Cinsel Yaşam Böyle göğüsleri olan sevgili ister misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Böyle göğüsleri olan sevgili ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
34mert61 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yani gördüğüm de 8. Sınıfa giden bir arkadaşım var bende 12. Sınıfa gittiğim zamanlarda onunkileri emerdim ellerdim onun da vahşi isteği ile tabii yani bu tür küçük göğüs en son o zamanlar tattım 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl o çeneyi gördükten sonra göğüsün hiç bir anlamı olmuyor :D 1 4 Yorumla melcck007 +1 yıl Ne var çenesinde Yorumla aJax___ +1 yıl fazla kötü Yorumla melcck007 +1 yıl Güzel çene nasıl olur ldjdksks Yorumla aJax___ +1 yıl @melcck007 yani baksana kızın çene ve dudakları iğrenç :D yollayamıyorum sana gizli kutun Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Küçük göğüs haz vermiyor aksine büyük olması lazım kucakta zıplatinca sallanması lazım 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. daha ne isteyeceksın :D bulmussunda diye bir soz var onu soylerler adama :D 0 0 Yorumla
gizliligiilktercihim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl güzelsin seksisin. seni beğenmeyen de bir eksikliği var. çok seksi bir kız olduğun aşikar 0 1 Yorumla gizliligiilktercihim +1 yıl bazılar dik meme deyip duruyorlar. küçük meme dik olur. seninki büyük olduğu için fazla dik olmaz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dik göğüs ince bel geniş kalça gelde dikme böyle birini 0 0 Yorumla
seco321 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Böyle göğüsleri buraya atacak bir sevgili istemem bana Özel olan bana Özel kalmalı 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. onları tutan bir şeyler yokken görmek isterim bakalım ne kadar dik duruyor. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle derken biraz daha ayrıntı versen :D Rengimi boyutu mu, ayrıklığımı :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sert dik mükemmel gibi duruyor fizik ise hiç demesem daha iyi ve sanırım her erkek istet 0 0 Yorumla
ardaartun22 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl hanım efendi, şekli şemalı çok önemli değil... önemli olan nasıl sunulduğu. 0 0 Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl isterdim. Cok güzelsin ozellikle belin cok hosuma gitti 0 1 Yorumla mhael0606 +1 yıl konusabilir miyiz lütfen :) Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. napcan paketmi yapcan 😂😂 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uff kim istemez dik dolgun ozellikle bel gobek 0 1 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl O güzelim kalçalar kucakta eller goguste Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok küçük bana olmaz 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hem de çok <3 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kim bu? 0 5 Yorumla electraheartt +1 yıl ona göre mi isticeksiniz? Yorumla Hullanza +1 yıl Sizi ilgilendirmez hanfendi Yorumla electraheartt +1 yıl peki Yorumla Hullanza +1 yıl 🙈🙈🙈Bunu yapmak istemiştim hep mfkc Yorumla electraheartt +1 yıl gkkfkd içinde kalmasın canım🙈🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yani gördüğüm de 8. Sınıfa giden bir arkadaşım var bende 12. Sınıfa gittiğim zamanlarda onunkileri emerdim ellerdim onun da vahşi isteği ile tabii yani bu tür küçük göğüs en son o zamanlar tattım
o çeneyi gördükten sonra göğüsün hiç bir anlamı olmuyor :D
Ne var çenesinde
fazla kötü
Güzel çene nasıl olur ldjdksks
@melcck007 yani baksana kızın çene ve dudakları iğrenç :D yollayamıyorum sana gizli kutun
Küçük göğüs haz vermiyor aksine büyük olması lazım kucakta zıplatinca sallanması lazım
daha ne isteyeceksın :D bulmussunda diye bir soz var onu soylerler adama :D
güzelsin seksisin. seni beğenmeyen de bir eksikliği var. çok seksi bir kız olduğun aşikar
bazılar dik meme deyip duruyorlar. küçük meme dik olur. seninki büyük olduğu için fazla dik olmaz
Dik göğüs ince bel geniş kalça gelde dikme böyle birini
Böyle göğüsleri buraya atacak bir sevgili istemem bana Özel olan bana Özel kalmalı
onları tutan bir şeyler yokken görmek isterim bakalım ne kadar dik duruyor.
Böyle derken biraz daha ayrıntı versen :D Rengimi boyutu mu, ayrıklığımı :D :D
Sert dik mükemmel gibi duruyor fizik ise hiç demesem daha iyi ve sanırım her erkek istet
Memeler küçükmüş erkek gibi duruyorsun.
hanım efendi, şekli şemalı çok önemli değil... önemli olan nasıl sunulduğu.
isterdim. Cok güzelsin ozellikle belin cok hosuma gitti
konusabilir miyiz lütfen :)
napcan paketmi yapcan 😂😂
Sanki istesem bana vereceksin
Ayrık olmasa evet derdim
Uff kim istemez dik dolgun ozellikle bel gobek
O güzelim kalçalar kucakta eller goguste
Gel bir bakayım tadına nasılmış
resimdeki hatun çok güzelmiş
İstemeyenin ağzının tadı yoktur
İstemem
Çok küçük bana olmaz