Önüme gelen yazıyorum biraz sevgi ilgi göreyim gönlüm hemen ona kayıyor hemen aşık oluyorum. Bu huyumu nasıl aza indirgerim? 😒

Önüme gelen yazıyorum biraz sevgi ilgi göreyim gönlüm hemen ona kayıyor hemen aşık oluyorum. Bu huyumu nasıl aza indirgerim? 😒

Bence aşık olmuyorsun yani önüne her gelene bir kalp aşık olmaz, sadece ondan heves eder. Sen sürekli birilerine sanırım heves ediyorsun bununda nedenini bilmiyorum açıkçası bu tür duygular yaşayan çok insan var çünkü benim tavsiyem öncelikle birine sadık kalmayı becerin veya bir süre ilişki düşünmeyin derim işin iyi tarafı bu durumun farkında olmanız. Bunun tek aşılabilir yolu dediğim gibi birine bağlı kalmaya çabalamanız gerekiyor..
Senin açıklamada yazdığın flörtözlük gibi görünmüyo ilgiyi seviyosun sadece
Ben flörtözüm mesela seviyorum konuşmayı esprileri o enerjiyi küçük oyunları ama sonra giderim
Ya kimseyi de üzmüyorum gülüşüp yolumuza bakıyoruz, keyfim yerine geliyo başka yere gidiyorum kahve alırken ordaki çalışanla da konuşmak istiyorum onun da keyfini yerine getirmek istiyorum mesela
Bundan kurtulmak istemedim bence sen de isteme burada görüyorum insanlar nasıl sohbet edicem konu açamıyorum falan diyo ama bizim için oyun oynamak gibi bi şey çünkü sosyaliz enerjimiz farklı
Senden farkım gönlüm kaymaz aşık olmam yani sende şıp sevdilik var bence
Hah işte ben de bunu seviyorum sohbet muhabbet edeyim herkesle iletişimde olayım kasetttiğim bu aslında
Benimkidw benzeri.. yolda karşılaştığım hoşuma giden bir adama aşık oluyorum birkaç saniyede.. üstelik evliyim.. çok zor bence ama değiştirmek zor kaç yaşıma geldim değişmedi
Evliysen daha sıkıntı ama 😄 değiştirmek lazım ama zor huy olmuş artık
Tabi ileri gitmedim hiçbir zaman ama ileri gitmek isteyen olıyor zor oluyor yani.. artık yaşlanırsam yaklaşmaz kimse heralde😃😃
Bazı kadınlar şarap gibidir yıllandıkça güzelleşir öyle olursa yaklaşmaya devam ederler benden söylemesi 😄
40 yaşındayım benden küçükler bakıyor ya sorma🙄biraz cana yakon konuşkan ve güzel olunca kadınlar için diyorum zor hayat.. bide benimde ruhumda var etkilemeyi etkilenmeyi seviyorum☺️
Cana yakın olsa bir dert Kadınlar için olunmasa bir dert ama bir yandan güzel samimi olmak güzel bence etkilemek etkilenmek hoş 😊
Sen bekarsın sanrım.. hoş ama ileri gidemiyorsun evli olunca.. ama şu yanı güzel heyecan ve hisler mutlu ediyor kısa süreliğine.. ve insanı zinde tutuyor kendini iyi hissettiriyor beğenilmek hoş yani..
Evet bekarım bence de hisler mutlu eder güzel görünmek beğenilmek güzel. Mesela benim de kanım kaynadı sana şu an ama evlisin işte 😂
😃😃flörtözün halinden flörtöz anlar😝ama sana tavsiyem evlenmeyi düşünüyorsan kıskanç birini seçme Özgür rahat bir tip seç senş sınırlamasın.. yoksa zor olur işin
Şu an görünürde evlilik yok aday yok ama olursa dediğini uygulayacağım mutlaka 🙂 beni sen anlarsın en iyi 😂
😉😉
Bence sadece sevilmek istiyorsun güzel bir ilişkin olsa sadık kalacağına eminim
Ah işte beni anlayan biri 😌😌
Allah hayırlısını tez zamanda nasip etsin gönlüne:)
İnşallah sana da gönlüne göre birini versin 😊
Hayırlısı
Cevap
27Cevap
Nasıl kurtulursun bilemem. Lakin üzerine bırakacağı olumsuz etkiyi söyleyeyim: bir süre sonra karşı cins sana çok sıradan gelecek. Hepsinin aynı olduğunu düşüneceksin. Aralarında küçük farklar, küçük nüanslar seni çekecek.
Dışarıdan hiç öyle durmuyorsun, esaslı bir aşka ihtiyacın var. Yoksa ne söylesek boşa, bu huyuna devam edersin.
