Cinsel Yaşam Erkeği nasıl zevkli bir şekilde boşaltabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkek arkadaşımı bolaştırken çok zevk almasını istiyorum tavsiyeleriniz neler? Erkeği nasıl zevkli bir şekilde boşaltabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek arkadasi zevk alsin diye boyle arayis icine giren kizlar deger gormuyor hep bunu gordum. Yani o seni bu kadar dusunmuyor sende boyle yaparak onu bencil olmaya itiyosun. Zamanla sen basitlesiyosun artik, kolay biri oluyosun 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Memelerini emdirirken penisine 31 cektir. kalcandan domaltsin.Yalayarak bosalt. Bnlr benim sevdiklerim tabi o ne sever bilemem 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl her erkeğin zevk noktası farklıdır özel bişeyimiz yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel bir oral yaptir sonrasında da icine girsin. İcine bosalirsa da fazlasıyla zevk alir 2 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yalayarak emerek ağzına bosalt öndeyse sık inle bence arkana boşalt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Dene bence daha sert hızlı yaparak boşalacak arkadan alırken kayganlastirmayi unutma Yorumla Soran +1 yıl Denerim sadece oral seks çekmeyi düşünüyorum Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Analda yap im o hem sende daha fazla zevk alırdın istersen özel olarak nasıl yapacağını anlatabilirim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu cok kolay yaparsin hemde baglarsin varya mutlu edersen 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Skso cek bence ona knk ben cekiyorum sevglime hep Yorumla YUSUF8533 +1 yıl biliyosun bu işi Yorumla Bergafor35 +1 yıl Ahmet abi ver ordan Keser sapını Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oda güzel bir soru sekstingin Bir türü fanteziler okuyup mastürbasyon yapmak :)) 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tabiki bosalamasina yakın oral seks çekerek zirve yaptirirsin 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Oral seks yap ve seni sertçe becermesine izin ver 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiç içime giren olmadı acımaz mı? Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Acıtsın canını sen zevk almaya bak Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla Soran +1 yıl Oral sekste neler yapılmalı önemli noktalar neler anlatır mısın :( Yorumla
Burak167034 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunu ilk defa mı yaşayacağısınız , yaşlar kaç? 0 0 Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. tecrube kazan gel 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ağzına al ve yut. Çıldırır. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok yöntem var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlatır mısın Yorumla Soran +1 yıl Yazsam sana Yorumla Cefternal +1 yıl Olur anlatırım Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl İçine alıyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa alcam ama korkuyorum açıkçası Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl neler yapıyosun ki 0 10 Yorumla axiakrep +1 yıl kız soruyu sorup kaçmış jdkkd Yorumla Soran +1 yıl Hayııır cpdöxpsöspmss Yorumla Soran +1 yıl İlk defa oral seks çekicem ve ne yapıcağımı tam bilmiyorum Yorumla axiakrep +1 yıl fnfnfj şey sanal falan yapıyo musunuz Yorumla Soran +1 yıl Sanal hiç yapmadım evine gidicem Yorumla axiakrep +1 yıl keşke sanalla başlasaydınız o sana anlatırdı neler yapman gerektiğini yaşlar kaç ne zamandır birliktesiniz Yorumla Soran +1 yıl Yaşlar 21 1 senedir hiç dokunmadı bana Yorumla axiakrep +1 yıl omu istiyo şimdi ağzına vermeyi kanka sen bana bi takip atsana Yorumla Soran +1 yıl Attımm Yorumla Soran +1 yıl Cinsel çekim olmaya başladı zamanla ikimizin de isteği diyebiliriz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Erkek arkadasi zevk alsin diye boyle arayis icine giren kizlar deger gormuyor hep bunu gordum. Yani o seni bu kadar dusunmuyor sende boyle yaparak onu bencil olmaya itiyosun. Zamanla sen basitlesiyosun artik, kolay biri oluyosun
Memelerini emdirirken penisine 31 cektir. kalcandan domaltsin.
Yalayarak bosalt. Bnlr benim sevdiklerim tabi o ne sever bilemem
her erkeğin zevk noktası farklıdır özel bişeyimiz yok
Güzel bir oral yaptir sonrasında da icine girsin. İcine bosalirsa da fazlasıyla zevk alir
Yalayarak emerek ağzına bosalt öndeyse sık inle bence arkana boşalt
Denerim
Dene bence daha sert hızlı yaparak boşalacak arkadan alırken kayganlastirmayi unutma
Denerim sadece oral seks çekmeyi düşünüyorum
Analda yap im o hem sende daha fazla zevk alırdın istersen özel olarak nasıl yapacağını anlatabilirim
Bunu cok kolay yaparsin hemde baglarsin varya mutlu edersen
Skso cek bence ona knk ben cekiyorum sevglime hep
biliyosun bu işi
Ahmet abi ver ordan Keser sapını
Oda güzel bir soru sekstingin Bir türü fanteziler okuyup mastürbasyon yapmak :))
Tabiki bosalamasina yakın oral seks çekerek zirve yaptirirsin
Oral seks yap ve seni sertçe becermesine izin ver
Daha önce hiç içime giren olmadı acımaz mı?
Acıtsın canını sen zevk almaya bak
Denerim
Oral sekste neler yapılmalı önemli noktalar neler anlatır mısın :(
Bunu ilk defa mı yaşayacağısınız , yaşlar kaç?
tecrube kazan gel
boşalırken içinde olsun
Prostat masaji ile ben bayılıyorum acayip de zevk aliyorum
kovboy pozısyonunu dene ıyıdır
ağzına al ve yut. Çıldırır.
Çok yöntem var
Anlatır mısın
Yazsam sana
Olur anlatırım
İçine alıyor musun
İlk defa alcam ama korkuyorum açıkçası
neler yapıyosun ki
kız soruyu sorup kaçmış jdkkd
Hayııır cpdöxpsöspmss
İlk defa oral seks çekicem ve ne yapıcağımı tam bilmiyorum
fnfnfj şey sanal falan yapıyo musunuz
Sanal hiç yapmadım evine gidicem
keşke sanalla başlasaydınız o sana anlatırdı neler yapman gerektiğini yaşlar kaç ne zamandır birliktesiniz
Yaşlar 21 1 senedir hiç dokunmadı bana
omu istiyo şimdi ağzına vermeyi kanka sen bana bi takip atsana
Attımm
Cinsel çekim olmaya başladı zamanla ikimizin de isteği diyebiliriz
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Deepthroat
Orla
çiçekli etek