli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Arabada yapmak istiyorum bu fanteziyi gerçekleştirecek bir hatun bulamadım 0 0 Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uzay mekiği yakıt deposu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Partnerin dünyalı mi uzaylı miydi Yorumla nosfi +1 yıl Uzaylıydı Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel hep partnerimin uzaylı olmasını istemisimdir. Güzel deneyim olmuştur senin hiç Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben akla gelebilecek çoğu yerde yaptim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Açık alan, gündüz vakti otel havuzu 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Farklı zamanlarda, farklı kişilerle.
Metehannşair06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Ya hiç öyle birsey tecrübe etmedim 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Püüüüü public çi kadın... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hastanede mastürbasyon odasında 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Mastürbasyon odası ne la ahdhah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyor musun özel hastanelerde sperm testi vermek için giriyorsun odada yapıyorsun. İçerisinde duş ve tv'de var :D Yorumla Soran +1 yıl Hiç duymadım. Bı de sağlikciyim ahdha ama ben devlete atanmayı düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Yoksa beni mi kekliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=dg9iaXT8Hh4 bak bakalım :D Yorumla Soran +1 yıl Gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dalgasına söyledim bu arada :D insanın orada seks yapası gelmez. Ama bu amaçla kullanan da olabilir kız arkadaşını alır odaya fırsattan istifade Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doktor ofisi... Açık alan neresi 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Doktor ofisi garipmis Yorumla Kadirk34 +1 yıl Neden farklı bir deneyim olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Farklı anlamında garip dedim zaten. Doktorla mi yaptın Yorumla Kadirk34 +1 yıl Yok sadece onun yerini kullanmış olduk.. senin kamuya açık olmayan neresiydi Yorumla Soran +1 yıl Bahçe orman gibi bir yer Yorumla Kadirk34 +1 yıl Bir evin değilse o da kamuya açık 😁 Yorumla Soran +1 yıl Evin Yorumla Soran +1 yıl Çok sağ ol süper zeka ben bilmiyordum ahdhja Yorumla Soran +1 yıl Onların evinindi bahçe gibi bir yer ağaçlar falan tarla gibi Yorumla Kadirk34 +1 yıl Ama oda zevklidir açık hava hafif rüzgar esliginde Yorumla Soran +1 yıl Yaz günüydü ahshah Yorumla Kadirk34 +1 yıl Gündüz değildir ama değil mi Yorumla Soran +1 yıl Gündüzdu ama evlerinde kimse yoktu. Cevrede bı tek onların evi var zaten. Yorumla Kadirk34 +1 yıl O zaman içerde yapmamak en doğrusu 😀 peki sence nasıldı Yorumla Soran +1 yıl Guzeldi Yorumla Kadirk34 +1 yıl Hiç farklı olmasını istediğin yerler var mı hayalinde Yorumla Soran +1 yıl Yoktu Yorumla Kadirk34 +1 yıl Açık alan benim de istediklerinin arasinda belki bir asansör Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Havuzda 2 11 Yorumla wkertenkele +1 yıl Su var miydi icinde bari 😝 Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl @wkertenkele çok mu merak ettin ;) Yorumla wkertenkele +1 yıl Ettim desem basima bisi gelmeyecginin garantisi var mi 🙄🙄 Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl @wkertenkele Yok. Bilinmeze adım atacaksın, zaten heyecanlı olanı da bu 😈 Yorumla wkertenkele +1 yıl Ayy en sevdigim ayol 😍Yupppij 🥳🥳Ne taraftan atioz adimlari Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl @wkertenkele özele gel, bilmediklerini bil :D Yorumla wkertenkele +1 yıl Ozeldekileri ogrendik artik, public lazim bize askim 😙😚😍 Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl @wkertenkele O zaman havuzu olan bir villaya kaçamak yapalım 😎 Yorumla wkertenkele +1 yıl Kacamak bizim isimiz beybisi 😜 Yorumla nickbulmayanherif +1 yıl @wkertenkele bilirim, seversin kaçamakları :D Yorumla wkertenkele +1 yıl 😈😈🙃 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bodrum katı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ppdeki kim aşık oldum ona hangi oyuncu Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Oyuncu değilim Yorumla
