Cinsel Yaşam En cok nasıl istekli olunur? Samueldrtf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ne olunca istekli oluyosunuz En cok nasıl istekli olunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mesela bende çok istek sıcak havada ve bunun yanında p*rno filmine bakarsam daha çok istekli oluyorum ve boşalmam şiddetli oluyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fazla baldır bacak görünce p*rno izleyince, bol öpülür diziler izleyince oradaki hatunlar uçuş sayısını artirir 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl vayne oynarken 11 level kalkanyay+ mahvolmuş alınca 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir şey olmasına gerek yok vücut oraya doğru itiyor seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nefes alıyor olmam yeterli. Daima istekliyim. Bıkmak usanmak yorulmak yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Regliden önceki hafta ve reglide bir hafta sonra 5 31 Yorumla Liblib +1 yıl Geriye kalan sürede Yorumla bLackbLoad +1 yıl Benim bildiğüm reglden önce ve hemen sonrası 😅 bayağı istekli oluyorsunuz Yorumla Parapsikoloji2 +1 yıl Bu Regl En Fazla Kaç Gün Sürüyor Yorumla bLackbLoad +1 yıl 3 gün sürende 1 hafta sürende 1.5 hafta sürende var kanka 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Parapsikoloji2 10 falan sürer arkadaşlar regli 1. Günden sayın 14. Güne gelindiğinde yeni yumurta oluşur ve genetik kod kendini direk doğuma hazırlar ve eş arar beden. Yorumla Parapsikoloji2 +1 yıl @bLackbLoad sağol Bilader Bilseydim Sana Sorardım 🤣🤣🤣 Yorumla bLackbLoad +1 yıl Kakakakan😅😅 kanka her biri farklı bir gün söylüyor ondan Yorumla bLackbLoad +1 yıl Kanka 😅* Yorumla Parapsikoloji2 +1 yıl Ben 10 Gün Evlenince Bekleyemem kiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad belli olmuyor çünkü eskiden 8 gündü şimdi 5 gün mesela Yorumla bLackbLoad +1 yıl Yakında 3e düşer 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad bu iti bir şey değil işte 🥲 Yorumla Parapsikoloji2 +1 yıl Hanım Efendi Kaç Yaşındasınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Parapsikoloji2 23 Yorumla bLackbLoad +1 yıl Neden ki Yorumla bLackbLoad +1 yıl En azından daha az sancılı gününüz olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad ya yeterli dökülmüyor ya da doğurganlık azaldı demektir. Yeterli dökülmesi kansere sebep olur eğer bitiyorsa. Menopoza 😅😅 Yorumla bLackbLoad +1 yıl Valla daha detaylı mesajdan yazardan sevinirim cidden anlamadım Yorumla bLackbLoad +1 yıl Tabii rahatsız olmicaksan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad böyle iyi teşekkürler Yorumla bLackbLoad +1 yıl Yani kısacası en az kaç gün sürmesi gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad sürece yaşa göre değişir normali 4 8 gün Yorumla bLackbLoad +1 yıl Hmm sende kaç gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad yazmıştım Yorumla bLackbLoad +1 yıl O zaman sınırdasın en azından bi doktora görün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bLackbLoad bende Bi süredir düşünüyorum tavsiye için teşekkürler 😊 Yorumla bLackbLoad +1 yıl Rica ederim sağlık ertelemeye gelmez Yorumla bLackbLoad +1 yıl Ayrıca hangi ildesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askeri sağlık personeliyim bilgi paylaşmıyorum Yorumla bLackbLoad +1 yıl Aaa bilmiyordum üzgünüm Yorumla bLackbLoad +1 yıl Uyudun sanırım iyi geceler 😅 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Sexting konuşunca.. Ama uzun zamandır kimse yok :( 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gece yatağa yatınca ve güzel görünce 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl ulaşmak isteyipde ulaşamadığım birini hayal edince 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Herhangi bir çabaya ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilim istekli olunca 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kalkınca 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevildigimde. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dolunay çıktığında 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. degisiyor o durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mesela bende çok istek sıcak havada ve bunun yanında p*rno filmine bakarsam daha çok istekli oluyorum ve boşalmam şiddetli oluyor
Fazla baldır bacak görünce p*rno izleyince, bol öpülür diziler izleyince oradaki hatunlar uçuş sayısını artirir
vayne oynarken 11 level kalkanyay+ mahvolmuş alınca
Bir şey olmasına gerek yok vücut oraya doğru itiyor seni
Odaklanarak...
İlişkiye odaklanarak...
Nefes alıyor olmam yeterli. Daima istekliyim. Bıkmak usanmak yorulmak yok
Regliden önceki hafta ve reglide bir hafta sonra
Geriye kalan sürede
Benim bildiğüm reglden önce ve hemen sonrası 😅 bayağı istekli oluyorsunuz
Bu Regl En Fazla Kaç Gün Sürüyor
3 gün sürende 1 hafta sürende 1.5 hafta sürende var kanka 😅
@Parapsikoloji2 10 falan sürer arkadaşlar regli 1. Günden sayın 14. Güne gelindiğinde yeni yumurta oluşur ve genetik kod kendini direk doğuma hazırlar ve eş arar beden.
@bLackbLoad sağol Bilader Bilseydim Sana Sorardım 🤣🤣🤣
Kakakakan😅😅 kanka her biri farklı bir gün söylüyor ondan
Kanka 😅*
Ben 10 Gün Evlenince Bekleyemem kiii
@bLackbLoad belli olmuyor çünkü eskiden 8 gündü şimdi 5 gün mesela
Yakında 3e düşer 😅
@bLackbLoad bu iti bir şey değil işte 🥲
Hanım Efendi Kaç Yaşındasınız
@Parapsikoloji2 23
Neden ki
En azından daha az sancılı gününüz olur
@bLackbLoad ya yeterli dökülmüyor ya da doğurganlık azaldı demektir. Yeterli dökülmesi kansere sebep olur eğer bitiyorsa. Menopoza 😅😅
Valla daha detaylı mesajdan yazardan sevinirim cidden anlamadım
Tabii rahatsız olmicaksan
@bLackbLoad böyle iyi teşekkürler
Yani kısacası en az kaç gün sürmesi gerekiyor
@bLackbLoad sürece yaşa göre değişir normali 4 8 gün
Hmm sende kaç gün
@bLackbLoad yazmıştım
O zaman sınırdasın en azından bi doktora görün
@bLackbLoad bende Bi süredir düşünüyorum tavsiye için teşekkürler 😊
Rica ederim sağlık ertelemeye gelmez
Ayrıca hangi ildesin
Askeri sağlık personeliyim bilgi paylaşmıyorum