Kendine sahip çık yani bu gerçekten hoş bir şey değil güzel bir şey değil doğru bir yolda değil bu berbat bir şey.
Aşık olabileceğin biri çıkınca şans ver bence
Bence flörtöz biri değilsin flörtöz insanlar hayatlarında başkaları varken dahi buna eyilimli insanlar olabiliyor seninki aslında içindeki boşluğu doldurabilme isteği ilginin sevginin dürüstlüğün gerçekten kimden gelebileceğini görebilme isteği ama bu durum kimseye güvenmediğinden bağlanmak istemediğinden kısa süreli tanışmaları getiriyor
Ah be işte beni iyi anlayan biri daha ☺️ o kadar güzel tarif ettin ki işte bunu istiyorum ben sevilmek değerli olduğumu hissetmek
Bu da doğru aslında genel olarak böyle insan hep zor olanı dener
O yüzden de bi gün uyanıcaksın başımı yastıktan kaldırıyorum efendim bakıyorum telefonuma bana ilgi gösteren kıza dönmüyorum yöneldiğim kız beni deli ediyor sonuç na nay diceksin kdkfkf bu durum çok kötü maalesef neden değer varken zor olanı istemek neden sizin için tüm kapılarını açıp başkalarına kapatanı seçmemek ve bak soru cevapta biri sizin için herkesten çekilip başkalarının tercihiyken o size adım atmışken siz başkalarının kapısını zorluyorsunuz bunun cevabını hiç çözemicez gibi
Aslında çok doğru dedin kendi açımdan şöyle söyleyeyim bana değer verene hep değer vermişimdir bunun doğru olduğuna inanırım ama genel olarak dediğin yapılıyor mu yapılıyor ama yanlış tabi
Sonra da olan iki tarafa oluyor aslında çünkü kadın diyor ki ben bu adamı seviyorum ona gidiyorum adam ise uzak duruyor ne zaman kadın vazgeçiyor bu kez adam geliyor o yüzden günümüzde ilişkiler hep taktikler üzerine kurulu şahsen ben bunları yapamam eskilerden öğrendiğim gibi sevmeyi biliyorum en ufak kavgada ayrılamam değer saygı sevginin önündedir taktiklerle bi ilişki yürümez ama zaten insan elbet en sonunda gönlündekine denk geldiği zaman bulucak özünü en büyük imtihanlardandır sevgi hatta evlilik o yüzden hep hayırlısını dileyin derler evlilikte namaz gibi bir ibadettir velhasılkelam sevgi önemli ama en önemlisi merhametli bir insana denk gelmek
Filozof gibi kızsın yemin ediyorum döktürdün maşallah doğru söylüyorsun taktikle ilerlemez gönülden gelmeli bazı şeyler
Yok be ne filozofu kdj sadece insanın kendini yetiştirme tarzı vardır buna hep inanırım aile de bir etkendir tabi ama görebilmek çizginden şaşmamak en önemlisi dilerim ki en güzel şekilde olur olucak olan zaten tarot derslerinin bitimine az kaldı sana da bakacam demiştim bi kaç önceki sorularının yorumunda aklımda hâlâ bakalım seni neler bekliyor
Bak valla iyi olur shsjs onun için ne lazım neye göre bakılıyor
Bişi lazım değil tarot kartlarım var bebeklerimm sana açılım yapıcaz işte aklında biri varsa onun adına yoksa yakın gelecekte seni neler bekliyor vs tarot enerjidir yani fal felan değil ben kahin değilim haşa hatta namazımda biriyim Allah’a şirk koşamayız sadece anın enerjisinde yakın zamanda senin için ne olur olmaz buna bakılır örnek bi işin hakkında merak ettiklerin vardır işte aklındaki insan seni özlüyor mudur vs vs uzar gider ve tarot dengeyle bakılır yani muhakkak bir karşılığı olmalı ki hem ben hem sen yararlanabilesin bi bardak su karşılığında olsa bile öyle olunmalı tabi ki sen bana su felan veremiceğine göre ben uzaktaki arkadaşlarıma bakarken karşılık olarak bana dua edin derim çünkü kulun kula duası makbüldür ve ben bu beni çok mutlu eder :)
Bebeklerinde umarım güzel şeyler çıkar güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 😄
Tamamdır haberini bekliyorum sjsjs iyi geceler ☺️
Görüşürüz Elif 🙂
Hayatımda kimse yokken herkesle konuşmak istiyorum. İlgiyi, seviyorum. Çok güzel kadınlar var ve çoğu benden habersiz onlara bu haksızlığı nasıl yapayım kfmfkfk. Ama biri hayatıma girdiği zaman diğerleriyle bağlantımı koparıyorum. Bendekide bu tarz bir şey. Gerçi baya bir süredir tık yok oda ayrı. Nasıl düzelir bilmem gerçi düzelsin istiyor muyum ki o da var aynı durum sende de var. Halinden memnunsun bence yoksa olmazdı fkdk
Aynı bendensin valla güzel kız çok eksik
*sjsjsj
Senin gibiler benim gözümde tam sopalık!
Temiz bir döverdim
Döv beni belki dayak yersem aklım başıma gelir
Çok acıtma ama canımı tamam mı 🥺🥺
Tek kisiyle iliskiye basla unutma ciddiyim diye baslanmaz iliskiye ciddilik sonradan gelir yaklasik 1 yillik iliskim var ve iliskinin baslarinda bende senin gibiydim hem onunla konusurken diyerleriylede konusuyorum yavas yavas is ciddiye binince artik kendi iradeni tutmayi biliyorsun emin ol suanki aklim olsa kesinlikle iliskinin baslarindada sadikligimi korurdum ama sunu anladim ciddilik sonradan gelen birsey buda flortozlugu birakmani saglar yeterki sana iyi gelen iyi hissetiren birini bul degerine deger katicak biri
Sadece sevilmek ilgi görmek istiyorsun. Açlığını yatıştırma çabası. Kendi değerini farkında değilsin muhtemelen ve biri ilgi gösterince değerli hissedip ona meylediyorsun. Kendine değer verirsen çözülür.
Haklısın torti ilgi görmeyi seviyorum 😄
Herkes ilgi görmeyi sever, bende seviyorum. Ama her ilgi gösterenin ilgisine karşılık versek oooo jdjjj az seçiçi ol.
Bu kadar haklı nasıl olabiliyorsun yine haklısın seçici davranmam lazım sjsjsj
jjdjsjs tamam çözdün şimdi uygulamaya geç 😂
İşte o zaman alır 😂
Bazen içine sinmese bile taklit etmen gerekir. Davranışlar değiştikçe düşünceler de değişiyor bazen. Mesela herkesi tanımak yerine bir kişiyi tanımaya odaklan.
Bir de acaba güven problemin mi var da bir kişiye bağlı kalamiyorsun? Belki de içsel anlamda kendini yeterince tanımıyorsun. Biraz kendinle başbasa kalıp kendinle yuzlesmeye çalış.
Bu devirde emin ol böyle olmak daha doğru ve daha mantıklı aşık olup da hayatını zehir etme bence
Ne yapsan düzelmez huy meselesi bu.. can çıkıyor da huy çıkmıyor
Tehlikeli bir durum 😃 30 dan sonra belki dengeni bulursun yani eğer ki karakterin saglamsa 🤷♀️
Bulurum elbet şimdilik böyleyim 😂
Bulamayan abilerin de var umarim onlar gibi olmazsin 😀
Ben benzemem onlara kralım ben hallederim 😄
Soruyu sorarken daha bir umutsuzdun şimdi öz güven gelmiş sana 😀
Modum değişiyor hemen 😄
İkizler veya Terazi misin 😂
Yengeç burcuyum ben kıskaçlarım var 😂
😬😂
Ama sevdiklerime değmez kıskacım 😂
Önce fake olmamayı öğren sonra flörtöz olursun gerçek kimliğinle😊
Zaten fotom yok ki ppde 🙂
Bu sorudaki ben değilim bu soruda benim diye bir şey yazdım mı tuhafsın 😄
Sanirim zamanla. Siradan bir cevap gibi gelebilir ama maalesef bazen sadece zaman gerekebilir. Odagi degistirebilecek alanlara yonelmek de yardimci olabilir. Muzik, sanat vb egiliminiz varsa mesela etkisi altina alabilir.
