Cinsel Yaşam İstekli olmak için ne yapılmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Libido nasıl yükseltilir? Nasıl istekli olunuyo İstekli olmak için ne yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bol bol film izleyerek ve hayal kurarak devamında değişik fantezileri kafanda oluştururak başlayabilirsin 0 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Birşey yapmaya gerek yok bence, doğal yapısı gereği karşı cinsten etkilenince oluyor 1 0 Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstekli olma başına bela olur ondan sonrada mast çok yapıyorum nasıl kurtulurum diye yazarsın sonra 0 0 Yorumla
Sabuncu88 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başta düşünmek lazım hep cinsel yakınlaşmayı düşünmeden olmaz 0 0 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Icten gelen bisey bu ama enerjin yoksa sporlar cogalt gerisi gelir 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl libido ayrı şey istekli olmak ayrı şey. libido bir enerjidir. istek hormonaldir. karıştırmayın. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O genellikle hormansal birazda kafa yapısıyla alakalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunun cevabını bulursan bana da haber ver eşimde deniyecem kiz ne yaptiysam ayni değişen bişey yok 0 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her gün istekliyiz zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bir his mi öyle olmak Yorumla gerçekçi-kişi +1 yıl Partnerin varsa iyi oluyorda, ha diyincede olmayınca büyük sıkıntı. Yorumla
Papazfiko Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Özel ders vereyim istersen nirvana yapsın 😅 0 0 Yorumla
OturanBoğa11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Erotik şeyler izle ya da hayal gücünü kullan 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. biraz ellemek oynamak lazım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. video izle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yine yukselmiyo denedim Yorumla ahhbukizlar +1 yıl gözlerini kapatıp hayallere dal olmadı sexting yap hikayeler oku Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Beyin ile alakalı. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulunca 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Enerji içeceği iç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bol bol film izleyerek ve hayal kurarak devamında değişik fantezileri kafanda oluştururak başlayabilirsin
Birşey yapmaya gerek yok bence, doğal yapısı gereği karşı cinsten etkilenince oluyor
İstekli olma başına bela olur ondan sonrada mast çok yapıyorum nasıl kurtulurum diye yazarsın sonra
Başta düşünmek lazım hep cinsel yakınlaşmayı düşünmeden olmaz
Icten gelen bisey bu ama enerjin yoksa sporlar cogalt gerisi gelir
libido ayrı şey istekli olmak ayrı şey. libido bir enerjidir. istek hormonaldir. karıştırmayın.
O genellikle hormansal birazda kafa yapısıyla alakalı.
Bunun cevabını bulursan bana da haber ver eşimde deniyecem kiz ne yaptiysam ayni değişen bişey yok
Her gün istekliyiz zaten
Güzel bir his mi öyle olmak
Partnerin varsa iyi oluyorda, ha diyincede olmayınca büyük sıkıntı.
Özel ders vereyim istersen nirvana yapsın 😅
Erotik şeyler izle ya da hayal gücünü kullan
Beni tanimadan bilemezsin
biraz ellemek oynamak lazım
video izle
Yine yukselmiyo denedim
gözlerini kapatıp hayallere dal olmadı sexting yap hikayeler oku
Yoksa zorlama
Beyin ile alakalı.
Çikolata
ansızın gelir o
Doğru kişiyi bulunca