Bence herşeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum.
Hem tecrübe hem Olgunluk daha ön planda benim için.. tâbi herkesin görüşü farklıdır Bu konuda zevkler diyelim..
Peki size göre tecrübe mi önemlidir yaş mı?
İyi akşamlar ♥️
#27esmerimm♥️🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence herşeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum.
Hem tecrübe hem Olgunluk daha ön planda benim için.. tâbi herkesin görüşü farklıdır Bu konuda zevkler diyelim..
Peki size göre tecrübe mi önemlidir yaş mı?
İyi akşamlar ♥️
#27esmerimm♥️🌺
Ne yaş ne tecrübe... Yaşı geçmiş birisi hiç yaşamamışsa sıkıntı, tecrüben varsa karşısındaki anlamsız bir nitelikse sıkıntı...
Kısacası Bireyler birbirini arzulaması, istek duymasıyla ve o anın heyecanıyla monotona bağlı kalmadan hoşlarına gidecek fantazilerle bedenden çok ruhlarını doyurması zevk verir.
Sekste aşk, sevgi, birbirini arzulamak gibi gibi şeyler önemli. Yaş önemli diye gençken yapmamak ya da tecrübe önemli diye çok yapanla olmalı gibi düşünce saçmalık sadece. Kendini hazır hisseden her insan gençken içinden geldiği gibi yaşarsa bir yaştan sonra cinsel arzularında da belli bir olgunluğa gelirdi. Ama içinde ukte olarak kalmış fantezilerini hala dillendiren yaşını başını almış sözde olgun, akılda olgunlaşmamış insanları görmek de tuhaf. Yaş gelmiş ne bileyim elliye falan, fantezisi balkonda sevişmek mesela. Normal mi bu? Onun açısından normal oluyor, çünkü içinde kalmış, onu açığa çıkarması lazım. Ama ben o yaştaki komşumu ya da birisini balkonda sevişirken görmek istemem. Görmezden gelir geçerim ama çoluk çocuk var vesaire vesaire. Yani sonuç olarak söylemek istediğim, seksi zamanında doya doya yaşamak en güzeli. Bir de düzenli seks hayatının olması güzel bir şey, her yaşta.
Yaşın verdiği tecrübe ve olgunluk önemli.. ama şimdiki gençlerde artık çok hızlı maşallah))
Yorumu kişiselleştirmeye lüzum yok.
@27esmerim teşekkür ederim.
Daha hızlısı mezarda diyorlar 😀
@İstanbul_bey dünyadan haberim yok vay be 😀
Hangi dünyada yasıyon sen 😀
Renksiz, sessiz , huzurunu sevdiğim kendi dünyamda 😁😀
@27esmerim teşekkür ederim 🌸
Harika, çok beğendim, dizin tecrübenize de çok güveniyorum. Her zamanki gibi çok güzel bir soru hazırlamışsın sevgili @27esmerim
Olgun insan aynı zamanda tecrübeli oluyor genellikle. O yüzden ben hem tecrübeli olmak hem de olgun olmak çok önemli diyorum. Yani sekste yaş da önemli tecrübe de… Keyifli geceler efendim. 😎
Cevap
87Cevap
Genel olarak tecrübe önemlidir buda yaşla orantılıdır bu yüzden diyorum 30++ candır deyiiii yeri tutturamayan bebeklere veremem kxjxjxjkx
Ama bunlar doğrular mundar mı olak jxjdjjd
🤦😂😂😂
@lotus-patra 😂😂🙊
Hiç ayıbı da yok yaw 😂
Ama haklı da bir yandan 😂😂
Gülmeyin kız jxjxj
Ama bunlar doğrular mundar mı olak jxjdjjd
😂😂😂😂Hala gülüyorum
Gülüşünü tahmin edebiliyorum nagi djjxjxjd
@lotus-patra Yok bacım artikin ayıp mı kaldı ki 😂 sjsj
Napak reda hayatın stresinden sayende az da olsa uzaklaşıyoz 😂
Patranın gülüşünü bildiğim için kulağımda canlandı😂
Tecrübe belli bir olgunlukla desteklenmiş olmalı.
Önemli olan benim onu nasıl istediğim ve benim olması
Tecrübe bence
Sadece esimle ve evlendikten sonra oldugu surece herhangi bir problem yok keza onun icin de ayni sekilde evlilik disi herhangi bir sey yasamadigim icin bu konularda oldukca hassasim tecrube midir nedir yaslandikca onu beraber ediniriz bu kelimeyi bu konularda kullanmayi sevmiyorum farkli yerlere gidebilir cok ucu acik bir mefhum
Tecrübe ve olgunluk çok önemli, kadin acisindan da erkek açısından da, kadın bedenini tanimasi ve zevk noktalarini keşfetmeli ve erkeginin de nasil zevk alacagini bilmelidir. Erkek de sehir efsaneleri ya da p*rno filmlerde gordugu gercek disi seyleri uygulamak yerine, kadinin bedenini iyi tanimali ve zevk noktalarini kesfetmelidir. Dolayisiyla öğrenmeye dayali bir olgunluk guzeldir cinsellikte, yoksa boşa yaş almis olmak degil 💐
Şimdi genç biri bu işi biliyordur zevk verdirir neyi nasıl yapmasını bilir yaşı büyük biri de bilmez zevk verdirmez. Yaşı küçük olan biri tecrübesi yoktur bilmez yaşı büyük biri de tecrübe sahibidir her şeyi bilir buradan bşraz yaştan ve tecrübeden ziyade karşındaki önemli gibi.
Tecrübe yaş ile orantılı bir durum. Yaşa bağlı değil ise alllah vergisi doğuştan sahip olunan bir kabiliyet bazıları öyle oluyor. Fakat sapık damgası yemek kaderlerinde var doğal olarak
Libido aşırı derecede yüksek olunca çok zor oluyor pratikte hakim olsan bile teoride hakim olmak güçleşiyor. Teoride hakim olsan pratikte güçleşiyor. İkisini birden kontrol altına alıncada sıkıntı büyük oluyor. Bu sefer İkisini de kontrol edemez hale geliyor insan. Ya dile vuracak ya da şeye😁
Ama her durumda karşı cinsi ürkütüyor. Tanrının lütfü değil bu resmen bir cezası, tamam ama neden ben o kadar insanın içinde neden beni cezalandırıyor.
Niye gülüyon ya😂
Yaşla birlikte yaşanılmış tecrübe.
Sadece yaş olamaz çünkü kaç yaşına gelmiş bakir ve bakireler var. 😉
18 yaşımdaki istekle bugünkü isteğim aynı ama o zamanki tecrübemle bu zaman ki arasında tabiki baya bir fark Var..😀
Bazen 40 yaşındaki adamın veremediği zevki 20 sindeki genç verebilir bazende tam tersi işte bu yüzden tecrübe ve olgunluk gerçekten çok önemli 🙋🏻♀️
Tecrübe Derken Açar Mısınız Biraz Merak Ediyorum Açıkcası P*orno Yıldızı Mı Arıyorsunuz Çözemedim Gitti
Olgunluk Gibi Yani Ben S*eks Yapmadığım İçin O Yüzden Dedim Tecrübe İsteniyor Sürekli Kendimi Dışlanmış Hissediyorum
İnşallah değerini kıymetini bilen birisi çıkar bu durumumun
Ne yaş ne tecrübe ne yapabileceğini nasıl davranabilecegini bilmen yeterli diye düşünüyorum.🙂
Kendisi bakire olsa da olmasa da bütün hanımefendiler bakir erkeklerden tiksindiklerine göre kadınlar için tecrübe önemlidir. Ben de tecrübeli olmadığıma göre ben yalnızlıktan şaşmam herkese de mutluluklar dilerim.
Kendine ne kadar baktığın ve amacının ne olduğu daha önemlidir
Sadece partnerin kendinden geçirmek mi
Birlikte zevk almak mı yoksa sadece senin tatmin olman mı
Bunlara karar verdiğinizde her şey daha kolay
Tecrübeler yaş ile sağlanır hani derler ya eskiler akıl yaşta değil baştadır ama aklı başa yaş getirir diye bir iki üç derken tecrübe sağlanır yaptığın hatayı bir daha yapmazsın
Teşekkürler
Cinsel gücü yüksek büyük penisli olgun bir erkek. Ben eşimden çok memnunum bu konuda
Tecrübe önemli, yaşın sekste hiç önemi yok, Önemli olan karşı tarafın zana vereceği zevk heyecan vede güven.
Olgunluk gibisi yoktur geri kalanı haz
Olgunluk tabiki çok önemli. Tecrübe kazanılıyor ancak hem ruh hem de beynen olgunluk çok bambaşka seviye
yaş ve tecrübe
olgun :)
Tecrübe önemlidir. Yaşı büyük olan biri de tecrübesiz olabilir.
tecrübe zerre kadar aradığım bir şey değil aksine şiddetle reddettiğim bir şey
Tecrübe fakat o işi yapmış olmak değil bilgili olmaktır önemli olan efendim
Yaş olmadan tecrübe olmaz ama soruya cevap istiyosan tecrübe
Bazıları fazla erken başlıyor bu işlere dolayısıyla onlar fazla tecrübeli oluyor.
Yaşı ve tecrübesi değilde kişilik daha önemli tecrübe sonradan da kazanılır [😇
Tecrübe olmadıktan sonra yaşın hiçbir önemi yok
Seksin kendisi önemlidir diğerleri teferruat.
Seks sadece bi kişiyle yapılır partnerinin yaşı ve tecrübesi zamanla edinilir
Genelde yaş ile tecrübe doğru orantılı oluyor
Tecrübe en önemlisi yoksa tecrübe olmadıktan sonra yaşı kaç olursa olsun değişen bişey olmaz
Yaş önemli tecrübe zamanla gelişir yeter ki uzu bir ömür olsun
Tecrübe ve yaş 25 yaşında tecrübeli birisi haremi olsa hepsini doyurur
İkisi de önemli bence. Yaş varsa olgun olma ihtimali yüksek olur. Tecrübe varsa anlayışlı olur. Neyi nerede yapacağını bilir.
Tecrübe önemlidir. Buda yaşla orantılıdır.
Yaş daha önemli yaşlı olup tecrübeli istemem
Benim için istek önemli istek yoksa tecrübe olsa ne olacak genç olsa ne olacak önce istek
Tecrübe her zaman ön planda olmak zorunda kaç yaşında olursan ol iş bilemezsen çok zor ve kötü ölüm sebebi resmen
İyi akşamlar... Sağlık durumunuz nasıl oldu?
Geçmiş olsun tekrardan. Sağlıklı günler diliyorum.
sekste tecrübe diye bişey yoktur..
Olgunluk dolgunluk ve tecrübe olduğu zaman tadindan geçilmez olur
Olgunluk önemli şimdilik
Tecrübe ve olgunluk, İyi akşamlar
İkiside önemli değil.
Tecrübe bence, aslında tecrübe de yaşla gelmez mi
Hem tecrübe hem olgunca yaklaşım önemlidir
tecrübe ama bunu kullanmayı bilen olgunluk
Tecrübe yaş önemli değil benim için
Ikiside onemli
Tecrübeler kim nederse
Yaşanmışlıklar ve yaş bir tecrübedir zaten
Tecrübe ve istek
Kesinlikle haz derim
Yaş önemli değil o bi kesinde
Tecrübe eşittir olgunluk diyorum
Olgunluk gibisi yoktur geri kalanı haz
Kadin önemlidir farketmez
Tecrübe veya uyum diyorum.
Tecrübesiz olgun görmedim ben
Tecrübe ve yaşanmışlık olgunluk onemlidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?