Cinsel Yaşam Sekste yaş mı önemli yoksa tecrübe mi? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler+1 yıl Sekste partnerinizin yaşı mı önemli yoksa tecrübesiyle verdiği zevk mı önemli? Sekste yaş mı önemli yoksa tecrübe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tecrübe önemli Buda tabii ki yaş olarak olgun kişilerde oluyor olgun seviyoruz efendim djjdjdkfjf 4 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Tecrübeye bakarım yaşa değil 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Tecrübe önemli 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisi bir arada olmalı. Tecrübesiz olgunla da olmam tecrübeli gençle de. Tecrübeli olgun olmalı. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstek önemli. Ne gençlerle birlikte oldum heves istek sıfır. Ne olginlarla birlikte oldum yakıp kavurdular :)) yerim ben olginlari yaaa. :) 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaşını alan kişi zaten tecrübelidir. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. tecrube net 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Kesinlikle tecrübe 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
BdsmErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Tecrübe önemli ama 20 yaş üstü tabi 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olgunluk lazım 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tecrübe tabi ki 1 3 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla Hardcorebadgirl +1 yıl @Minionica Sen tecrübeli misin memur bey 😁@zevkli_günahlar sen niye görüşü yok ettin, ne diyordun anlamadım Yorumla Minionica +1 yıl @Hardcorebadgirl evet fazlasıyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tecrübe önemli Buda tabii ki yaş olarak olgun kişilerde oluyor olgun seviyoruz efendim djjdjdkfjf
😊👍
Tecrübeye bakarım yaşa değil
😎👍
Tecrübe önemli
😎👍
İkisi bir arada olmalı. Tecrübesiz olgunla da olmam tecrübeli gençle de. Tecrübeli olgun olmalı.
😊👍
İstek önemli. Ne gençlerle birlikte oldum heves istek sıfır. Ne olginlarla birlikte oldum yakıp kavurdular :)) yerim ben olginlari yaaa. :)
😎👍
Yaşını alan kişi zaten tecrübelidir.
😎👍
tecrube net
😎👍
Kesinlikle tecrübe
😎👍
Tecrübe önemli ama 20 yaş üstü tabi
😎👍
Olgunluk lazım
😎👍
Tecrübe tabi ki