ya Polonyalı’ydı, evlensem ülkesine göç etmek zorunda kalıcam, ederim sorun yok ama madem göçtür yeni bi dildir derken hayatıma radikal bi değişiklik yapacağım bari hatrı sayılır bi ülke olsun refah seviyem artsın diye düşündüm. Napayım kıçıkırık Polonya’yı, illa gevurla evleneceksem bari kanadalı Amerikalı falan olsun, Polonya dediğin Avrupa’nın köyü zaten
Tüm yabancıları bilmem ama gördüklerimin hepsi sevmeyi ve sevilmeyi seviyor. İlişkiye önem veriyorlar aşık olmayı seviyorlar. Maalesef Türk erkekleri bu konuda iyi değil, sevgiliyse ya seks yapmak için ya cepte tutmak için vs elli tane sebep olabilir net değiller. Yabancılar çıkıyorsa çıkmak istediği içindir, en azından bunu bilmek ilişkiyi özel kılıyor gözünde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
2013 5 kasımda tanıştık. 2014e yılbaşına girerken birlikte olduk ilk defa. 2021de evlendik. Şu anda da 3 aylık kızımız var çok şükür
ne güzel seni bırakmamış
Evet 1 kere bile ayrılmadık 9 senedir
Maşallah
her cinsellik yaşanan kişiyle evlenmek olmaz diye düşünüyorum, seviyorsam ve onunla olmaktan keyif alıyorsam evlenirim
Hayır. Evlenmezdim zaten. Çok bakımsız ve kendiyle problemli bir kızdı. Çekici değildi.
Yaşadığım kişiyle evlenmedim evlendiğim kişiyle yaşadım
İlk cinselliği genelevde yaşadım ama sevgili olarak ilk yaşadığım kişiyle evlendim
Ya kim cinsellik yaşadığıyla evlenir cahil olmayın bu kadar
Evlenmek istiyordu ama terk ettim
Neden terk ettin
ya Polonyalı’ydı, evlensem ülkesine göç etmek zorunda kalıcam, ederim sorun yok ama madem göçtür yeni bi dildir derken hayatıma radikal bi değişiklik yapacağım bari hatrı sayılır bi ülke olsun refah seviyem artsın diye düşündüm. Napayım kıçıkırık Polonya’yı, illa gevurla evleneceksem bari kanadalı Amerikalı falan olsun, Polonya dediğin Avrupa’nın köyü zaten
Sende haklısın 😀😂
mertak ettim yabancı erkekler daha mı duygusal :)
Tüm yabancıları bilmem ama gördüklerimin hepsi sevmeyi ve sevilmeyi seviyor. İlişkiye önem veriyorlar aşık olmayı seviyorlar. Maalesef Türk erkekleri bu konuda iyi değil, sevgiliyse ya seks yapmak için ya cepte tutmak için vs elli tane sebep olabilir net değiller. Yabancılar çıkıyorsa çıkmak istediği içindir, en azından bunu bilmek ilişkiyi özel kılıyor gözünde.
dana ilişki nasip olmadı dkdkdkdkdk
Benden önceside varmış özgürdü o konuda sevdim ben çokta ayrılmak zorunda kaldık
Sfsdfddf hyr çünkü esc oldu
nadirdir ewlenen
Terk edilen bendim
Yok ne evlenmesi anlık bişeydi yaptık bitti
Terk ettim çok da önemli değil açıkçası
Şu an kac yasindasn
henüz evli değilim
evlenmedim
pişman mısın
evlensem pişman olurdum
Yoksa seninde mi öyle
evet
ilk yaşadığım kişi hayat kadınıydı evlenmedim.
Evet
İlk çok küçüktüm hatırlamıyorum
O ben değilim 😅
Sevgilim değildi
Hayır evlenmedim
sevgilin değil miydi
Sevgilimdi. Yalım küçüktü. Yaptık ayrıldık.
tabiki hayır
Hayır terk edildim
Evet evledik
Yes baby