AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sağlık sorunu... pıskolojık vardır bıseyy...
Yoo hiçbir sorum yok
o hazzı yasman ıcın bırı lazım belkıde
yanlış okşuyosundur farklı şeyler dene farklı noktalarına baskı yap
Hayır doğru olan noktalara yapıyorum hiçbir şey hissetmiyorum
sana göre degil demekki kendi kendine dokunmak belki bir erkek dokununca farklı olur
Seksting yap bak nasıl zevke geliyosun mastürbasyon yaparak
Yeterince ıslanamıyorsun yardım lazım sana ilk ilk yardım ile yeterli zevki alırsın 😀😀
çünkü istek olmadan kendini isteklendirmeye çalıştın o yüzden hazz çok az aldın
Hiç haz alamıyorum isteğim de hiç yok
o yüzden hazz alamazsın ben çok yaşadım bunu, ilk önce isteklenip öyle yapman lazım
seni etkileyen şeyler nedir? ses etkiliyormu?
ruhsal sikintilarin varsa ondandir kafan doludur. zorlamakla bosalamazsin. gercek ten sicakligini dene
Hayır herhangi bir sıktım yok sadece libodom çok aşırı düşük isteğim de hiç yok
olur alisirsin zamanla
Kendimi zorla içimden gelmeyen bir şeye alıştırmak istemiyorum
ilerde gercek s*** tiginde alisirsin belki. ten tene degince
Hayal ve fantezi dünyanında buna eşlik etmesi hlgerekir
sıradanlaşmış artık demekki
2 kere yaptım daha da hiç yapmadım ne sıradanlaşması
Ben gün içinde bir kaç defa yapıyorsun sandım.. sadece iki defa yaptıysan tam olarak nasıl yapıldığını bilemiyorsun demekki ya da zevke gelemiyorsun..
Libodom hiç yüksek değil istediğim de hiç yok
Videolardan ya da resimlerden etkilenmiyormusun hiç.. düşünerek yapıyorsan tahrik olamazsın sonuçta görsel olması lazım.
Hayır bilaks midemi bulandırıyor
Ama bu durum senin için ilerde sıkıntı olabilir mesela evlendiğin zaman cinsellik yaşayacaksın ve aynı şekilde olursan eşini mutlu edemezsin buda mutsuz olmanızı sağlar... tedavi olmayı düşündün mü..
Evlenmeyi düşünmüyorum hasta mıyım ki tedavi olayım olmam da halimden gayet memnunum
Halinden memnunsan sıkıntı yok hasta değilsin tabiki ama gerçek cinsellik yaşayacağın zamanda aynı sıkıntıyla karşılaşabilirsin onun için söyledim...
Evet eğer evlenirsem sıktı çıkar o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
Bu yüzden evlenmemek olmaz gerçek cinsellik çok farklıdır ve mastürbasyon gerçek cinselliğin yerini tutamaz.. sevdiğin insanla olunca haz alırsın..
2 kere yaptım artık yapmam
Beden senin hayat senin tercihte senin tabiki sana kalmış ama kestirip etme bence... hemen vazgeçmek olmaz..
Hiç sevgilim olmadı benim olmasını ben istedim çünkü insanlardan çok çabuk sıkılıyorum bugün sever yarın yanımda olmasını bile istemem sanki o cinselik bana işkence gibi gelir
Belkide sevgilin olmadığı için böyle düşünüyorsun ama seni sadece cinsellik için kullanmak isteyen sevgilin olacağına hiç olmaması tabiki daha doğru lakin düzgün insan karşına çıkarsa sana her anlamda sevgisini verir seni hazırlar bazı şeyler için ve zamanı gelincede cinsel arzun onu istemeye başlar.. evlenincede gerçeğini yaşamaya başlarsın..
Hayır ondan değil ben de aşık olabiliyorum ama cinseliğe önem veremiyorum ne biliyim hafta da birkaç kare değilde 1 ayda bir iki kere olsun yeterli isterim hiçbir erkek bunu istemez mesela
Öyle deme seven insan beklemeyi bilir bence hem senin cinsellikten uzak durman belkid ebazı tabulardan kaynaklıdır ya da başından geçen yaşadığın ya da gördüğün seni etkileyen bir olayla alakalıdır bu film bile olabilir... sonuçta insan bazı yaşlarda bazı şeylerden çabuk etkilenir ve bu geleceğine yansıyabilir ama bu geçicidir bunu unutma... geleceğini esir altına almasınada izin verme..
Şükür hiçbir şeyden etkilenmedim yapım öyle
Hiçbirşeyden etkilenmemen güzel tabiki.. diğer türlüsü düzelir kaç yaşındasın peki..
21 yaşındayım
Alışkın olmadığın için böylesin bence normalde yaşına göre cinselliğe ilgi duyman istekli olman gerekir ama bu her kızda faklıdır...
Evet farkıdır herkesin yapısı libodosu aynı değil napayım ben de böyleyim
mastürbasyon yapmayı kendin istedin ama zevk alamadın zevk alamayıncada bıraktın buda sende olumsuzluk oluşturdu ama vazgeçme bence iki defa yapmayla vazgeçersen olmaz zevk alırsan hem kafandaki olumsuzluklarda kaybolur karşına biri çıkınca tereddüt etmezsin onu mutlu edebilecekmiyim diye..
Zaten cinselik sevmiyorum ihtiyaçda duymuyorum ne gerek var ki masturbasiyon yapmaya? Gereksiz benim için ben sadece erkeğin beni cinselik için değilde beni ben olduğum için sevsin istiyorum
Tabiki haklısın seni seven bedenin için değil sen olduğun için sevmeli en başta bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum bu hayatta sadece cinsellik yok sonuçta.. cinsellik renklendirir ilişkiyi ve güzel anlar geçirmenizi sağlar bazen...
demek ki yaşaman gerekiyor ;)
Finale odaklı olduğun içindir
yapamıyorsun demek ki
Demekki henüz vücudunu kesfedemedin o yüzden
Sürekli mi yapıyorsun?
Bir iki kere yaptım artık yapmıyorum
Devamli yaparsan zaten zevk alamazsin ki başka seylerle ilgilenmeye çalış doyumsuzluk degildir senin kisi muhtemelen alışkanlıktir başka seyler ilgilenmeye çalış
Nasıl mastürbasyon yapıyorsun
Abicim 1, 2 kere yaptım onun dışında hiç yapmadım diyorum zaten hiç isteğim de yok
Hayatın boyunca mi bir kere yaptın ben anlamiyorum dediğini
İsteğin yoksa başka seylerle uğraş diyorum bende
2 kere yaptım çok kısa bir süre de onun dışında daha da masturbasiyon yapmadım bakireyim ben
Mastürbasyon yapabilmek için vücudunu tanımalısin neyde hoşlandığını tanimalisin bazı şeyler var onlarida denemen gerek sade bir sekilde kuru kuru yapman zevk aldirmaz ki sana
Odaklanmiyomusun mastürbasyon yaparken
Reelde yaptın mi hiç
Hayır
Peki hep mi böyleydin sonradan mı zevk alamamaya başladın
1,2 kere masturbasiyon yaptım daha da hiç yapmadım
Hormonların düşüktür bence
Libodom çok düşük
Sağlık sorunun var mı hiç kan değerlerinde düşüklük falan
Yoo değil gayet sağlıklıyım
Çok ilginç 😀
Nesi için insanın libodosu düşük olabilir çevrem de öyle kadınlar çok var gayette doğal
Bana denk gelmedi öyleyse
Acele ettiğinden
Hayır
Cehenneme zevk al g. Zekalı
Yanlış yapıyorsunuz kendini keşfetmen lazım
Peki ses duyup yapsan nasıl olur🤔
Sexying dene
Et ete değmeli
Islanma?