Bana sarkan erkeklerin içinin hiçbirinde gerçek sevgi saygı merhamet yoktu. Tek dertler kendi çıkarları zevkleri hazlarıydı. Abim babam da öyle erkekler eşleriyle yaşadıkları ilişkilere bakıyorum da asla gram sevgileri yok tamamen para konfor ve cinsellik hazzı odaklı kadınlarla ilişkileri. Asla gerçek dostluk vefa sevgi göremiyorum. Nerede gerçekten seven erkekler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYine yorumlarda para lafı edip ağlayanlar olmuş. 😂😂Evlenince daha eve para getiremeyen erkolar evde hizmetçi gibi hizmet beklemek işini iyi bilirler ama. Her şeyi biz yapalım, tamam. Ev işini biz yapalım, çocuğa biz bakalım, gece zevkinizi biz yapalım, hizmetinizi evde biz yapalım, işe de gidelim. Biz, niye evleniyoruz madem? Beyler neye yarıyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle valla ben de bunu diyorum. Ya daha sevgililikte bile. Herif diyor ki bana hesabı ortak ödeyelim. Sen benim kıçımı topla. Beni sev ilgilen seks yap. Ama ben kendime bakmam yakışıklı bakımlı olmam tipsiz odun öküz olurum. Hatta kondom da almam onu da sen al. Sonra da diyor ki ama ben seni çok seviyorum işte niye ayrılmak istiyorsun ne sorunlu ve zorsun diyor. Ulan diyorum mal senin bana ne faydan var acaba bu ilişkide bedavaya kendimi sömürtecekmişim. Paşam.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir çok kez dediğim gibi; Sevgililik, para, cinsellik, vb. gibi çıkarlar üzerine kuruludur. Çıkarı kalmayınca seni ortada bırakır veya katleder. Başkasında daha büyük çıkar gördümü başkasına gider. Kafirlerin evlilikleride bundan farksızdır. Eğer gerçekten sevilmek istiyor isen saliha birisi ol ve salih bir beyefendi ile evlen İnşaallah.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
Gerçek sevenler de cinsel zevk alıyor sen belki onları da sapık sandın shjj
311 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle evet mesela 2 tane sevgilim vardı hem bana çok azıp kuduruyorlardı hem de köpek gibi seviyorlardı onu da şundan anladım cidden beni kusursuz harika mükemmel görüp her gördüklerinde mutlu olup hiç yapmadıkları şeyleri yapıyorlar ve her lafımı sözümü yutuyorlar ve evlenmek hep birlikte olmak istiyorlardı. Ya da beni kaybetmekten korkuyorlardı. Ama bir yandan şu da var bunu çok arzuladığın insan için de yapabilirsin. Yani hayatında karşına çıkan en güzel en seksi kadın için de bunları düşünür azar ve istersin yine bu gerçek sevgi değil ki bence.
Soran+1 yılYani ben şu an çok zengin ve yakışıklı bir erkek arkadaşım olsa mesela çok mutlu olurum ve onu seviyor gibi davranırım çünkü karşıma çıkan en iyi erkektir. Ama bu gerçek sevgi mi bence değil. Sadece onun özellikleri yüzünden kullanmak için seviyorum. O erkeklerin de çevrelerindeki en iyi kız bendim diye beni sevdiklerini söylemeleri gerçek sevgi mi sence.
Soran+1 yılAbi evet öyle ama işte sonuçta erkekler kadınla seks yaptığında da kadını kullanmış olduğu için bir bakıma. Yani sonuçta gidip eskortla yapmak için para veren hep seks kovalayan bir türden bahsediyoruz. Kadınlar sevince yapıyor genelde ama erkek delik bulsa yeter modunda.
Soran+1 yılİşte bilmiyorum mesela ben de sevgiliyken o an sadece iyi mutlu hissettiğim için arzuladığım seks yapmak için öpüşmek için birlikteydim mesela sevgi aşk sanıyordum ama sonra geçip uzaktan bakınca sadece hormonal yükselme diyorum. Bence gerçek sevgi değil yani.
Soran+1 yılAma baktığında işte kadın ve erkek arasındaki ilişki aslında sadece seks ve ten uyumu. Yani erkeğin ihtiyaç karşılaması kadınla güzellik seks. Kadının da erkeğe iş yaptırıp kendini korutması ve parasını yemesi gibi bence. Ama artık erkekler görevlerini yapmıyor. Para da harcamıyor kadını korumuyor da ben hiçbir şey yapmam ama kadın benle seks yapsın modundalar.
Soran+1 yılNe özeli genel tespitten bahsediyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onlar kaybetme korkusuyla yanasamaz sevdiği kıza aklı cinsellikte olan erkek yürür kızlara
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle erkeklerle de tanıştım hani sarkmayan ama onlar da sevdiğini gösteren şeyler yapmıyordu yani max yemek ısmarlıyordu.
Soran+1 yılAbi kaybetmekten korkuyorlar ama bunun nedeni benim güzelliğim ve vücudum herif beni öpüp sevişmek istediği için kaybetmekten korkuyor ben çirkin olsam emin ol ilk günden koşar gider bunu da şundan anlıyorum tek dertleri cinsellik ve vücudum çünkü. İlk günden öpüşme yiyişme derdindeler ve aşk sevgi dedikleri sadece abazanlık. Gerçek seven başka şeyler yapar mutlu eder ne bileyim canın sıkkınken ilgilenir hastayken bakar bunlar sadece sevişelim derdinde.
Soran+1 yılEvet var öyle erkekler yaşamaya korkan öylelerini de çok tanıdım hatta sevgili olduklarım da oldu ama ben onların da asla sevdiğine inanmıyorum çünkü seven insan korkmaz yani sevgisi korkusunu geçer o insanla yaşamak sevmek vermek ister. Eğer hep kendini düşünüp ay rezil olmayım ay vermeyim ay ilk o adım atsın ay reddedilmeyim kırılmayım asla diye hesaplar yapıp asla sana adım atmıyor ve risk almıyorsa o insan sevmiyordur bu kadar basit. O da kullanmak için birini arıyordur. Öyle insan da çok tanıdım. Onlar kendilerini pırlanta görüp aman kimse için kendimi üzemem yoramam diyen ve her boku karşıdan bekleyen bencil ve gram sevgi hak etmeyen tipler bana göre. Nefret ediyorum onlardan. Hatta bana abazalar daha iyi geliyor en azından deniyor çabalıyor ve bir şeyler veriyorlar. Diğerleri hiçbir şey vermeden alma derdinde.
+1 yılMaalesef bu zamanın durumuda bu iyiler azalıyor
20 Yorumla
+1 yılSevmenin sadakatin kadını erkeği yok ki bu durum tamamen karakteri meselesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sadece erkekler değil artık kadınlarda aynı durumda kimse gerçekten sevmez oldu. eskide kaldı saf sevgiler. şimdi çıkar ve seks üzerine kurulu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiz o toz pembe hayallerinizi yaşamak için evlilik diye erkekleri söğüşlerken hem maddi hem manevi s.. kerken var mı sevgi?
Herkes kendi beklentilerine göre davranıyor.10 Yorumla
+1 yılHerkesten aynı muameleyi goruyorsan , sen bazı davranislarini degistirmelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten aynı muameleyi görmüyorum sizin cinsiyetiniz kardeşim her önüne gelen genç güzel kadına halleniyor m
- +1 yıl
Yok ben oyle birsey yapmiyorum mesela duzgun insanlarda var
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepimizin kalbini çok küçük yaşlarda kırdınız kızlar kalbimiz taşa döndü kimseye güvenmiyoruz anlayın suç sizin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Her insan aynı değildir, bu yüzden genelleme yapmayalım lütfen. Gerçekten seven biride güvenilecek birini bulamıyor.
