+1 yılMerhaba,
Zaten nişanlı olduğunuz biriyle cinsel ilişkiye girmeniz başlı başına kendinize bir hakarettir, zira bir kadının ve erkeğin evli olmadan cinsel ilişkisi yaşaması zina demektir. Allah'a ve ahiret günü inanan müslüman bir insanın bundan uzak durması gerekir ancak biri de bunun sosyal boyutunu ele alacak olursak, siz evlenmeden ya da herhangi bir nikahlı olmadan birisiyle istekli olarak cinsel ilişkiye girerseniz belli bir zaman sonra da, aradaki çeşitli problemler nedeniyle ayrılık olduğu zaman bunun en büyük pişmanlığını kadınlar yaşamaktadır bu yüzden uzak durmalısınız hatta her gece değil evlenene kadar istememeniz gerekir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşin değil ki. her gece değil hiç kabul etmemelisin.
mecburiyet ne zaman başlar biliyor musun
allahın katında kural şudur
erkek sana bir ev tutar her türlü imkanı sağlar ve sen artık babanın değil o evde kalmaya başlarsın günlük ihtiyaçlarını giderecek kadar da sürekli sana para temini yapar o zaman cinsellikte zorunlusun.
babayın evinde yaşayıp yarın nişanı atıp atmayacağı belirsiz bir adamla yatmak zaten haram12 Yorumla
Soran+1 yılEşim olduğu zaman diyecektim yoksa öyle bir durum söz konusu değil. Evlendikten sonrası için sordum
- +1 yıl
evlendikten sonra bir sağlık ya da benzeri sorun yoksa red olmaz. bu eşin için de geçerli. sen istediğinde seni mutlu etmeli.
ya değilse arayış başlar. aç insanın karnını doyurmak gerek ki komşunun yemeğini çalmasın
anlatabildim mi
bu illa ilişki ile olmayabilir. mesela elinizle okşayarak öperek falan da çözebilirsiniz. cinsellik sadece gir çık değildir. sevişmektir.
birbirinizi bir şekilde mutlu edip başkalarına muhtaç etmemeniz gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İleride evet ama şu an hala mahremin değil haram. Ama ileride zaruri durumlar dışında mecbursun
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam istiyorsa istediğinde verki başka alternatif düşünmesin, sen istiyorsan oda sana vermeli bu işler ikinizinde ihtiyacıdır bol bol keyfine varın bol keyifler dilerim
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin zaman yapma. Ama bir süreden sonra her gece yapmamak veya azaltmak aldatılmaya meyilli olmaya sebep olur eşiniz.
10 Yorumla
+1 yılZaten belli dönem istesen de olumlu cevap veremezsin. Diğer zamanlarda da aradaki enerjiye bağlı bende
10 Yorumla
+1 yılSadece bu konuda değil hiçbir konuda mecburiyet diye bir şey yoktur, seks iki kişiliktir, sen istemediğinde olması mecbur değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan yaparsin istemiyorsan yapmazsin zorundasin diye durum yok
00 Yorumla
+1 yılvalla sana anlatırdım ama buradı yeri değil
00 Yorumlaİlk başlarda olur zamanla normale döner şuanki isteği senden ayrı olduğu içindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlardan sonra sen istersin daha çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstedikce yapman gerekir ki doysun ac kalmasin adam. Isteksizlik mi var sende?
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiden yapabildiğin kadar yap ilerde zaten monotonlaşıyorsun!!
00 YorumlaEşin ama nişanlısınız bu nasil ikilem ablam
11 Yorumla- +1 yıl
Eşim olunca...
+1 yılEvet kadınlık görevin bu
10 YorumlaÖnce bi evlende. Nişanlıyken istiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sen vermessen veren bırı bulunurr bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılO kadar beceremez merak etme. Gücü yetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHergun iliskiye mi giriyorsunuz
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi
10 Yorumla
+1 yılEş olarak zorundasın
00 Yorumla
+1 yılNişanlın la başladın mı yapmaya
00 Yorumla
+1 yılHer gece yapabilecek mi
00 YorumlaHer gece olmaz ki