bu sorum ozellikle erkeklere. biliyorum bakirelik namus meselesi degil ama ben korkuyorum yani diyelim ki biriyle biseyler yasadim ve ilerde yollarimiz ayrildi, evlenecegim kisi ya bunu sorun haline getirirse ya bana farkli gozle bakarsa diye korkuyorum. sizce onemli mi yani karsinizdaki insanın gecmisini kafaniza takar misiniz? ve evleneceginiz kadinin bakire olup olmamasina dikkat eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim ben yıllardır bakire olmayan eşim ile evliyim ben onu sevdim oda beni sevdi evlendik bir sorun yaşamadık bende bakir bir adam değildim zaten fakat sana şunu net bir şekilde söylemek isterim eşim ve beni kendin ile karıştırma sen biri ile olursan ileride ve ayrılırsan bizim gibi mutlu son ile karşılaşma oranın yüksek olmaz ihtimali büyük neden abi dersen burada bakire olmadığı için iş cidiye binince sorun yaşayan bayan doludur ve baya can sıkan sorunlar yaşarlar ve burada hep yazarlar kısaca bakire olmaması bir bayanın eğitim seviyesi düşük ülkemizde çok sorun teşkil eder ve şimdiden ileride bir sorun yaşayıp yaşamayacağını bilemeyiz abi hiç sorun yaşamadın mı hiç düşünmedinmi diyebilirsin bana belki benimde aklımda eşim bakire olamadığı için sorular vardı bu soruları direk kendisi ile konuştum tek sorun benim için geçmişinde olduğu erkek arkadaşları ile bir irtibatının kalıp kalmaması meselesi idi konuştuk irtibatım kalmadı dedi fakat bilirsin erkek milletini sonradan geri dönüş yapıp irtibat kurmak isteyen oldu mesaj falan fakat olay kadında bitiyor ama yinede bu konu can sıkan bir durum ve bu yüzden kavga etmişliğimiz vardır kendisi ile çünkü eski ile bir irtibatın olması ben değil bütün erkeklerin ve bayanları kızdıran bir durumdur ama erkek milleti işte sonuçta eski özeli olan bir bayan ve geri dönüş olabiliyor bir süre sonra neyse kafana bir konu takılırsa yaz bu konuda ama özele gelmiyorum ben burada cevaplarım bilgin olsun kardeşim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence bakirelik den daha önemli kriterler var evet ben Bakirim eşimin de öyle olmasını isterim ama arada sevgi varsa bazen bazı şeyleri görmezden gelebilirsin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ne kadar takmam desemde bir gün gecmisindeki biri gelir laf eder mesaj atar bir seyler olur kariyi da adami da yakarim. gecmisi ne dillendirceksin ne de gecmis seni bulacak.
10 Yorumla
+1 yılEvevt dikkat ederim
Çünkü ben kendimi eşime saklıyorum
Evlenene kadar da yapmam
Zina zaten11 Yorumla- +1 yıl
Allah affetsin tövbe et ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireyim önemli olmamalı çünkü her haltı yiyip bakireyim diyen çok var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende şu an bu problem var :( ve çok kötü durumdayım biz ilişkiye girdiğimizde söyledi bana ben utandım erkek olarak çok seviyoejm onu köpek gibi aşığım ona ama ben söyledim bak bi sürpriz çıkmasın sonrada karşıma dedim yok dedi 1 ay önce oldu olay Aklım hala onda ama nqpıcağımı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılonun icin bekaretine sokunturtmamaya özen göster
00 YorumlaBenim için bir kriter değil
00 YorumlaKişiden kişiye farklılık gösterebilir
00 YorumlaOnemli
00 YorumlaÖnemli değil
00 YorumlaBenim için önemli
00 YorumlaHayır değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı