Tamam cinsellik de bir ihtiyaç ama sevgi de bir ihtiyaç. Sevgisiz büyüyen insanlar kendini güvende hissedemiyor psikologlara paralar falan ödüyorlar ama çoğu erkek sevmek sevilmek umrunda bile değil. Bu şekilde mutlu nasıl oluyorlar? Tek derdi nasıl hızlıca yatağa atarım bunu oluyor hepsi demiyorum ben böyle değilimciler yorum yapmasın olanı soruyorum yaparsanız silerim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkeklerin çoğu için sevilmek demek kendisine cinsellik verilmesi demek. Sevgi göstergesi olarak bunu görüyorlar. Erkeklerin sevgiye ihtiyaçları yoktur aslında. Saygı ve anlaşılmak onlar için daha önemli. O yüzden kadınlar olarak erkekleri sevmekle uğraşmayın sadece anlamaya ve saygı göstermeye calisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılKadinlar duygulari ile erkekler hormonları ile hareket ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bütün psikoloji bilimini dünyanın en klişe ve en anlamsız yorumu ile çözdün
- +1 yıl
😂😂😂 olay basit çünkü. Abartmaya gerekyok. atomu mu parcalicaz basit işte ifade etmesi.
Çok ince bir çizgi var siz bunu bilmiyorsunuz. Herkesi bir tutma yanılıyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılYine ezberden konuştun hepsi dememişim allahtan:d
+1 yılBen hiç ilgiye ihtiyaç duymadım ilgiye ihtiyaç duyan insan korkak insandır kendi kendine yetemeyen insandır
00 Yorumla
+1 yılsevmek kadar guzel ne var sevgi ilgi getirir ask getirir sevisme ve doyamamayi getirir
00 Yorumla
+1 yılHata yapıyolar gerçekten
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben demiyorum cinsellik yaşanmamalı ama bence bir insanın en temel ihtiyaçlarından biri bu.
Soran+1 yılBunu yok sayıp sadece cinsellikle yaşayabilmek bana anormal geliyor hani yargılamıyorum da sadece anlamıyorum.
- +1 yıl
Seven insan her zerresiyle beraber olmalı
Ben sevmeyi de sevilmeyi de isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Ne alaka?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi