Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bazıları var ki kadının her zerresini yalar bazıları da zevk alacağı noktaları. Bu farkı anlayan birine denk gelirsen zaten yerin değil alacağın zevkin tadına bakarsın. Şahsi fikrim ise vajina yalamaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevdiğim biriyse seve seve yaparım. Gerçi sevmediğim biriyle temas etmeyi bile sevmem. Ama karımsa vajinaya yaptığım gibi anala da oral yapabilirim. Bana (penisime) oral yapmak istemese de sorun etmem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yapılır tabi ki. ben partnerime yapardım
00 Yorumla Valla bana asla imkansız gibi de sevgilim öne yaparken arkaya da ya da sevgilim kendi gidip gelip birseyler yaptığın da yine yalıyor arkayı. Benim sevgilim biraz seviyor arkayı yani ön ile o kadar ilgili değil gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@sudesiyahseven; Günaydın :) rüyanda mı gördün anal bölgeye oral yapılıp yapılmayacagını deli ;)
Evet yapılır ve yapılanda buna bayılır ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim😅
- +1 yıl
@sudesiyahseven; peki senin firin ne? yapmak ve yapılması konusunda? :)
Soran+1 yılPas😅
- +1 yıl
ne pası ya :/ bizimde senin yorumunu merak etme hakkımı kullanıyorum :) dm. den yaz ve git o zaman deli kıza bak yaaa :P
Soran+1 yılYapmak isterse yapabilir
- +1 yıl
Peki Sen? Iygghhhh :P ( not: yapmasını severim ama yapılmasını hiç denemedim - istemedim ve yapmamda ) :)
+1 yılYapan ile yaptıranın uyumu önemli.
Fantezi de sınırlama doğru değil. Hayal dünyanı özgür bırak ve rahat bir seks yaşa. Ateşli olmasında hiç bir sakınca yok 😘
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadinin her bolgesi yalanir aplaa kadin yalanmak ve oksanmak icin vardir en son icine girersin.. o yuzden her turlu yaparim.. burnuma osturadabilir.. :D midesizim
00 Yorumla
+1 yılBence yapılmamalı böyle bir şey çok iğrenç olsa gerek fakat anal sekse karşı değilim prezervatifle yapılabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhalkasal kaslardan oluştuğu için yapılan büyük keyif alacağı kesinlikle doğrulanmıştır, gerisi yani devamı size kalmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hijyen ik bir durum yapmayın ve yaptırmayın o ağızla daha sonra yemek v. s yiyeceksiniz o durum akliniza geldikçe tiksinirsiniz kendinizden tercih sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların anal bölgesinde Oral yapıldığı zaman kadınlar hiç zevk almıyor fakat erkeklerin çoğu zevk alıyor Şahsen ben yaptığım zaman aşırı zevk alıyorum yani kadını yaladığım zaman fakat kadın beni yaladığı zaman Çıldırıyorum çünkü biz erkeklerde Sinir uçları daha çok var o bölgede zaten erkeklerin Çoğu bu yüzden gay top oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yapildigini hayal ederken bile deliriyorum? Ustelik cinsel videolarda da yapilirken kadinlarin inlemelerini duydum
Cevap sahibi+1 yılSeninki sadece heves olur da bir gün yalatırsan o zaman boş heves olduğunu anlarsın o anda vajinanın yalanmasını istersin. O kişi ben olursam yalayamam🤣🤣 arkayı yalamak daha zevkli Çünkü oradan pis su gelmiyor😄
Soran+1 yılDışkı gelen yerden tiksinmeyip de yapiskan sivi gelen yerden tiksinmek garip 🤪
Cevap sahibi+1 yılYalamaya başladığın zaman dışı gelmiyor ki çok kadına yaptım yaladım genelde temizletiyorum o bölgeyi yıkatıyorum bir şeyler yapıyorum siliyorum işte ne bileyim o bölgeyi yalamak efsane zevkli ama işte ön tarafı yalayamıyorum Çünkü bir süre sonra gelen sıvı midemi aşırı bulandırıyor her kadın da aynı mı bilmiyorum Ama çoğu aynı
Soran+1 yılYedigi seylere gore tadi degisiyor. Ben kendi sivimin tadina farkli zamanlarda baktim mesela. Bazen tatli bazen eksiydi. Tuketilen gidalar ekliyor sanirim
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar vajinasını yaladığım sadece bir kadından tiksinmedim Belki Yarım saat yaladım hatırlamıyorum Ben hayatımda böyle bir şey görmedim kadından resmen şeker bal geliyordu Üstelik kadın eskorttu Ukraynalı O günden sonra göremedim o mekanda Eğer bir gün denk gelirsem muhakkak Ne yiyip içtiğini soracağım
İğrençlik mide falan hiç girmeyeceğim ama bakteri sağlık konusunda bile o yapılmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılDuş sonrası peki?
