Kız arkadaşıma fazla yüklendiği mi düşünüyorum ara sıra , vakit buldukça günde bazen 5-6 kez yaptığımız oluyor.
Bazen bir sefer de iki hafta da belki 30 kez birlikte oluyoruz bu yanlış mı?
Acaba istemediği zamanda da benim istediğim için mi yapıyor?
Kız arkadaşıma fazla yüklendiği mi düşünüyorum ara sıra , vakit buldukça günde bazen 5-6 kez yaptığımız oluyor.
Bazen bir sefer de iki hafta da belki 30 kez birlikte oluyoruz bu yanlış mı?
Acaba istemediği zamanda da benim istediğim için mi yapıyor?
Güldüm affet. İki haftada bir yeter kanka. Sen 50-60 kat fazla yapıyorsun. Kız bu gidişle terki diyar eyler. Bı sor kendisine durumdan memnun mu diye ama gidişata bakılırsa çabuk bitecek sizin ilişki.
Yapacak yer bulamadık apartmanın tavan arasına çıktık orada yaptık. Reis ben bu azgınlık tan nasıl kurtulurum. Benim içinde bir yorgunluk
Frene basacaksın biraz. Günde bir kere iyidir. Ondan sonra haftada beşe indirirsin. Başka bir şeyle uğraşın.
Şu işi yarın ürolog doktora anlatacağım.
Cevap
3Cevap
sanırım işini gücünüz okulunuz filan yok gün boyu seks yapıyorsunuz
İki tarafta memnunsa sorun yok.
Yaparken ayıp yerinizi görüyor musunuz
Evet ne var bunda?
Açık açık görüyor musunuz yani utanma vs olmuyor mu çırılçıplakken
Yo neden olacak ki? İlk sefer değil alıştık artık birbirimize
Özelden konuşalım mı
Bak senin bunu anlayacağını umuyorum. Ben mesaj atamam kız arkadaşıma saygımdan ve buradan daha önce de kimse ye mesaj atmadım. Soracağını buradan sorabilirsin bana
Anlıyorum haklısın olması gerekeni yapıyorsun ama buradan herkes okuyacak açık açık konuşsam sorun olur mu çok uzun da sürebilir
Söyle kimse zaten seni tanımıyor, utanılacak sıkılacak bir durum yok. Dinlerim anlat
Cinsellik neden ihtiyaç çıplaksın sapık sapık şeyler yapıyorsun sevdiğin kişiyi o vaziyette görüyorsun çok rezil bir durum değil mi hem içimizden öyle seyler gelmiyorsa ne olcak yani ne oluyoda yapmak istiyorlar çok tuhafıma gidiyor anlamlandiramiyorum
Bir erkeği arzular san o zaman bu duygular gelişir, ayrıca dünyaya çıplak geldik giderken de çıplak gideceğiz.
Sapıklık ta değil düşün eğer annen ve baban bunu yapmamış olsaydı şu an sen hayatta değildin.
Normalde sarılmış olduğun birine 10 kat sarılıyor gibi düşün. Bir de sekste can yakma olayı bu işin güzel yanı, fıtrat öyle saçma ama bir delik bir çubuk işte
Acı olmadan hiç bir şey güzel olmaz.
Annen seni doğururken o kadar sancı çekti ama sonunda sen gibi güzel bir şey oldu. Düşün yani
Yani böyle konuşunca mantıklı evet insan sevince temas istiyor hissetmek istiyor öpmek koklamak dokunmak vs mastürbasyon da anladım orana dokununca rahatlıyosun ama birde şu açıdan bak yani o an yaşadığın durum çırılçıplaksın üstüne çıkmışsın iğrenç yani fazla bence bel altı ne bileyim
Yani öyle gibi görünüyor haklısın ama bu ilk utangaçlıktan hiç bilmediğin için gayet doğal her erkek güvenilir değil, bir erkek tanıdığın da mastürbasyon dan kurtulduğun da ya evet böyleymiş dersin. Şahsen bana kız arkadaşımın içinde olmak güzel hissettiriyor. Kendisinin de zevk aldığını hissediyorum zaten. Cinsel ilişki sırasında çok sıcak oluyor her şey
Yanlış anlama lütfen kaç yaşındasın sen ve o ben 19 yaşındayım acaba yaştan dolayı mı ben böyleyim
Ben 23 üm senin daha keşif için 2 yılın var
En az
Nasıl yani keşif derken anlamadım
Yani daha vaktin var mastürbasyon un dayanılmaz hale geldiği noktada erkek tanımaya keşfetmeye başlayacaksın bu kaçınılmaz bende böyle oldu o yüzden şu an için sana bu kadar bilgi vereyim ki hayat sana güzel bir sonuç getirsin. mastürbasyon devam etmelisin taki yeter artık diyene kadar
Ozaman etrafına bakmaya bir arayış içine girmeye başlıyorsun.
Yani mastürbasyon yap çok yap artık yetmiycek birini isteyeceksin mi diyorsun
Ya bak bu senin sabır noktan ile alakalı , aynı dönemde senle aynı duyguları yaşayan biriyle de alakalı , çevren de artık birilerine o gözle bakacağın zaman gelecek senin ona beslediğin duygularla onun sana beslediği duyguların tutarlı hayat görüşünün aynı olduğu insan denk gelecek emin ol doğruyu söylüyorum.
Peki bisey sorucam evlenmeden yapmak çok sıkıntı değil mi hamilelik riski vs ne kadar korunsanda hiçbiri yüzde yüz korumuyor bide pozisyon falan nasıl ayarlıyorsunuz o an nasıl oluyor
Uygun görürsen bana sorabilirsin dm den
@döndümben kardeşim kızı rahat bırakın yürü meyin hemen bak bu yüzden kaybediyorsunuz. Kendinizi ağırdan satın, az yüz göz olmayın. Kendinizi gizemli tutmaz herşeyi döker seniz bir halt olmaz sizden. Ayrıca bir kızı severken güzel sözcüklerle boyayarak değil ona yaklaşımınız la seveceksiniz bir an bir duygu ya da bir incelik yaparak. Çünkü siz babası ya da abisi değilsiniz. sizin iyi olduğunuza ya da güvenli hissetirdiğiniz ve mutlu ettiğine tam güvenmez. Güveni tam sağlamalısınız. Mesaj atarken de siz davet etmeyin onun sizi davet etmesini sağlayın çünkü ilk daveti kız vermeli isterse... Sen gel şunu bunu dersen o kız zaten gelmez.
Hemen ilax kullan