Arka arkaya orgazm olabiliyormusunuz yoksa ağrıdan dolayı bir süre bekliyormusunuz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Arka arkaya orgazm olabiliyormusunuz yoksa ağrıdan dolayı bir süre bekliyormusunuz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
İlk 2 olabilir ama daha fazlasında dinlenmek şart özellikle erkekler için. Erkeklerde sayı çoğaldıkça yorulma başlar, kadınlarda ise sayı çoğaldıkça açılırlar. Kısa bir dinlenme ile yapılması performans açısından daha iyidir.
Erkekler için biraz dinlenme şart, kadınlar içinse çoklu orgazm mümkün, ve öğrenilebilen bir şey. İlaç takviyesi olmadan erkeğin boşalmasından sonra penisin sertliğini koruması ve penetrasyona devam ederek tekrar boşalması oldukça zor, 20 li, 30 lu yaşlarda bile.
Erkeklerin arka arkaya orgazm olabilmesi fizyolojik olarak imkansız. Her erkek boşaldıktan sonra yeniden ereksiyon sağlayabilmek için 15-20 dk gibi bir süreye ihtiyaç duyar..
Rica ederim..
Makine bile bir süre sonra dinlenme moduna geçer 😂 o yüzden bir süre sonra ara verme ihtiyacı oluşuyor
Sesli güldüm allah iyiliğini versin emrem 😂😂😂❤
Çok hemde 😂🔥
Cevap
19Cevap
Evet olabilirim
Beklemeye gerek duymadan zincirleme orgazm yaşadığım dahi oluyor
Maşallah
Kadınlar için daha mümkün bu.. Erkeklerin bir süre toparlanması gerekiyor.. Çıkarmadan 3-5 atanlar, ufak atsınlar..
Açıkçası olduğum oldu. Ama genel olarak biraz zaman geçmeli.
Erkekler o yönden şanssız ama git gelle 45 dakika zevk alıyor kadınlarda 3-5 kere bosaldigi olabiliyor
Tek sefer olsun 45 dk olsun, her iki tarafta yeter
Olabilenler kendilerini tebrik edeceğine partnerlerine teşekkür etsinler :)
Bunu yapan kişinin kendi başarısı değil, partnerinin başarısıdır :)
Çok nadir, ya da biraz beklediğimde olurum.
Biz tavşan veya robot değiliz
Zaten ilki yarım saatten fazla sürüyor
Hey maşallah
Seviyoruz ne yapalım
kisiye bagli ama ister istemez bi sure geçmesi gerekiyo tabi
İkisi de oldu yani o anki moda göre değişen bir durum bu
makineli tüfek gibiyim istediğim her an istediğim her yere attırabilirim sağa sola tavana çatıya
Erkeklerde araya biraz zaman girmeli
dolması gerek deponun
Arka arkaya olmaz galiba 🤷
Bizde bu yok 😀
dinlene dinlene atacaksın 2 posta yeter
2-3 defa oluyorum ama ağrım olmuyor
Şehir efsanesi onlar
Süre gerekli
Hiç olmadım ki
Zaman geçmeli
Kadınlar tabi ki de olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?