Bu Zevke Dayanamıyorum diyordu Ve Bir Süre Sonra Bayıldı Ben S. kmeye devam Ettim Onu düt Ayılttım Ve Hep Böyle bir Seks Yaşamayı istediğini Söyledi Bilinci Gitse bile Vücut Zevk Ve Haz Almaya Devam ediyor Ayılınca Bu Zevk Beynine Bi Anda Vurunca Manyak bir şey oluyor...
Evet Hiç inmeden 2 3 4 Hatta 5 Kez Bile Boşalabiliyorum Ben Seks Teknikleri Uzmanıyım Seks Konusunda Eğitim Aldım Kendimi Geliştirdim Bu Sayede Penis inmiyor Sertliği Kaybetmefen Durmadan S. kmeye devam edebiliyorum
Kadın daha Zevke Yeni Yeni Geleceği Zaman Erkek Boşalınca Kadındaki Zevk Kaçtığı için Kendimi Geliştirdim Bir Çok Şey Öğrendim Sırf bir gün Nasip Olurda Evlenebilirsem diye
Bir de O Eski Partnerime Sorabilseydin Varya Offf derdin Kesin S. kilirken Ne Hissediyorsun dediğimde Anlatıyordu Benim için de Müthiş bir şeydi... Sormak istediğin Özel Şeyler Varsa Anlatabilirim
Hatta Bütün Boşalmalarım Vajinanın içinde Gidip Gelirkendi Kadın bile Şok olmuştu inanamamıştı Ben Kadını düt Spermler Vajinasından Ayaklarına Doğru Akıyordu O Anda Kadın Spermler Vajinamdan Ayaklarımdan Akıyor Yere değecek derken Gülüyordu 😂😂
Valla ben biliyorum, gerisi inanır inanmaz hiç umurumda değil😂 3'ten sonra zaten artık damla damla akmaya başlıyor, en son da sıfır, günlük yakıt bitti diyor😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben ön öne boşalıyorum, arka arkaya beceremiyorum çok
Normal olan. Tesekkurler
Rica ederim.
İki sefer oluyorum ama pertim çıkıyor biraz dinleniyorum üçüncü İçin
Bu erkek de olmaz kadında olur oda erken bosaliyorsa..
👍👍
Hard Ve Seri Seks Yaparken Partnerim 45 dakikada 20 den Fazla Orgazm Oldum demişti...
O gün hiç Durmadan 5 Saat Seks Yapmıştık Kız Nefes Nefeseydi Bilincini Kaybedip Bayıldı
Hadiya yazık olmus
Benim Penis Hiç inmeden 2 3 4 Kez Boşalabiliyorum O Anlarda da içinde gidip geliyorum
Kadının Zevkini Devam etmesini Sağlıyorum
Kesintisiz bir Zevk
Hiç inmeden 2, 3, 4 🤔
Bu Zevke Dayanamıyorum diyordu Ve Bir Süre Sonra Bayıldı Ben S. kmeye devam Ettim Onu düt Ayılttım Ve Hep Böyle bir Seks Yaşamayı istediğini Söyledi
Bilinci Gitse bile Vücut Zevk Ve Haz Almaya Devam ediyor
Ayılınca Bu Zevk Beynine Bi Anda Vurunca Manyak bir şey oluyor...
Evet Hiç inmeden 2 3 4 Hatta 5 Kez Bile Boşalabiliyorum Ben Seks Teknikleri Uzmanıyım Seks Konusunda Eğitim Aldım Kendimi Geliştirdim Bu Sayede Penis inmiyor Sertliği Kaybetmefen Durmadan S. kmeye devam edebiliyorum
😂😂
Kadın daha Zevke Yeni Yeni Geleceği Zaman Erkek Boşalınca Kadındaki Zevk Kaçtığı için Kendimi Geliştirdim Bir Çok Şey Öğrendim Sırf bir gün Nasip Olurda Evlenebilirsem diye
İyiymis
Bir de O Eski Partnerime Sorabilseydin Varya Offf derdin Kesin S. kilirken Ne Hissediyorsun dediğimde Anlatıyordu Benim için de Müthiş bir şeydi...
Sormak istediğin Özel Şeyler Varsa Anlatabilirim
Tesekkurler
Evli Misin
Hayir
Hatta Bütün Boşalmalarım Vajinanın içinde Gidip Gelirkendi Kadın bile Şok olmuştu inanamamıştı
Ben Kadını düt Spermler Vajinasından Ayaklarına Doğru Akıyordu O Anda Kadın Spermler Vajinamdan Ayaklarımdan Akıyor Yere değecek derken Gülüyordu 😂😂
Çook istekli bir Karıydı Onu Sadece Ben Doyurabildim.
Tatlım bu dediğin imkansız.
Size Bunu Nasıl Kanıtlayabilirim 🤔🤔🤔
İnsanlar Yaşamadığı şeylere imkansız diyorlar ama Yaşasaydınız O Zaman Anlardınız
Size bunu Gerçekten Kanıtlamak isterdim
İnanki Anlattıklarım Doğru
Bunu Size Kanıtlayabilirim Ciddiyim
Size Kanıtlamamı ister Misiniz
Gerek yok
Çünkü ben bir anneyim. Leylekler getirmediğini gore
Hangi şehirdesin Merak ettim
Yaşınız Boyunuz Kilonuz Nedir
Benimkide Bir Merak Sizi Hissedebilmem için Soruyorum
Hanım Efendi Bana Bir Şans Veror Misiniz
Hanım Efendi Bana TaipAtarMısınız Lütfen Rica ediyorum
Biyolojik olarak erkek için zor bir durum ama 2 kere ereksiyon sonlanmadan ilişkiye devam ederek orgazm olmustum
Erkekler ard arda boşalamaz, kadınlar ard arda boşalabilir.
Hm
Bunu bilmeniz lazım ?
Evet
Daha neden neyi soruyorsunuz
Kim ne diyecek diye
Bence saçma olmuş bu genel bir kavram
Nasıl yani
Yani herkes tarafından sonuç aynıdır sormanın anlamı yok ki
Sende haklısın ama ben aslında bu içerikte sorular sormam. Sağlık sanat veya toplum iceriklidir.
Hak verdiğin için teşekkürler de soradabilirsin sende insansın normal karşılıyorum
Ama yalan dolan çok.
Her yerde olduğu gibi..
Aynen.👍👍
Sıkma canını sen dürüst ol 👍🏼
Tesekurler
Rica ederim
Evet. Çok hazır hissedip ve fazlasıyla doluysam 1 saat içinde 2. Bir gece 3 olabiliyorum.
En son 7 idi ve sıvıyı tüketmiştim o gün😂
İnanmam
Valla ben biliyorum, gerisi inanır inanmaz hiç umurumda değil😂 3'ten sonra zaten artık damla damla akmaya başlıyor, en son da sıfır, günlük yakıt bitti diyor😂
İstesen yine 1 saat ara verip yaparsın ama zorlamanın da lüzumu yok.
3 den üstünü denemedin
Kadınlar oluyor biz değil
Kadınlar evet. Erkeklerde en fazla
1 kez
O zaman atan çok var
Eee yani sorsan burada hepsi iyi jetsikici
Orası ayrı. Ben sadece doğruluğu ölçmek istedim.
Evet yaptıkça yapası geliyor insanın
Kaç defa mesela
24 saatte 3 defa olabilir 🙂 çeşme değil sürekli akacak
Hm anladım tesekkurler
Bişey değil bunlar ufak tefek şeyler
Bir doğruluk testi idi. Gectin
Öylemi teşekkür ederim ben her zaman doğruları söylemeye çalışıyorum
Rica ederim
Evet şsldhcxlld
Hayır arada dinlenme gerekiyor
Üç kez.
Arka arkaya derken gün içinde mi