Cinsel yaşamda eşlerin uyumlu bir evliliğinin olması, ruhsal ve sosyal açıdan açıdan sorun olmaması, herhangi bir hastalık olmaması, cinsellikle ilgili hormonlar önem taşır. Eşinizin bu isteksizliğinin nedenlerini bulmaya çalışmanız önemli olabilir. Eğer bu durum sürerse, bir cinsel işlev bozuklukları terapistine birlikte başvurmanız uygun olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bu erkeklerin genel bir sorunu, sadece size özgü değil yanii. Çözüm dersen, tabiki var.
+1 yılBunu konulunca seni anlamıyorsa maalesef çözemezsin kadınların özellikle de güçlü Zeki ve ne istediğini bilen kadınların eşlerinde böyle sorunlar oluyor sanırım tercih yaparken daha pasif insanları seçiyorsunuz , ama çözemezsin ve zamanla bunun eksikliğini daha çok hissedeceksin senin durumunda olan sayısız insan tanıyorum
00 Yorumla
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Eğer kisi kendisi bu kötü durum düzeltmek için caba harcamıyorsa geriye tek çözüm aldatmak kendini mutlu etmek kalıyor ne yazik ki00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir üroloji uzmanına gidip hormon testi yaptırmayı deneyin. Belki hormonal bir eksiklikten kaynaklıdır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beni bir erkek olarak. Kadınlanin İç çamaşırsız olmasi tişört body giyiyosa veya gömlek süresiz atletrsiz olması uçları belli olması direk azdırır emme isteği seks isteği uyandırır.. mini etek olablr.
Beli göbeği açık yiyebilirsin eğilip karşısında göğüs dekoltesi vermen kalcani cikarman etkiler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıplak gir yatağa ve vücudunu okşamasını sağla uyguladığım ve en etkili yöntem bu
105 Yorumla- +1 yıl
Etkileyici.
- +1 yıl
Bence isteksiz bir adam bu asla kendine getiremez
- +1 yıl
Sen harikasın yöntemin etkileyici
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. onun ilgi alanlarını keşfetmeye çalış ve ona göre davran... kimisi p*rno sever, kimisi fantası iç çamaşırı... onun kibidosunu yükseltecek faaaliyetlerde bulun... sana yapılabilir gibi gelen her şeyi uygula...
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bunun bir çözümü yok varda anlık sadece ömür boyu onunla mi uğraşacaksın. Keske bende ki libidonun yarısını eşine versek bazen bana fazla geliyor 😅😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla neler denedin - rutin seksten başka bşeyler yapmayı denediniz mi bilemedim? O yüzden ne desem yalan olur. Detaylı bilgi-yardım icin takip attım :/ Beklerim
00 Yorumla
+1 yılKur yap. Tavşan kostümü filan dene, kedi de olur ama kedilerden korkuyorum ben ya 😂
311 Yorumla- +1 yıl
Benden de korkuyorsundur o zaman kesin ;)
- +1 yıl
Al işte bak geldi bi kedü 😐
- +1 yıl
@ilaydaaaanur ; Meraklı ve heveslidir kediler! Ne zararını gördün ki şimdiye dek aşkolsun?
- +1 yıl
Sana bi şey demedik be Mart kedisi
Dört ayağın olsa hangi patinle yazardın ki - +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
Çok gördüm anlatsam var ya gece uyuyamazsın boş ver
- +1 yıl
sağ ön patimle yazardım... :) Ama haklısın, kedi kostümü yatak odasında cazip degil, tavşan kız, hemşire ya da liseli kolej etegi de iyi olurdu! Hatta fenaa ;)
- +1 yıl
Soran'a oner işte
Hemşire olsun 😁 - +1 yıl
Merak kedinin olmazsa olmazıdır, acayip merak ettim şimdi, keşke usanmadan anlatsan... Bekliyorum takibimdesin artık ilaydanur hanım :)
- +1 yıl
@MmartKedisi isteği kabul ediyorum ama baştan anlaşalım mesaj felan yok bak.
Ona göre - +1 yıl
Hımm Hemşire diyosun yani... Güzel olurdu aslında ;) Bak burada Soran'ın sayfasını meşgul ediyoruz, beni takibine mi alsan artık ;)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni istemesi için bişeyler yapmayı dene eğer bi sağlık sorunu yoksa sende sevmediği bir durum vardır konuşarak çözebilirsin
10 Yorumla
+1 yılInstagram da kadıncaterapi diye bi sayfa var
Bi göz gezdir istersen 🙂20 Yorumla
+1 yılBaşka birini bularak? Unutma sende bir problem olsa o öyle yapardı.
21 Yorumla
+1 yılEnerji verici şeyler yedir dar giyin evde her yerin belli olsun ama göz alıcı renkler tercih et sendeki farklılığı hissetmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBence aldatilma yoksa duzgunce bosanma asamasina gidin ama eger heyecan arıyorsanız bilemem istediginizi yapin
00 YorumlaYeteri kadar tatmin ede biliyor musun? Sorun sende mi yoksa onda mı? Ondaysa uzmanından yardım alın
00 Yorumla
+1 yılAynısının tam tersi bende.. kavun değil ki.. kendini normal saniyormus.. geldi bizi buldu oda..
00 Yorumla
+1 yılEsi isteksiz olanın işi zor ne yapsan normale dönmez... güvenilir biriyle gizli kaçamak yapmayi düşünürmüsün bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVala bende de var bi tane. Ne desem olmuyor. Sen yaramazlık yapmak istiyosun o hiç oralı değil mesela dimi. Tek yol başka heyecan aramak
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu ne yaparsan yap cozemiyorsun. Ben de aynı durumdan muzdaribim. İlişki istediğin için kavga edip 3 haftadır yatağını ayırdı :( aldatmak da istemiyorum ama açlıktan da ölüyorum :(((
07 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Cevap sahibi+1 yıl12 yıldır evliyim ve 12 yıldır böyle :( onu sevdigimi biliyor, dinen uygun olmadığını da biliyor ama bir adım atmıyor ve her defasında kavga çıkarıp yatak ayırıyor :((( bunaldım düzeltmeye çalışırken sürekli kusulmekten
Soran+1 yılÇok zor seninki daah kötü benimki kavga etmez özürdiler
Cevap sahibi+1 yılYok benimki hiç görmez kabahatini ve kusunce de 2 3 hafta konuşmaz. Zaten 10 gün adeti suruyo 3 hafta da kişiyi ay bitiyor. En son Haziran'da ilişki yaşadım :((
Cevap sahibi+1 yılBöyle olunca da sanal yaramazliklar yaparak bı sekilde doymaya calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen sanal yapıyor musun?
Soran+1 yılHayır
+1 yılEvde sürekli ateşli gibi gez iç çamaşır ve geceliklerle
10 Yorumla
+1 yılbunun cok sebebi olabilir bi terapistle falan gorusun ona gore yol izlersiniz
10 Yorumla
+1 yılSexsi kilot sütyen al
oral seks cek fazla yorma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ona karşı ilgiliysen, tahrik etmeye çalışıyorsan, yani yapman gerekenleri yapıyorsan ve onda bişi yoksa sorun esindedir. Açıkça konuş olmazsa doktura gitsin.
00 Yorumlamesur macunu ve kendıne bıraz bak bakımlı ve temız ol
00 Yorumla
+1 yıl3 lü olsun güçlü olsun bi gün bi bacım ayarla tepkisini ölç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYataga gırer gırmez basla ınlemeye uyuma numarası yaparkende inle :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır evlisiniz ve isteksiz derken tam olarak ne yapıyor nasıl
00 Yorumla Bir sorun mu var hayatında, yani taktığı yoksa yapı meselesi mi? Önce problemin sebebi belirlenmeli
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Son yıllardamı öyle oldu. Öncedendemi öyle idi
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşlar kaç? Ne kadarşık evlilik? Çocuk var mj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılZaman ayır ve yakınlaş. Yatağı bekleme küçük kaçamak şeklinde yaklaşalabilirsin.
00 Yorumla tuhaf normalde kadınlar evlendikten sonra bırakır seksi, ilk defa bi erkeğin bıktığını görüyorum.
00 YorumlaSana bir karışım önericem her bir kaşıkta iki gün boyunca açık bişey görse ayaklanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Zaten aklındakini yapacaksın aldat git sin 😈😈😈😈
00 Yorumlabende öyleydim sorun bendeymiş onu fark ettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. haftada kaç posta? yani istememesin nedeni nedir
00 YorumlaO eve geldiğinde kapıyı çırılçplak aç
101 Yorumla- +1 yıl
Ya kapıyı çalan başladıysa?
+1 yılBizimde aynı, ben bazen kaçamaklar yapıyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Cozum kalmıyor cok
- +1 yıl
@litenbebis maalesef..
Yakın zamanda aldatacagini düşünüyorum çünkü senin gibi çok kadınla tanıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. protein ağırlılık besle adamı genede isteksiz ise doktora gidin gene isteksizliği devam ederse ya eline ya da f. buddyne bakcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden tahrik olmuyor olabilir onu tahrik etmeye etkilemeye çalış bence
31 Yorumla- +1 yıl
Işte aranan cevap bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisiniz abla ve hep mi böyleydi 🤔
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğiştiremezsin bende yaşadım bunu ben istekli olandim hep ama yok yani sende var mı taktik dicem ama artık nafile soğudum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşiniz isteksizse bi sebepte başka kadınlarla yaptıgı için sizle istemiyo olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılYok değşl ona eminim
Cevap sahibi+1 yıleşinizle farklı fanteziler yapıyomusunuz peki
Soran+1 yılHayır pek kabul etmiyor mesela p*rno izleyelim dddim onu bile kabul etmedi
Cevap sahibi+1 yılbenim eşim gibi oda aynı isteksiz p*rn bile izlemiyor tam aksine ben çok seviyorum erkeklerden hoşlanyor senınkı buda olablr
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ipleri eline al onu yönlendir baktın olmuyorsa uzman aile terapistleri oluyor bu konu ile ilgili degerlendirebilirsiniz
00 Yorumla eşin eve gelince seni görmek istediği gibi görmüyorduk belki bakımsızsındır bir sürü şey var
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil gerçekten
Soran+1 yılYani bakımsız değilim kendime bakarım
Soran+1 yılKusura bakma istediği gibi olmasam neden evlensin severek evlendik
Soran+1 yılBilmiyorum işte son yıllarda böyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşma senin gibi istekli kadına zevk vermek isteyen çok erkek vardır senin doymam boşalmam lazım onuda yapabilcek biri değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişen hiç bir şey olmaz ne yaparsan yap çoğu ilişki ve evlilikler bu yüzden de bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aşırı performansı iyi biriyim , eş yok. Napacaksak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@soran konuşalım istersen. Eğer cinselliğe aşırı aç biriysen bulusabiliriz de
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor durum be nasl geçer hayat bilmiyorum ama bekiyorz bakalim ne olcak nereye kadar
00 YorumlaBuna bi çözüm yok maalesef. Aynı acı durumu ben de yaşıyorum karım çok isteksiz ve çok hareketsiz yatakta. Oral bile yapmıyo 😢😪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılUğraşmazdım hiç git aldat
41 Yorumla- +1 yıl
Hak edene hakkını, hak etmeyene de cezasını ver diyorsun yani ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik olabilir mi iş hayatı yorgunlugu felan stres yaşıyordur
00 Yorumla
+1 yılhanım efendi zorlamayın... kendi kendinizi tatmin edin arada da...
00 Yorumla
+1 yılseksi kıyafetler al onun ilgisini çekecek iç çamaşırları kullan.
00 Yorumla
+1 yılNeden İsteksiz mesela onca bunu bi bulun
20 YorumlaSpora başlasın ve iyi beslensin
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylerim bunj sağol
Soran+1 yıl40
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCeşitli takviyeler var ve etkili
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Macun var kaliteli ama işte isteksizlikmi yoksa ereksiyon problemi mi ya da erken boşalma
- +1 yıl
Sıkıntı ne tam olarak
Soran+1 yılHepsi var🙄
- +1 yıl
Ulsablrmsniz
+1 yılBitkisel macunlar var
06 Yorumla
Soran+1 yılHangileri
- +1 yıl
Dur aktar arkadasıma sorayım
- +1 yıl
Corneo epimedyumlu bitkisel macun
- +1 yıl
İlişkiden yarım ya da bir saat önce 1 tatlı kaşığıymış
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim komşum iyi bir aktardır o önerdi
Mutluluklar dilerim 👍
+1 yılKonuşarak sorun varsa doktora giderek
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor
- +1 yıl
O zaman bir şekilde göz dağı ver ki gitsi
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Cilve yap kur yapki gözü sende olsunnn
10 Yorumla
+1 yılÖnce bir uzmanla görüşmeniz gerek
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım