Her ikisini de aynı kişide bulmak az rastlanan bir durumken size bunlardan birisi verilecek olsa hangisine sahip olmayı istersiniz? Erkekler de kendi eşi, sevgilisi, partnerleri vs için bu seçimi yapsınlar.. Neresinden seviyorsunuz gençler? Kalça mı yoksa göğüs mü :))
Bana oradan en sexysinden bir popo lütfen.
Ben pimi çekilmiş, patlamaya hazır sexy göğüslerden istiyorum.
Yazın bu sıcağında manyaklığın alemi yok, hiçbirinden istemem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok fit ve sexy bir popo mu yoksa harika göğüsler mi istersin?
Hayatım boyunca vücudumda eksikliğini çektiğim, olmasını istediğim tek şey biraz uzun olabilmekti. Onun haricinde popo basen göğüs ve karın bölgemden gayet memnunum. eğitmen hocalarım da ideal standartlarda olduğumu net olmasa da ima ediyorlar :) fit bir sporcu gibi değilim. asla da olamam biliyorum ama güçlü ve sağlam bir görüntü ve fiziğin olması inanın çok güzel birşey. :) :) spor yapmaktan asla vazgeçmeyin.
@illumination deadlift tabikide. fakat sizinki gibi halterle değil ağırlık topları kullanıyoruz. o kadar prof değilim. amacımız kas yapmak değil zaten.
Bir kadının kalçası sanat eseri gibidir bakmaya seyretmeye doyamazsınz her bölgesini incelemek dokunmak istersiniz göğüslerin çoğu birbirine yakın organlardır küçük olabilir büyük olabilir uçları değişik olabilir ama kalça öyle değil bel ile bacak bitimi arası muazzam bir mimari tasarımı gibidir. Bu tasarımın her milimetre karesini incelemek gerekir benim şahsi fikrim budur.
Yani şimdi Diyarbakır karpuzu gibi bir popo ve su kovası gibi büyük göğüsleri hiç bir erkek sevmez. Ben küçük göğüslü kadınlardan hoşlanıyorum. Ufak olacak, tek lokmada hepsini ağzıma alıp emeceğim o göğüsün
En İyi Cevaplar