Cinsel Yaşam Size oral yapan kızla ciddi düşünür müsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Size oral yapan kızla ciddi düşünür müsünüz Size oral yapan kızla ciddi düşünür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sananekardeş1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla ben genelde iliskiye girerim sonra da her yerden engellerim 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Onunla ilişkim olmasını istedigim icin bana oral yapabilir zaten :) 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oral yapması benim ciddi düşünmem için bir kriter değil.. 0 0 Yorumla
Freddy1616 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Ciddi düşünmek ne demek? Öteki türlüsü nasıl oluyor? 0 0 Yorumla
Burak167034 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok merak ediyorum ne kadar süredir birliktesiniz ne zaman yaşadınız bunu 0 0 Yorumla
seco321 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Yahu şu seks ile aşkı bı ayırt etmeyi ogrenemediniz gitti vallaha billa ya 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Düşünürüm neden düşünmeyeyim Bende oral yapıyorum onu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sırf soru sormak için soru sormayın be kardeşim böyle saçma soruları gördükçe seksten soğuyorum kabak tadı verdiniz artık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyiyse sanırım bu kızı kaybetmemek gerekir çünkü pek iyi bulunmuyor bu konuda 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Ciddi ciddi onu s*kmyi de düşünürüm neden düşünmeyeyim başlamış bir kere yarımmı kalsın 0 0 Yorumla
romantic1996 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl sureklı yapıyorsa cok cıddı dusunuurum evlendıkten sonra yapmaya devam etmezse kotu olur :) 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl yahu ınsan ıstedıgıne oral yapar ıstemedıgıne deıl bu kalbende olabılır bedenende neden evlenmıyım sonucta bende ona yapıyorum 0 0 Yorumla
Zorgeliyor34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Önüme yatan kız oral yapıyorsa neden düşünmeyin değer veriyorsam zaten oral yapiyordur demektir 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl cinselliğin ciddilikle ne alakası var ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Temiz kız düşünceleri var erkeklerin. Yapsan der ki bana yapan başkasına da yapmıştır mantığı Yorumla aJax___ +1 yıl sanmam ahlak karakter zamanla ölçülür bunlar ciddilikle alakalı şeyler değiller :D nerde yaşyorsun sen Yorumla
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ciddi düşünmek bunlara bagli bisey degil kanka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana göre de öyle ama erkek milletinin saçma düşünceleri ortada Yorumla _bernaa_ +1 yıl Şöyle yaparsan ciddi düşünürüm bunu yaparsan seninle evlenirin diyen yalan sıkıyodur kosarak uzaklasin Yorumla Soran +1 yıl Demiyosa ya ve istese reddetsen sorun yoksa onun için. Yani diyorum ki yapmışsan demez mi eskiden Allah bilir kaç kişiye yapmış bana yapan başkasına da yapar gibi Yorumla _bernaa_ +1 yıl Dogru haklisin ciddi insan boyle olmaz Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İlk gün yaptıysa ciddi düşünülmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabi ilk gün ne Yorumla FLawyer34 +1 yıl Ama sonradan olmasi gerek birsey oral Yorumla Soran +1 yıl Olması mi gerek ama erkeğin mantığı bu bana yaptıysa başkalarına da yapmıştır temiz kız düşünceleri var Yorumla FLawyer34 +1 yıl Cinsellik olmadan iliski yurumez kardeşim Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. elbette yeter ki yapsın ;) 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Neden düşünülmesinkiOrali her kız yapar 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye düşünmiyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 kere mi yaptın o sana bişeyler yaptı mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O yapmadı sadece ben yaptım oral izin vermedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onunla hala devam ediyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İpleri kontrol işini sen eline al ve o her istediğinde yapma Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgiline mi yaptin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Flört Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sana yapti mi peki Yorumla Soran +1 yıl Izin vermedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye peki Yorumla Soran +1 yıl Bı kişiye özel olsun istiyorum bazı şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gordu mu peki sadece ona mi oral yaptin Yorumla Soran +1 yıl Görmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı takip edebilir misin Yorumla Soran +1 yıl Etmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ki Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilsek sorar miyiz Yorumla Board_Tennis +1 yıl Başkasıylada olduğunu düşünürüm ve istemem yapmamda zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Valla ben genelde iliskiye girerim sonra da her yerden engellerim
Onunla ilişkim olmasını istedigim icin bana oral yapabilir zaten :)
Oral yapması benim ciddi düşünmem için bir kriter değil..
Ciddi düşünmek ne demek?
Öteki türlüsü nasıl oluyor?
Çok merak ediyorum ne kadar süredir birliktesiniz ne zaman yaşadınız bunu
Yahu şu seks ile aşkı bı ayırt etmeyi ogrenemediniz gitti vallaha billa ya
Düşünürüm neden düşünmeyeyim
Bende oral yapıyorum onu
Sırf soru sormak için soru sormayın be kardeşim böyle saçma soruları gördükçe seksten soğuyorum kabak tadı verdiniz artık.
İyiyse sanırım bu kızı kaybetmemek gerekir çünkü pek iyi bulunmuyor bu konuda
Ciddi ciddi onu s*kmyi de düşünürüm neden düşünmeyeyim başlamış bir kere yarımmı kalsın
sureklı yapıyorsa cok cıddı dusunuurum evlendıkten sonra yapmaya devam etmezse kotu olur :)
yahu ınsan ıstedıgıne oral yapar ıstemedıgıne deıl bu kalbende olabılır bedenende neden evlenmıyım sonucta bende ona yapıyorum
Önüme yatan kız oral yapıyorsa neden düşünmeyin değer veriyorsam zaten oral yapiyordur demektir
cinselliğin ciddilikle ne alakası var ki
Temiz kız düşünceleri var erkeklerin. Yapsan der ki bana yapan başkasına da yapmıştır mantığı
sanmam ahlak karakter zamanla ölçülür bunlar ciddilikle alakalı şeyler değiller :D nerde yaşyorsun sen
Ciddi düşünmek bunlara bagli bisey degil kanka
Bana göre de öyle ama erkek milletinin saçma düşünceleri ortada
Şöyle yaparsan ciddi düşünürüm bunu yaparsan seninle evlenirin diyen yalan sıkıyodur kosarak uzaklasin
Demiyosa ya ve istese reddetsen sorun yoksa onun için. Yani diyorum ki yapmışsan demez mi eskiden Allah bilir kaç kişiye yapmış bana yapan başkasına da yapar gibi
Dogru haklisin ciddi insan boyle olmaz
İlk gün yaptıysa ciddi düşünülmez
Hayır tabi ilk gün ne
Ama sonradan olmasi gerek birsey oral
Olması mi gerek ama erkeğin mantığı bu bana yaptıysa başkalarına da yapmıştır temiz kız düşünceleri var
Cinsellik olmadan iliski yurumez kardeşim
Saçmasapn sorular çıkmaya başladı
elbette yeter ki yapsın ;)
Neden düşünülmesinki
Orali her kız yapar
Niye düşünmiyim
Evliler oral yapmasın mı yani
1 kere mi yaptın o sana bişeyler yaptı mı
O yapmadı sadece ben yaptım oral izin vermedim
Onunla hala devam ediyor musunuz
Evet
İpleri kontrol işini sen eline al ve o her istediğinde yapma