Aşik olmadan sevişir misiniz?
Erkekler için aşk olmasada olur da kadınlar için zor gibi

Aşik olmadan sevişir misiniz?
Erkekler için aşk olmasada olur da kadınlar için zor gibi
Hayır karşıdaki erkek benim gözümde diğer erkeklerden farklı olmalı ki ben onu arzulayabilip onunla sevişebileyim hani aşk çok büyük bir şey şart demiyorum ama en azından bir cinsel çekim olması lazım gerçekten hani benim istediğim sadece seks penetrasyon değil olacaksa sevişme gibi tutku dolu adamakıllı bir şey olsun o yüzden hani karşı tarafın bana bir şey hissetmesi ya da hissetmemesi önemli değil ama benim karşıdaki adama baktığım zaman gerçekten böyle akıl oynatma garantili bir tutku hissetmem lazım kendimden geçmem lazım bileklerimi titremesi lazım onunla öpüşme fikri benim kalbimi durdurma derecesine getirmesi lazım yani seks bence mükemmel bir şeydir ama gerçekten istediğin kişiyle yapılınca yoksa hiç gerek yok bence istediğim kişiyi düşünerek kendimi tatmin ederim bu bile hiçbir duygu beslemediğim adam ile birlikte olmaktan daha iyidir
Erkeklerin çoğu cinselliğe düşkünlüğünden dolayı böyle bir algı var maalesef. Size katılmıyorum bu konuda.
Cinsiyet ayrımı yapmadan genel bir şekilde cevaplamak isterim;
İnsani duyguları taşıyan, sevmeyi sevilmeyi bilen, içerisinde aşk kırıntısı barındıran herkes bir şey hissetmediği birine dokunmak istemez. Çünkü hissetmeden dokunuş sadece seksten ibarettir. Hissederek yapılan dokunuşlar ise sevişmektir. İkisi bence ayrı kulvarlar. Şahsen ben kendi adıma bir şey hissetmediğim bir kadını öpme fikri bile çok saçma geliyor.
Evet
İlla aşk gerekmiyor sevişmek için
Birbirine duygu, zevk, şehvet, sıcak beslemesi de yeter
Yani cinsel olarak bir kadını/erkeği arzuluyoruz aşık olmuş olmuyoruz
Cevap
20Cevap
Yahu bu erkekler uzaylılarla mı sevişiyor?
Aşk olmadan sevişen erkek ne kadarsa kadın da o kadardır.
Sevişirim Elbette ama aşık olunca daha ateşli olur bu durum
İhtiyaç için evet
Kadın boşlukta ise veya intikam için yapar
Olabilir
Yoo kadınlarda konu cinsellik olunca sanıldığı kadar duygusal yaklaşmıyor
kadın estetiği ve erkek estetiği farklı. bir çorap bile adamı tahrik ederken, kadın için çok fazla bileşen gerekiyor.
Erkeklerin geneli için denemez eskortluk mesleği diye bir olay var sonuçta ve ortada gerçekler kimse inkar edemez
Olur da, çabuk unuturum. Aklımdan çıkmaması lazım. O yüzden aşk lazim
Ne alaka 20 den fazla evli kadınla beraber olmuş tanıdığım erkekler var 20 evli kadın aşık oldu sanki bu adama
Evet, zaten seviştiğim çoğu kadınla aşk falan yoktu.
cevap sorunun içinde ama bu eskiden di artık kadın için aşk olmasa da seks oluyor çünkü arzu aşkın önüne geçiyor istek
Sevismesek Şu an bakirdim
Sevisilir ama tuzsuz çorbaya ya da şekersiz caya benzer
Çok zor yaa, aşk olmadan olur mu hiç?
Olmadı olursa hayır demem gibi 😅
Yeterki temiz ve bakım lı olsun 4 gün canı istemez
Çok yaşadım yaşıyorumda
hayır. mümkün değil
Sevişirim.
Hayır günah
Aşık olmadan maalesef çok seviştim.
Asla
Aşık olup sevişmek.