Soran+1 yılYaparsa erkek yapıyor genelde
Sevdiğim biriyse yapabilirim. Denemek isterdim en azından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. ellerimle yıkarsam olur. sen yapar mısın peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Masaj yaptıktan sonra bir saat yapıyorum anal bölgeye oral.
01 Yorumlaay evet yapılabilir ama tabi karşı tarafında isteği varsa
00 Yorumla
+1 yılyapmam ve yaptırmam. b. ok yemek için başka istikamet var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ve tüysüz ise, kadın da zevk alıyorsa yapılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı partnerler öyle bir fantezi kuruyor bazıları iğrenir bazıları iğrenmez herkes aynı olacak diye bir kaide yok
Ben yapılmasını sevmem doğrusu00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltemizse ve rahatsız eden bir koku da yoksa yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadına yapılır zevkte alacağına inanıyorum ama hijyenik olması koşuluyla bazı insanlar mide bulandırıcı gelebilir ama bana içgüdüsel olarak istek geliyor yani zevkle yaparım
00 YorumlaAnala da oral yapılır. Özellikle anal seks sevenler buna bayılır.
00 YorumlaSeve seve yapıyorum çok çekici ve tahrik edici geliyor bana
00 YorumlaHer partnere değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapilir neden yapilmasin ki iki yerede yapabilirim vakumlayip somura bilirim temiz olduktuktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sevdigim sey iste bu. Bi yandan parmaklayip bi yandan yalamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır sabah sabah denk gelip düşündügüm soruya bak😬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Duştan sonra belli bir noktaya kadar yapılabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kadın gerçekten temiz ise her noktası yalanır bence ve yapılır tabi temizse
00 Yorumla
+1 yılhiç düşünmedim böyle bir şey ama evlendiğimde eşim isterse yaparım ama düşününce bir irkiltti :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece gece insan neler istiyor değil mi.. :D
012 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılbunu yapan birisi girmedi mi hayatına hiç..
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılilk fırsatta yapacak mısın :D
Soran+1 yılGene hayir😂
Cevap sahibi+1 yılneden hem bu kadar isteyim hem hayır diyorsun :D
Soran+1 yılSadece sormustum😅
Cevap sahibi+1 yılahaha eminim sadece sormussundur.. mesaj kutun kapalı neden
Soran+1 yılHerkes yazamasın diye😅
Cevap sahibi+1 yılben herkes miyim.. gel çabuk ahaha
Soran+1 yılHayır anonim😂
Cevap sahibi+1 yılevet demeyi öğretmem lazım sana :D
+1 yılYapmak isterse yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlayın içine girince.. kopuyor insan👅👅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim şey
00 Yorumla
+1 yılBana yapılmasını severim
00 Yorumla
+1 yılÇok çok temiz olurda anca ,
00 Yorumlaher yerini yalarım yeter ki biri olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBanyodan sonra be eşime yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yıldil atanlar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYapılır temiz olduktan sonra
00 Yorumla Miden tutarsa yapılır
00 Yorumla
+1 yılÇok yaptım karşımdaki zevk alırsa yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapilir tabi kisiden kisiye degisir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben yapmam ama vajinaya seve seve yaparım
00 YorumlaYapılmaz sağlıklı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılHijyen tutulduğu taktirde evet
00 Yorumla
+1 yılTemizse yaparım yalarım öperim 👅👅
00 Yorumla
+1 yılTemizse yapılır ama sonra anala dayanirmi
00 Yorumla
+1 yılDışına yapılır içine değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapılır kişilerin tercihine bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyapmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok yaptim muthisss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah sabah icimi kaldırdın aga
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmam ama o yalasin
00 YorumlaYani yapılırda ben yapma taraftarı değilim 😂
00 Yorumla
+1 yılYapılır tabiki temiz olması şartıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaptım. Partnerim deliriyordu.
00 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum yapmayı da yaptırmayı da
00 Yorumla
+1 yılTemiz olduktan sonra yapılıtor ya değişik bir haz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının temizliğine bağlı ama yapılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani pek tercih edilmez 🤭
00 Yorumla
+1 yılisteyen istediğini yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne