Şu ana kadar yalnızca s*kso çektim ve 1-2 defa anal yaptım. Erkek arkadaşım illa vajinal seks de olacak demedi. Bütün ilişkilerim böyle geçebilir mi? Erkekler sadece kendilerine oral yapılması ve anal seks ile yetinirler mi? Açık söyleyeyim evlenene kadar vajinal seks yapmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evleneceğin partnerle oral ve anal yapnan ikinixinde cinselligi için iyi ondan mahrum kalmadan zevkini alır eşine yaşatırsın ancak onları yapıp ben kızım diye elin adamıyla evlenmen etik değil en az adama böyle yaptım diye dürüst olup söylemen iyi olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın ve inan bana bir erkek on yerine arkadan daha zevk alir ve sen istesende önden arkanin darlığını zevkini aldımı hep zaten seni popodan ister bi kızla dört sene haftanın en az üç günü anal yaptık oda bende o zevke doyamadık yapanlarda yapacak erkeklerde çok şanslı sanalda bile önde verim gel diyene gitmedim ama arka diyen hepsine gittim ve yaptık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler analı daha çok severler. Anal yapan erkek vajinal sekse ihtiyaç duymaz. Oral sekste iyiysen gırtlağına kadar alıp nefessiz kalabiliyorsan daha fazla isteyeceği bir şey olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeepthroat yapıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
+1 yılYani buda demek oluyor ki bütün iliskierini cinsellik yaşamak icin kurmuş olacaksın.. sonrada hangi saf denk gelirse "bin bikiriyim hiç ilişki yişimidim" diyip kandıracaksın...
Rast gelsin28 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik için kurmayacağım. Ama seks ilişkinin bir parçası.
- +1 yıl
Herkesin kendi görüşü saygı duymalı sadece kızlık için değil arkanın verdiği hazzı zevki yaşamak için yaşarması normal
- +1 yıl
Lan yürü git, seks ilişkinin parçasıymış, vajinal ilişkiyi niye istemiyorsun seviyorsun hani sonuçta madem cinsellik için değilse. Kendini hangi safa kakalarsan artık bakireyim diye dimi. Çok gördük senin gibilerini işine bak..
- +1 yıl
Evet kandırıcak
- +1 yıl
Bakire zannediyor bu kendini
- +1 yıl
Şimdi bu kız vajinadan yapmayan kız sorsan herkesten müslğman herkesten namuslu öyle der kendine 😂
+1 yılHer şeyi yapmışsınız zaten yetinir yetinir merak etme.. vajinal seks yapmasanız ne olcak sanki..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden evlenene kadar yapmıyorsun ki... Sonuçta biriyle her şeyini paylaşmışsin, ha oradan haa buradan girmiş biseyler ne fark ederki...
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim tercihim. Evlenene kadar vajinal seks yapmayacağım.
- +1 yıl
Evlenceği kişiyi bakireyim diyip kandırcakta ondan
- +1 yıl
Söylemiceği için vajinaş yapmıyor zaten bakşreyim diye tanıtcsk kendini
- +1 yıl
Vebali kendine kendini kandırır sadece ben eşim böyle şeyleri saklasa öbür tarafta aldığım sakızı bile haram ederim herşeyimi haram ederim o haramda ona yeter
- +1 yıl
Kul hakkıyla artık kaç milyon sene cehennemde kalır bilmem
+1 yılYapmadığınız bir şey kalmamış vajinal seks den eksik kalmayın bence bakire olmak namuslu olmak olmuyor sizin hayat kadınından be farkınız var?
00 YorumlaEğer güzel bir oral yapıyorsan yetinmeli bazen iyi bir oral vajinal seksten daha iyi olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi geliştiriyorum. Henüz deepthroatu iyi beceremiyorum ama o da olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende üniversite hayatım boyunca sadece anal ve oral yaptım gayet oluyor herhangi bir sorun yaşamadım
25 Yorumla- +1 yıl
Şimdi evli misin
Cevap sahibi+1 yıl@zevkli_günahlar evet
- +1 yıl
X per puanın var mı 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@zevkli_günahlar evet neden
- +1 yıl
Yaz...
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bana da yeterdi böyle bazen sadece oral bile yeter ağzına bosaltiyorsan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılahhhhh ahhhhh bende isterdim oral yapan bir eşim olsun ama nerdeee
00 Yorumla"ilişki" diye sözü edilen nedir? Cinsel ilişkiyse cevap elbette evettir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKararına saygı duyan erkekle devam et. Oral yeterli olurdu. Anal ise kadının tercihine kalmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. senın tercıhın yoksa ıstenılır... ben ısterım
00 Yorumlaİstemiyorsan yapma arkadaşım. Sanki bütün erkekleri evlenene kadar memnun etmek zorundasın dediler sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına giren erkeğe sor bunu onun bakış açısına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal olarak sıkıntı yoksa problem olmaz. Yetinilebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni deliklerin için kullanıyor.. vajinal sıkar biraz tabii. sorumluluk alır. zar hamilelik falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında sevişmek ve mükemmel oral hepsinden daha çok zevk verir
00 Yorumla
+1 yılAnal seks daha zevkli aslında dar olması daha çok keyif verir erkeğe oda olmalı ama kendini tsm anlamıyla verdiğini görmek analdan geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyuruyorsan istemeyebilirler. aşırı anal yaparsan ama sonrasında anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi sonuçta
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen kendine bakire de diyorsundur doğrumu
00 Yorumla
+1 yılSizinle evlenecek kişilere çok yazık
00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar mı sen evlenme
00 Yorumla
+1 yılSonra bakireyim diyebileceksen yüzüne tüküreyim
00 YorumlaÇok kötüsün bence
00 YorumlaEvlenene kadar dayanabilir belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekaret bozmaktan tırsan veletler yapar onu :D
00 YorumlaAsla anal yapmadım yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatta hiç yapma diyeceğim ama tadını aldın
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsıın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu bile fazla zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılTam aradigimsin
00 Yorumla
+1 yılYetinirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) açık soyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yetinir evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnş ziker seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetinmez ler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetinir evet
00 YorumlaSenin becerine bağlı
00 Yorumla
+1 yıliyimişşş
00 Yorumla