00 Yorumla
+1 yılOlsun olsun kanka sen lez tayfaya bulaşma pek, zaten işler kesat, kadının veremeyeceği şeyler var bu dünyada. Herkes lez totoş olsa çekilmez valla
00 Yorumla
+1 yılŞu an çoğu ilişki çıkar amaçlı sadece erkeklerde değil kadınlardada var
10 YorumlaÇekici olduğun için seni kullanmaya çalışıyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
+1 yılSana öyle geliyor erkekte sever aşık olur ama bütün erkekler yürür
00 Yorumla
+1 yılKadin bir erkege cinsellik verebilir baska bisey veremez erkek te kadina para verir
00 Yorumla
+1 yılBence önyargılarınızı kırmalısınız ciddiyim her erkek böyle olmaz değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada boydan foto gelir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi var tabiki bizimde kalbimiz var. Ama bazen sevginin önüne bazi duygular, zevkler önüne geciyor ama bu asla sevgi yok demek degildir.
19 Yorumla
Soran+1 yılYooo hiç katılmıyorum işte bana aşığım seviyorum diyen hiçbir erkek bence beni gerçekten sevmiyordu sadece benle seks yapmak kendine zevk vermek mutlu etmek istiyordu. Çünkü tek kovaladıkları ve heyecanlandıkları şey bana dokunmak vücudum ve cinsellikti. Gerçek sevgi bu değildir o insanla başka şeyler yapmak ve o insanın mutlu olması için çabalarsın. Bunlar benle seks yapmak için resmen dileniyor gibiydi.
- +1 yıl
Sende de suc var oyle insanlar neden cevrende ki normal erkekler yok mu
Soran+1 yılMal çevre dediğin okul mahalle iş. Erkeklerin çoğu öyle zaten ve evet normal erkek yok bana gelip hoşlanıyorum diyip sarkan her erkeğin derdi ilk günden seks yapmak.
Soran+1 yılBen de defol git diyorum hepsine. Biraz kendi cinsinde ara sorunu amsalak olan sizsiniz.
- +1 yıl
Ama şuda her erkek bir kiza hemen o gözle bakmaz. Demekki o izlenimi sen veriyosun onlara. Fiziğin cok iyidir ya da rahat birisin onlarda bu kiz basittir ben bunu götürürüm diye düşünüyor olabilir
Soran+1 yılDoğru düzgün konuş gram basit değilim ama modelim fiziğim çok güzel. Yavşıyorlar ondan.
- +1 yıl
Ee ilgiilerini çekecek nokta o o yüzden peşindeler bak
Soran+1 yılİşte mallar çünkü kadın ve ilişkiden anladıkları tek şey vücut ve cinsellik çünkü embesiller.
- +1 yıl
Evet abaza erkeklerin düşüncesi o
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar erkeklere paraları için değer veriyor kadınların sevgisi nerde şimdi?
14 Yorumla
Soran+1 yılE yani tabii ki parasına bakıcam bana neler yaptığına. Beni mutlu etmeden benim onu mutlu etmemi beklemesi çok komik.
Cevap sahibi+1 yılBizde paraya bakanı eve çekiyoruz işte...
Soran+1 yılBen de zaten seks isteyenden para bekliyorum bana sulanmasa beklemem zaten.
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek zaten daima kaybeden taraf olur onlarda bunun bilincinde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım sevgim uğruna herşeyden vazgeçer herşeyi feda edebilirm merhametli özlem dolu sevgiyle sadakatle nezaketle bir ömür geçireceğim kadını arıyorum sen benim nasibim oluemsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ayni seyleri kadinlar için düşünüyorum neden kadinlar gercekten sevmiyor her seyleri para cikar lüks yasama acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevecek tek varlık oğlundur küçücük oğlun seni düşünür sever kocan ailen düşünmez evli misin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden erkeklerden uzak duruyorum
214 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben de. Arkadaşlıkta da flört veya aile ilişkisinde de erkeklerin çok bencil sevgisiz vicdansız ve bencil olduğunu düşünüyorum. Sadece öyle olmayan 2 erkek dostum oldu yani onun dışında hepsi kendi çıkarı için karşısına zarar verecek yalan söyleyip kırıp üzecek bencillikte insanlardı exlerim de öyleydi. Gaddar bencil erkeklerdi hep hiç sevgi hak etmeyen ondan max bir ayda ayrıldım hepsinden. Başta sözlerine inanarak başladım seviyorum demelerine ama baktım hiç sevdiği yok tek derdi almak kullanmak.
