Cinsel Yaşam Sevmeden sevişebilir misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Duygusuz seviştiniz mi nasıl oluyor?Sevecek adam yok. Sevmeden sevişebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ortalık adam dolu ama sen bulamiyosan oda senin sorunun Seksin duyguyla alakası sevgi varsa daha zevkli daha tutkulu olur Ama bunlar yoksa Tak fişi bitir işi 😂 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Yani ihtiyaç gibi aslında... bela olmayacak biri olsa sevişilebilir. Fuc. body tarzı.. gizli, ağzı sıkı ve uyumlu biri olursa neden olmasın 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Evet. İcgudusel olan seyler sonucta. Hoslanmak ve begenmek yeterli oluyor 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Sevecek adam yok olayina inanmiyorum ben dogru insan karsina cikmamistir. Bende hala dogru kadini bekliyorum mesela orada biyerlerde biliyorum 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Duygusuz seks olmaz. Hoslanmak ve arzulamakta duygudur. Ve sevişmek icin yeterlidir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. O an sadece tutkuyu arzuyu düşünüyorsun. Duyguyu değil 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Evet neden olmasın sevmek şart değil o an aramızda çekim olursa sevişirim 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmek sevişmek değildir adam gibi sevmek sevişme olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevmediğim biriyle sevişmemSenin de dediğin gibi sevecek biri yok veya ben bulamadım daha 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevmeden sevişilir ama beğenmeden sevişilmez.. en azından kişiyi fiziken beğenmem gerekir 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. eskort vs o işlere bakıyor. çok da popüler. demek ki sevişebiliyorlar 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Nefret edilmiyorsa şehvet sevmekten güçlü bir duygudur. 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sexle sevmenin ne alakası var! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤯🤯Beynim yandı Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :D Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Biz de sevecek birini arıyoruz nasıl olacak 0 0 Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yok ya imaknsız sevişmek arzu gerektiren bir eylem 0 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. en güzeli bu hiç bi yükü olmadan 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmeden sevişiyorum hep. 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Evet yaptım 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapmışlığım var 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ortalık adam dolu ama sen bulamiyosan oda senin sorunun
Seksin duyguyla alakası sevgi varsa daha zevkli daha tutkulu olur
Ama bunlar yoksa
Tak fişi bitir işi 😂
Yani ihtiyaç gibi aslında... bela olmayacak biri olsa sevişilebilir. Fuc. body tarzı.. gizli, ağzı sıkı ve uyumlu biri olursa neden olmasın
Evet. İcgudusel olan seyler sonucta. Hoslanmak ve begenmek yeterli oluyor
Sevecek adam yok olayina inanmiyorum ben dogru insan karsina cikmamistir. Bende hala dogru kadini bekliyorum mesela orada biyerlerde biliyorum
Duygusuz seks olmaz. Hoslanmak ve arzulamakta duygudur. Ve sevişmek icin yeterlidir
O an sadece tutkuyu arzuyu düşünüyorsun. Duyguyu değil
Evet neden olmasın sevmek şart değil o an aramızda çekim olursa sevişirim
Sevmek sevişmek değildir adam gibi sevmek sevişme olmaz
Sevmediğim biriyle sevişmem
Senin de dediğin gibi sevecek biri yok veya ben bulamadım daha
sevişmede mükemmeli bulursan bazen arzuladığını seversin
sevmeden sevişilir ama beğenmeden sevişilmez.. en azından kişiyi fiziken beğenmem gerekir
eskort vs o işlere bakıyor.
çok da popüler. demek ki sevişebiliyorlar
Nefret edilmiyorsa şehvet sevmekten güçlü bir duygudur.
sexle sevmenin ne alakası var!
🤯🤯
Beynim yandı
:D
Yapmadım hiç bilmiyorum
en iyi seks duygusuz olani brnce
Biz de sevecek birini arıyoruz nasıl olacak
Yok ya imaknsız sevişmek arzu gerektiren bir eylem
en güzeli bu hiç bi yükü olmadan
Evet oldu ve ten uyumu olursa süper oluyo
Ben sevmeden yapıyorum
Sevmeden sevişiyorum hep.