Gizliüye45634 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Okulda ders ortasında çıkardım vurdum masaya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Atma ziya Yorumla Gizliüye45634 +1 yıl Sen atma amck Yorumla Gizliüye45634 +1 yıl Sık kırığı Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Kumsal 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hic biyer amasyada 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hiç yaşamadım :/ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hastane 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yuhhhh hastanede nasıl yaptın. Ve yaptığın kişi çalışan mıydı hasta miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne var bunda sen tr deki özel hastanelerin otel odasından farklı olduğunu mu düşünüyorsun Yorumla sugarrirem +1 yıl Hahhaha Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ben hiç duymadım böyle bir şey. Sevisme olabilir belki ama seks garip geldi. O kadar hasta var çalışan var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapıda da kilit var :D Yorumla sugarrirem +1 yıl Ne kadar sürdü merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ee ses çıkmadı mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok özel soruyorsunuz kızlar :)merak ettiğiniz şeyleri özelden sorun Yorumla Soran +1 yıl O kadar özel sormadım baştan sona anlat demedim ki ahsha. Ses çıktı mı diye sordum. Yorumla
Sadist11 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Okul tuvaleti 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sen mi kadın WC girdin o mu erkek WC girdi Yorumla Sadist11 +1 yıl O erkek wc geldi 😂😂 dersteyken mesaj attım şuraya gel diye geldi Yorumla Soran +1 yıl Çıkarken nasıl çıktı başkalarına görünmeden Yorumla Sadist11 +1 yıl Zaten millet dersteydi önce ben çıktım sonra o Yorumla Soran +1 yıl Lisede mi olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Bı de kamera yok muydu okulda Yorumla Sadist11 +1 yıl Evet lise Yorumla Sadist11 +1 yıl Olsa nolcak ki Yorumla Soran +1 yıl Kız hani erkekler tuvaletine giriyor ya Yorumla Sadist11 +1 yıl Ee girsin yanlışlıkla girdim der n'olacak Yorumla Sadist11 +1 yıl Tek sıkıntısı çok bağırtıyordum ondan bazen sorun oluyordu Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
kararsizzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl yataklı tren :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aaa eski sevgilimle doğu ekspresi istiyorduk Yorumla kararsizzenci +1 yıl deneyin :D Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gece vakti çocuk parkında seks yapmıştım
Garip biraz
Nesi garip
TCKya göre paylaşımın suç. Emniyete eposta attım. İstersen sil, bi şey değişmez. Geçmiş olmasın.
pikniğe gittiğimiz de orman da piknikte tanıştığım bir kız ile yapmıştım
eski sevgilim ile apartmanlarının ters merdiven dönüşünde yapmtım
Terkedilmiş bir piknik alaninin mescid ve WC ye geçen bir alaninda
Güzelmiş
Yalnız yaptığın bir suç. gerçeği attığını varsayarsak çok da inanılması zor bir şey değil ama
Kamuya açık alan değildi knk
zamanaşımı olmuştur onda ;)
orman, asansör, araba, mutfak, banyo, wc, ofis nere dersen var
Asonsorde nasıl oluyor knka
neden olmasın ki, bin asansöre orta katlarda bir yerde stopa bas domaltıp skiyorsun
Ne bilim
çok heyecanlı ve zevkli oluyor
Basılma korkusu olduğu için
evet heyecan had safhada, arabada da öyle arka koltukta analyapmıştık süperdi
Arabada bende yaptık
Mmmmm
Piknikte ve 5 dk içinde ormana komşu kadın ile küçük çalı toplamaya gittiğimde 2 dk. hemen girip çıkmıştım. Bildiğin 2 dk.
O istemeden mi yaptın
o istemeden orada yapılırmı?
O da istedi bende anlık gir boşalt misali..
Ne bilim ahhsa çalı toplamaya tesadüfi gittiniz falan sandım. Çalı toplarken yapalım diye mi kararlastirdiniz
Bı de önden mi arkadan mi yaptın.
Hayır önceden konuşma vs tabiki vardı, Cinsellik o an oldu.
Arkadan yapmam, önden tabiki, Kadına acı vermek istemem
Anladimm
Heyecan ve farkliliga acik yakalanma durumu yuksek yerler 🙈
Hep böyle bir açık alanda yapmak istedim ya maalesef ev sadece
16. kattaki rezidansın balkonu ilk aklıma gelen
Arabada yapmak istiyorum bu fanteziyi gerçekleştirecek bir hatun bulamadım
Uzay mekiği yakıt deposu
Partnerin dünyalı mi uzaylı miydi
Uzaylıydı
Ne güzel hep partnerimin uzaylı olmasını istemisimdir. Güzel deneyim olmuştur senin hiç
Soyunma kabini
Ben akla gelebilecek çoğu yerde yaptim
Açık alan, gündüz vakti otel havuzu
Farklı zamanlarda, farklı kişilerle.
Ya hiç öyle birsey tecrübe etmedim
Püüüüü public çi kadın...
hastanede mastürbasyon odasında
Mastürbasyon odası ne la ahdhah
Bilmiyor musun özel hastanelerde sperm testi vermek için giriyorsun odada yapıyorsun. İçerisinde duş ve tv'de var :D
Hiç duymadım. Bı de sağlikciyim ahdha ama ben devlete atanmayı düşünüyorum
Yoksa beni mi kekliyorsun
https://m.youtube.com/watch?v=dg9iaXT8Hh4 bak bakalım :D
Gördüm
Ben dalgasına söyledim bu arada :D insanın orada seks yapası gelmez. Ama bu amaçla kullanan da olabilir kız arkadaşını alır odaya fırsattan istifade
Anladım
Doktor ofisi... Açık alan neresi
Doktor ofisi garipmis
Neden farklı bir deneyim olmuştu
Farklı anlamında garip dedim zaten. Doktorla mi yaptın
Yok sadece onun yerini kullanmış olduk.. senin kamuya açık olmayan neresiydi
Bahçe orman gibi bir yer
Bir evin değilse o da kamuya açık 😁
Evin
Çok sağ ol süper zeka ben bilmiyordum ahdhja
Onların evinindi bahçe gibi bir yer ağaçlar falan tarla gibi
Ama oda zevklidir açık hava hafif rüzgar esliginde
Yaz günüydü ahshah
Gündüz değildir ama değil mi
Gündüzdu ama evlerinde kimse yoktu. Cevrede bı tek onların evi var zaten.
O zaman içerde yapmamak en doğrusu 😀 peki sence nasıldı
Guzeldi
Hiç farklı olmasını istediğin yerler var mı hayalinde
Yoktu
Açık alan benim de istediklerinin arasinda belki bir asansör
Yolun kenarında araba içinde
Parkta
Havuzda
Su var miydi icinde bari 😝
@wkertenkele çok mu merak ettin ;)
Ettim desem basima bisi gelmeyecginin garantisi var mi 🙄🙄
@wkertenkele Yok. Bilinmeze adım atacaksın, zaten heyecanlı olanı da bu 😈
Ayy en sevdigim ayol 😍
Yupppij 🥳🥳
Ne taraftan atioz adimlari
@wkertenkele özele gel, bilmediklerini bil :D
Ozeldekileri ogrendik artik, public lazim bize askim 😙😚😍
@wkertenkele O zaman havuzu olan bir villaya kaçamak yapalım 😎
Kacamak bizim isimiz beybisi 😜
@wkertenkele bilirim, seversin kaçamakları :D
😈😈🙃
Bodrum katı
Ppdeki kim aşık oldum ona hangi oyuncu
Oyuncu değilim
Okulda ders ortasında çıkardım vurdum masaya
Atma ziya
Sen atma amck
Sık kırığı
Kumsal
Hic biyer amasyada
Kampta
Uçak tualeti
hiç yaşamadım :/
Yapmadim
Gardrop içinde
hastane
Yuhhhh hastanede nasıl yaptın. Ve yaptığın kişi çalışan mıydı hasta miydi
ne var bunda sen tr deki özel hastanelerin otel odasından farklı olduğunu mu düşünüyorsun
Hahhaha
Ne bilim ben hiç duymadım böyle bir şey. Sevisme olabilir belki ama seks garip geldi. O kadar hasta var çalışan var.
kapıda da kilit var :D
Ne kadar sürdü merak ettim
Ee ses çıkmadı mi
çok özel soruyorsunuz kızlar :)
merak ettiğiniz şeyleri özelden sorun
O kadar özel sormadım baştan sona anlat demedim ki ahsha. Ses çıktı mı diye sordum.
Okul tuvaleti
Sen mi kadın WC girdin o mu erkek WC girdi
O erkek wc geldi 😂😂 dersteyken mesaj attım şuraya gel diye geldi
Çıkarken nasıl çıktı başkalarına görünmeden
Zaten millet dersteydi önce ben çıktım sonra o
Lisede mi olmuştu
Bı de kamera yok muydu okulda
Evet lise
Olsa nolcak ki
Kız hani erkekler tuvaletine giriyor ya
Ee girsin yanlışlıkla girdim der n'olacak
Tek sıkıntısı çok bağırtıyordum ondan bazen sorun oluyordu