Cevap sahibi+1 yılBenim üniversiteden sonra hiç olmadı sadece kendi cinslerim
Soran+1 yılHa baya lezbiyensin yani.
Cevap sahibi+1 yılKötü mü olmak
- +1 yıl
Vay be lez böyle olunuyormuş demek bir yaşıma daha girdim
Soran+1 yılYani ben de lez olmak isterim ama istemekle olmuyor cinsel yönelim. İstek olsa kim ne yapsın pis erkekleri zaten.
Soran+1 yılYooo olabilirsin de ben hiç karşılıklı hoşlandığım olmadı öyle ben beğenmedim beni isteyenleri.
- +1 yıl
Doğrudur kral
Soran+1 yılAma bakalım valla aşık olursam yaşarım bence kadından daha iyi partner olur zaten kankalarım hep kızlar oldu cinsellik olmasa da en uzun ilişkilerim onlarla yaşadım erkeklerle max 3 ay kızlarla yıllarca sürdü.
- +1 yıl
Kötü günleri çıkarsak en iyi günler de erkeklerle olmuştur ama
Soran+1 yılHahaha doğru aslında evet.
- +1 yıl
Eee demek ki neymiş adamına denk gelince bize her gün bayrammış devam et kannka bozmak yok
Soran+1 yılHergün değil be 2 gün mutlu ediyorsa gerisi fos.
- +1 yıl
Olsun olsun kanka sen lez tayfaya bulaşma pek, zaten işler kesat, kadının veremeyeceği şeyler var bu dünyada. Herkes lez totoş olsa çekilmez valla
Ne alaka seni seven süs diye almıyor tabiki cinsellik olcak m
00 Yorumla
+1 yılSenin zevklerin yokmu
13 Yorumla
Soran+1 yılVar ama sadece zevk bana yetmiyor sevgisiz zevk ile sürdürmüyorum. En fazla 1 ay takılır ayrılırım sevmediğim bir insanla yaşam geçirmek istemiyorum birlikte aynı evde kalmak yatak paylaşmak da istemiyorum.
- +1 yıl
Bence kendini once sorgulamalisin, herseyi yasiyacagin birimi tutku haz mi
Soran+1 yılMal ben niye kendimi sorgulayım ben her şeyi yaşayacağım istiyorum ama karşıma çıkan erkeklerin hepsi amsalak olduğu için aşk yaşayamıyoruz. Sizin kapasitesizliğiniz ve mal amsalaklığınız sorun. Neyse seks robotu çıkınca erkek nesli bitecek inşallah.
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Öyle yetisdiriliyoriz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü.
Soran+1 yılÖyle yetiştirilmiş bir erkekle ilişki yaşamam kimse de yaşamasın yalnız ölsünler.
Soran+1 yılHahaha paçoza bak sen kendini bi halt sanmış 😂😂
Soran+1 yılGe ber p iç dölü
+1 yılSen düzgün birisimisin
10 YorumlaBurdayız hala neslimiz tükenmedi
11 Yorumla
+1 yılSeviyoruz da noluyor yine hüsran
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevginin tanımı nedir senin için?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kızlar da öyle o zaman?
00 YorumlaHak etmemişsin demekki
00 YorumlaBenim ne suçum var be arkadaşım bende yaralıyım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Cunki sevecek kadın değilsindir
00 Yorumla
+1 yılHerkes şartlı sever.
00 Yorumla
+1 yılYanlis kisilere denk gelmissin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılVarlar da çok az
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadınlarında talepleri o şekilde ondandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Yaşayarak öğrenirsin
10 YorumlaÖyle erkek bul helal olsun
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven erkekleri hakeden kizmi kaldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılVar var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGercekten seviyorum ama ben de yanlizim
10 YorumlaVar ya abartma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın aynen öyle
20 Yorumla
+1 yılBen burdayım
10 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden gerçekten sevmiyor ve içlerinde hiçbir sevgi yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım