Orgazm olacağımı hissettiğimde elimi çekiyorum uzun sürmesi için çünkğ öbür türlü çok çabuk orgazm oluyorum. Şu an bakireyim. İlişkide sorun yaşar mıyım bununla ilgili?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gayet normalsın. Bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Bunu asla kimseye söyleyemezsiniz. Hatta bu durumu en yakın kız arkadaşınıza bile söyleyemezsiniz. Sonra da acaba sadece tek ben mi böyleyim diye düşünür ve moralinizi bozarsınız. Ama sende hiçbir sorun yok. Normal bir bayansın. Eğer istek olmazsa işte o zaman sorun var demektir. Bu durumdan dolayı mastürbasyon ile isteğini tam bastırman lazım. Ama klasik mastürbasyon teknikleri ile tam orgazm olamadığın İçin istek azalacağına daha da artar. Bu yüzden aralıklı mastürbasyon teknikleri sana tam orgazm olup, isteği bastırmanı sağlar.
Yani doğru yoldasın☺️
Peki bu mastürbasyon tekniği ile tam orgazm olabiliyormusun. Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen, mastürbasyon en az 15 dk sürmeli vebacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım. ☺️
06 Yorumla
Soran+1 yılSevindim bunları duyduğuma :D
Cevap sahibi+1 yılOrgazm oluyor gibisin. Bu sayede sosyal hayatta çok zorlanmıyorsun, belli☺️☺️☺️
Peki tam orgazm olabiliyorsun, yoksa 2 dk ıslanıp orgazm olduğunu mu zannediyorsun. 😛😛
Soran+1 yılHer zaman değil. Onu sanırım ayırabiliyorum artık. Boşaldığımda sadece zevk almış oluyorum ama orgazm olduğumda kasılıyorum ve titriyorum bir süre. Çok daha fazla zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru ☺️😊
mastürbasyon yönetimin etkili ancak tam etkili değil gibi sanki, değil mi?
Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊 Bu sayede hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar tadarsın. 😉😉
Soran+1 yılİyiyim böyle :D
Cevap sahibi+1 yılKarar senin, ama sen akıllı bir bayansın. 🙂🙂 ne istediğini çok iyi bilirsin 😊😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bir zararı olmaması lazım hatta yararlı da olabilir çünkü çok baskı uygulamıyorsunuz ama mastürbasyon sonunda o sıvı gelmeli ki vücut rahat etsin. Bir ben bir şey merak ettim. O şekilde devam ettiğinizde yani ara vermeden yapınca klitorisiniz acımıyor mu? Çünkü bildiğim kadarıyla öyle de pek yapılmıyor zaten. Yoksa yanlış mı biliyorum?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bırakmıyorum. En sonunda boşalıyorum. Sadece hemen boşalmamış oluyorum. Hayır acımıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim demek ki her kızda olmuyor öyle.
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi bu şekilde yaparak daha geç boşalmayı sağlıyorsun ki erkeklerdede aynı durum var tam boşalacağı zaman kendini çekince daha uzun sürede boşalabiliyorsun buda erken boşalma için tedavi gibidir..
00 Yorumla
+1 yılOnu nasıl beceriyorsun ya ben o an kendimi kaybedip işi hallediyorum hemen
04 Yorumla
Soran+1 yılHissediyosun ya sona yaklaştığını o an elini çek işte :D
- +1 yıl
Çekemiyom işte hshshs
Soran+1 yılHahaahshsh bi dene bak bir dahakine çekersin :D
- +1 yıl
Olur daha dikkatli deneyeyim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamazsın bebeğim. Boşalman gelirse tutma boşal tekrar yine yaparsın 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılTutuyorum işte sorun olur mu
- +1 yıl
Tutup sorun yaşanı burada duymadım. Sadece çiş bırakan duydum.
Soran+1 yılHahahahsh o bence bilerek yapılan bir şeydir. Çişi kaçıramazsın o şekilde
- +1 yıl
Konu gördüm kişi nasıl yapmış bilmiyorum neden boşalmıyorsun ki, boşal gitsin yine gelirse yap üstüne
Soran+1 yılUzun tuttuğumda daha çok zevk alıyorum o yüzden
- +1 yıl
Onu bizde yaparız daha çok boşalıyor 😂
+1 yılNeden zararlı olsun ki. Heyecanı uzun süre diri tutuyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim sonuçta ilişkide ara vermek tam olarak benim elimde olmayacak
- +1 yıl
İlişkiye başlamadan önce bunu eşinden istersin
Soran+1 yılDurulabiliyor mu öyle 😅
- +1 yıl
Penisi çıkarıp tekrar öpüşür sevişir sonra yine girer. Bi yere kaçmıyorsunuz ya 😅
Soran+1 yılAnladım 😀
- +1 yıl
Ama odun ya da sabırsız beceriksiz birini bulursan hiç umutlanma. Kısa sürede kendi işini bitirip çıkar 🤭🤭
Soran+1 yılO da benim şansıma kalmış artık :D
- +1 yıl
İsteksiz libidosuz kadınlar da bizim şansımıza kalmış 😅
Soran+1 yılMaalesef kumar gibi :D
- +1 yıl
Düşüncesi bile korkunç
+1 yılHemen elini çekme, bir kaç kez üst üst üste yap tam rahatla. İleride ilişkide sorun yaşamazsın bir çok kez orgazm olursun buda çok güzel bir şey.
00 Yorumladoyumsuzsun yani doya doya sürekli zevk almak istiyorsun öyle mi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDoyumsuzlukla alakası yok
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılO şekilde tekrar nasıl boşalıyorsun zevk gidince gelmiyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor ki. Kaldığım yerden devam ediyorum gayet
- +1 yıl
Bilmiyorum ben bi kaç sefer kendimde denedim tekrar boşalamadım partnerimle sevişirken de aynı şekilde oldu partnerim de boşalamadı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır yaşamazsin bende öyle yapıyorum zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sık yapma cocuguuun olma riski dusermis bide cikolata kisti olma tehlikesi oluyomus haberin olsun tamam
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyomuydun 🤔🤔
Soran+1 yılİlk kez duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılBn cooookkk arastiririm arastir istersen iyi olur..
+1 yılKasılır ve kasıkların ağrır. Kaslar gerilince rahatlatman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyorsun uzun tutarsan yatakta da uzun sürer. Kendini hemen boşalmaya alıştırma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır zararlı değil bende eşimle ilişkiye girince tam boşalacağım esnada geri çekilip biraz bekleyip tekrar devam edıyom bu ise biraz daha maçın süresini uzatıyır🤗🤗
00 Yorumla
+1 yıliyi yapiyosun. gercegini yaptiginda defalarca bosalirsin.. benim en sevdigim partnerim uzerimdeyken gozlerime bakip defalarca titreyerek bosalmasi ve sularini asagiya bacak arama akitmasidir. her kadinda bu durum olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelince bitirin, doymazsaniz dvam edersiniz sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki zararlı mı
Cevap sahibi+1 yılBitirmezseniz sürekli istek çoğalır. Bitirin rahatlatın ama bekletmek de zararli olabilir ben de bekletiyorum arada ve sonra gelince sızlıyor
Ara ara yapıyorsan iyi hatta daha çok avantajını görürsün neler neler var bildiğim ama anlatamam şimdi burada fena ddjdjdjsj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılZararı yok hatta daha çok zevk alırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet ilerde boşalamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😱
- +1 yıl
alışır vücudun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı benim kafadansin daha zevkli geliyor
44 Yorumla
Soran+1 yılZararı olur mu acaba
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum şu an da yükseksin dimi dkskdkskdkska
Soran+1 yılHayır dün gece yaptım daha
+1 yılTuhaf
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilmiyorum anlayamadığım için bana öyle gelmiştir
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılYasamazsin rahat ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel taktik 👍😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç
010 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılMastta titreme oluyomu
Soran+1 yılBazen
Cevap sahibi+1 yılAkıntı oluuomu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNasıl bı akıntı oluşuyor
Soran+1 yılŞeffaf bir akıntı renksiz
Cevap sahibi+1 yılYa mastürbasyon her kız yaparmi mastsiz durarmi erkek duramaz