Seni aşkından deli divane etmeyecek biri karşına çıkmadığı sürece bu böyle devam edecek
Ve sanırım çıkmayacak sjsjsj
Bu kadar kesin konuşmasak mı krall
Hesabı yeni mi açtın naptın diğeri guruydu sanki
TeksasKaplanı guruydu ama bu hesap da pek yeni değil Haziran’da açtım
Hmm fenomenlik gitmiş o zaman degişmiş bir şeyler ondan dedim
İade ettim sıkıldım etiketlerden tatil etiketi benlik değil 😄
İyi yaptın boş ver uğraşma zaten kafana eseni sor sen
Zaten ikide bi aktiflik isteniyordu böyle daha iyi
Aşkından öldüğüm geberdigim uğrunda komalık olduğum evlenmeyi düşündüğüm adamın cv si 😂😂😂
Azcuk ilgi beklemiştik sadece 😂😂
Sus ya 😂
Meltem ya çok tatlıyız bence flörtözler olarak 😂😂
O huy bemde de var kanka kim ilgi verirse o yöne gidiyorum
Napcaz kanka böyle
Sağlam kayaya geleme kadar devam kanka 😂🤣😂🤣
🤣🤣
Bilmiyorum. Erkek olsam ben de senin gibi olurdum. Kızlar güzel ve bakmamak imkansız. Sadece bir kadınla ömür bitiren erkeklerin duygularının normal olduğunu düşünmüyorum
Çok güzel kızlar var ya hani cidden insanın gözünü alıyorlar. Rahatsız etmek anlamında demiyorum rahatsız edici düzeyde zaten bakmam bakılmaması lazım ama cidden bazıları çok hoş
Bende öyleyim ama ben kimseyi sevmiyorum birsüre hoşuma gidiyor sonra gözümden düşüyor...
Ve maalesef bana bağlanan insanlarda oluyor bu durum kötü...
Benim aşk dediğim de hani çok güçlü duygular değil hoşlantı beğeni gibi
Heh aynen..
Napcazzz
Bilmiyorum ya ilgiyi seviyorum açıkçası nerde ilgi orada ben 😂
Ahahahha
Düzeliriz yaa takmaa çok doğru insan çikmamiştir napalm
Çıksın artık ya yalnızlıktan sıkıldım 😂
Aynenn 😂
Nasip be 😂
Gerçekten sevdiğin birisini bulduğunda ve o da seni sevip ilgi gösterdiğinde bu huyundan otomatik olarak uzaklaşırsın.
... 🙄 diye umuyorum
bende öyleyim ya her yazana cevap veriyorum içinden bikac tanesini seviyorum ayrılıyoruz acı çekiyorum sonra başkaları vs
İşimiz çok zor bizim çok
evet maalesef
Allah civarınızdakilere sabır ihsan eylesin.
Ne flörtözlüğü severim, ne de öylelerini civarımda tutarım...
Bende de bu hiç yok işte konuşur sohbet ederim bir anda soğuyorum ilgim falan kalmıyor hangisi daha iyi acaba bilemedim
Ne istediğini, kimi istediğini, ne şekilde istediğini bilmelisin o kişiye bağlandığın zaman diğerleri ilgi gösterse bile ilgini çekmiyor.
1997liysen recep baloğluyla sevgili ol sonuna kadar mutlu ol
Helal len
Gevşeklik diz boyu desene 😅😅
Bende öyleyimde ufak bi ilgi ve sevgi gördüğümde soğuyorum jdnssmms
Ayran gönüllülük bendede oluyor seni seveni sev inanma insanların samimiyetine
Insanin kendine yeni bi huy kazandırması ve birakmasi cok zordur Allah şimdiden yardimcin olsun
Birisiyle konuşurken kendine sen ona aşık değilsin ilgiye açsın diyip dur
kaç kurtul bu dunyadan aga öyle kurtulursun belkı kanına işlemiştir dsds
Sen iflah olmaz bir zanpara adayısın...
Aaa çok ayıp 😄
Tabi tabi, doğru söyleyen dokuz köyden... 😃
Zampara değilim sadık biriyim ben lütfen ama aa 😂
Yav he he... 😄De get
😂😂
Ayran iç aşkomm 💅💅😂
Aşko ya dalga geçme 😏😂😂
Ayran gönüllüsun ya aşkomm bol bol ayran iç 💅💅💅😂😂nsnsjs
Aşko gel beraber içelim o zaman eşlik et bana 😂😂
Ben ayran içmem kaçak çay varsa olur jsjsj
Çaykur ne güne duruyor aşko sksksk
Olmaz çaykur falan, kaçak çay içerim ben kürt kızı olarak snjsjsjsj
Ben kola içeyim o zaman çayla aram yok sjsjs
Tamam abee heyrannn nsjsjs
Kgjgjgj
Senin gibiler dusman basina yaaaa 🤣
Niye ya çok tatlı insanlarız bence biz flörtözler 🤣
Ay teşekkür ederim sen de tatlısın 😊😄
Sağol canım 🤗
Sosyal mediyadan uzak durarak olabilir..
Haklısın bunu denemem lazım
Ömür boyu Birini bulursan kurtulabilirsin
Aday bile yok ki daha 😒
Evlenince normale dönersin, bekarken ben çok hızlıydim ve evlendim düzene kavuştum :)
indirgeme eğlenmene bak bebeğim
Sağol bebeğim 😄
Ben hemen kardeş diyorum ve rahatlıyorum
Kankaya m bağlıyorsun hep
Kankaya değil hemen olmaz kendine hakim ol diyorum
Ben bazen yapabiliyorum bunu bazen yapamıyorum
Kardeşim de bir iki defa ümitin kesilir
Bazıları çok güzel oluyor ama ümit hemen kesilmiyor 😄
🥲🥲 değil mi bende sevsemde uzaklaşırım
Kardeşim diyip ümit kesmeyi deneyeceğim bakalım teşekkürler
Rica ederim umarım iyi gelir
Umarım gelir sağol
Küçükken ilgi görmemişsin
Milletle az konuşarak
Kurtulamiyorsun seninle gidiyor mezara kadar.
Ben de aynıyım.
Bu bir sorun degil bence
Hemen kurtulun
Sanaldan bahsediyorsun sanırım.
Birini gerçekten sevince..
flörrt etmeyi bırakarak
Ayran gönüllü muhabbeti bu galiba :(
Huylu huyundan vazgeçmez
Gerçekten aşık olarak
Gerçek aşkı bulman gerek.
Kızlar böyle olur genelde
Bende öyleyim..
Çaresini bulursan söyle bana sjsj
İğrenç bir his 😕 bence bir hastalık bu.
İlgi beklemek kötü mü acaba 🤔 ilgiyi seviyorum bilmiyorum belki de azaltmayı denemeliyim bu huyumu
Azalmaz onu geç bir kere🙁
İşimiz zor o zaman 🥺
Yay burcu musun
Yengeç 😄
Valla değil 😂
Ay bu ben
Ne yapmalıyım sence
Çaresi yok bunun devam et
akrep burcu erkeği
Noo değilim 😂
Burcunuz ne
Yengeç
Yengeç erkekleri sadık olur derler sen niye capkinsin :D
Sosyal medyada böyleyim aslında gerçekte sadık biriyimdir 😂
Nasıl kadınlar ilgini çeker fiziksel veya kişilik olarak?
Cevap :hepsi mi :D
Ahaha yok o kadar değil benim de kriterlerim var elbet 😂 cana yakın samimi esprili güler yüzlü kızlar ilgimi çeker. Fiziksel olarak da zayıf kızlar ilgimi çeker
Yönetici baskın kizlar ilgini çeker mi
Baskın kızlar ilgimi çeker kendi fikri olan ne istediğini iyi bilen kızlar iyidir
Yani yonetme isteği olan kızdan bahsediyorum daha çok onun sözünün geçmesi senin için sorun olur mu
Olmaz zaten yengeç erkekleri hanımcı olur hanımım ne derse o 😂😂
Niye öylesiniz duygusal olduğunuz için mi :D
Duygusallık var ama yengeç ince fikirlidir eşim üzülsün istemem 😂
Hmm hanimci erkek sevmem ben :D
Burcun ne 😂
Terazi 😄
Teraziler hanımcı erkek severdi bana yanlış bilgi mi verdiler 😄
Bilmem ben o terazide değilim öyleyse :D balık erkeği de hanimcidir onlarıda sevmem
Teraziden teraziye değişiyor demek ki 😄 balığı ben de sevmiyorum nedense terazileri severim yay yengeç bunları severim
Arkadaş olarak ben de seni severim :D
Sen neden sevmiyorsun balığı:))
Beni mi seversin genel olarak yengeçleri mi seversin 😂 bilmiyorum tuhaf geliyor
Seni kisisel olarak sevemem tanımıyorum yengeç olarak severim :D belki on yargiliyim ama üniv hocam vardı bir yengeç erkeği aslan burcu kadınla beraber Örneğin adı Ali olsun
Ali öğrencileriyle konuşuyor kadın birden
Ali buraya gel diye emreder gibi söylerdi
Ali tıpış tıpış giderdi :))
iyi adam yardımsever nazikti hatta çok sevdiğim bir hocaydi ama hanımcı bir erkekti :D
Benim hanımcılıktan kastım bu değil bu aşırı zaten bu olmamalı 😄 hani hanımı kırmamak için mutlu etmek için bir şeyler yapılır ya o anlamda değil yoksa köle gibi ordan oraya yollanmak zaten saçma
Tabi tabi görürüz seni de :D sizin bence huyunuzda var shsjjs
Ahahaha ya valla böyle biri olmam bu hanımcılığın ötesinde 🤣
Bilemem artık belki yukselenden yırtarsn😂
Yükselenime bakmadım valla bilmiyorum 😂
Ayran gonullusun 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?