- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olduğunu düşünmüyorum. Kimse evlenene kadar seksten mahrum yaşamak zorunda değil, sırf biriyle seks yaptığı için onunla evlenmek zorunda da değil. Bekaret takıntılı erkeklerden uzak durursanız, cinselliği de özgürce yaşarsınız. Toplumu da takmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevişmek zevk almak herkesin hakkı elbette ama evlenmeden önce cinsellik yaşayınca bayanlar daha sonrasında da bir ayrılık olursa ondan sonra karşına çıkacak yeni erkek arkadaş eş adayı her kimse bunu genelde problem ediyor bu gibi sorunları her zaman okuyoruz burada kısaca evlenmeden önce cinsellik bayanlar için ateşten gömleğe dönüşebiliyor abi ben zaten bu kafada bir insan ile olmam diyebilirsin ama her türlü sorun oluyor en basit başka bir bay ile tanışırsın ve eskiden yaşadığın cinselliği kabul etmez ise ve senede ona karşı birşeyler hissedersen olmaz ise kabul etmez ise üzülürsün daha beter durumlarda var çok okudum burada ve hayatımdada karşılaştım bakire olmamayı her kavga ve tartışmada yüzüne vurulması olayı böyle olan evli insanlar var iyi düşünüp bir yola çık derim kardeşim kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım fakat özele gelmiyorum ben burada cevaplarım benim eşim bakire bir kimse değildi evlendiğimizde ben sevdim onu çok fakat o benden önce çok sorun yaşamış ve kabul görmemiş bir kimse
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kafama takılan birsey var...
Yaşım 36. Görüştüğüm kızlar ise 30-35 yaş arası. Konu ne zaman oraya gelse ilk defa benden duymuş gibi davranıyorlar. Kendileri 36 yaşına kadar mastürbasyon bile yapmamis (yersen). Ve böyle bir yalan olgusu ( gerçek olsa bile) beni çok soğutuyor...36 yaşına gelmiş kadına kadın olmayı ben mi öğreticem?
Psikologlar basbas bağırıyor cinsellik tabu degil diye ama ne hikmetse kızımız ilk defa benden duyuyor ve bu bir sapıklık olarak addediliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil kesinlikle değil sevdiğim adamla sevişmeyeceksem kimle sevişecem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil kesinlikle
00 Yorumla Bir ülkenin kanunları, o ülkedeki insanların arz talep ve değer yargılarına göre düzenlenir... genelde demek istedim.
Evlenmeden cinsel ilişki yasayabilirsiniz hatta evlenmeden çocuk yapabilir birlikte büyütebilirsiniz. Kanuni bir engel yok.
11 Yorumla
+1 yılbu ülkede kadına günah erkeğe mübah. o yüzden bana normal ve doğal gelse de bir çoğu için tabudur günahtır yasaktır namussuzluktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik evlilikten önce yaşanabilen birşeyse evliliğin ne anlamı kaldı o zaman? Bu düşüncede olanların evlilikten kastı sanırım çocuk olduğu zaman nüfusuna geçirmekten ibaret. Duygusal bir kurum olan evlilik bile materyalist bir anlam kazandı ona yanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek normalde karisina baskasinin yaklastigini düşünse cildirir. İster once olsun ister sonra , Ama günümüzde erkekler bozuldu fitratina uygun davranmiyor , kadinlar da adam gibi erkek görmeyince kendi basina buyruk hareket ediyor. Kadınları ya da erkekleri asagilamiyorum kesinlikle fitrata bakin dogasina bakin anlarsiniz bir kadin sozunu dinleten erkek sever erkek de az cok soz dinleyen kadin sever ama erkek adam olursa , beyinsiz olmazsa , bu kötü bi sey degil iki tarafin da hosuna gider , pısırık ikilemde kalan her seyi kadina soran , kadin gibi davranan bir erkek , aynı şekilde erkek gibi davranan bir kadin ne kadar itici degil mi. Demem o ki bedenen ve mental olarak sağlıklı bir erkek bunu kabul etmez , ama olmuştur , kadin tovbe etmiştir , adam da sevmiştir o zaman kendi bilecegi iş geçmişi çok sorgulamak da yanlış , herkes hata yapar , hata yapanlarin en hayirlisi tovbe edenlerdir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir insan sözünü nasıl dinletir? Merak ettim...
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy1616 bilmem konuştuğum kizlar klasik ilk başta şöyle sevecek böyle sevecek diyor biraz muhabbeti ilerletiyorum hep böyle şeyler soyluyorlar. Adam olması, karakterli (anakuzusu demiyorum !!!) yeterli, değerli biri olduğunu görürse kız istemesen de dinler merak etme
- +1 yıl
Anakuzusu olmamak demek anneciğini de yoksaymak olmamalı
+1 yılGüncellemedeki ingilmanyaca beni benden aldı.
Biz yaptık bir bk varmış gibi onca karıyla. Keşke evlenip eşimle yapaymışım diye düşünüyorum sevdiğim kıza bakınca kendimi kirlenmiş gömlek gibi hissediyorum.00 Yorumla
+1 yılCinsellik birleşme cinsiyetler vs bütün sınırsız şeyler olur özgürlük her şey
30 YorumlaYanlış bir şey. Kadın adamı ne kadar çok sevse de genelde erkekler ucuz kadın olarak görür ve terkederler
02 Yorumla- +1 yıl
Bu eylem iki kişiyle yapılırken erkekler neden ucuz erkek olarak görülmüyor peki?
- +1 yıl
@Freddy1616 çünkü erkeklerin vajinası yok. Biz kadını vajina üzerinden değerlendiren bir ülkeyiz çünkü. Yanlis bir şey tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl hesap verecen günah yapma sen yap diyenlere de bakma lütfen kimse yanlış anlamasın herkes hür ona bir lafım yok ama ölünce mahşerde nasıl yüzünüzü kaldırıp bakacaksınız bunu düşünün öyle yapın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılbizi ilgilendirmez. kisimi tecrübeli ister. kimisi bakire ister. insanlar çeşit çeşit sen ne istiyorsan onu yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapılmalı, eşlerin birbirlerini gerçek anlamda tanımaları için gerekli ama bizim gibi toplumlarda bu hoş karşılanmıyor.
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun abi yaaaaaa dünyanın sonu mu ne oldu içinizde bastıracağınıza dışınıza baskın olun gitsin ya amannnnnn de seviş geç
01 Yorumla- +1 yıl
Saldıray abi detected
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmemek garip. Evlenip tüm cinsel hayatımı onunla paylaşıcam ama daha cinsel olarak nasıl oldugunu bilmiyorum. Uyumlu muyuz bilmiyorum. Neden kendimi riske atayım? Sevişmemek garip.
12 Yorumla- +1 yıl
Uyumlu olup olmadığını öğrenmek için illa sevismek gerekmez bence...
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Evlilikten önce, evliyken ve hatta ayrıldıktan sonra bile her türlü sevişmek lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış. Evlilik öncesi cinsel aktivite olmamalıdır.
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz ben kesinlikle karşıyım çünkü haram olan bu
09 Yorumla- +1 yıl
Evliliklerin zorlastirilmasi engellenmesi haram değil mi?
- +1 yıl
Haram dağa doğrusu günah da bunu ben veya benim yönettiğin birleşim yapmıyor bunu yani bunu bana savunma veya saldırı olarak söylemen benimle tartışman gayet saçma ve tamamen mantıksız yani
- +1 yıl
Evliliklerin teşvik edilmediği ya da engellediği her yerde zina vardır.
- +1 yıl
Varsa kendi ahiretlerini yakıyorlar tanımadığım bilmediğim konuşmadığım için bahane
- +1 yıl
Yani kızını vermeyen babanın hiç bir suçu yok öyle mi?
- +1 yıl
Birader yürü git senin kuyruk acın var belli belanı bende arama kiminle ne veya neler konuştuğuna dikkat et derim
- +1 yıl
Konuşmamda ne var çözemedim
- +1 yıl
Ben dinen yasak suç ve günah diyorum sen çıkmış babanın suçu yok mu diyorsun baba vermedi diye kuz gönül rahatlığıyla verecek mi yani bu mu senin din anlayışın günah anlayışın eğer kız bu durumdan konuda mağdur oluyorsa istekte yanıyor bitiyorsa uygun birisini bulup anne ile baba ile konuşturacak
- +1 yıl
Biz pek anlaşamayacağız sanırım. İyi akşamlar dilerim size...
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmen kesinse yap ama kesin değilse elin kızını yakmış olursun
05 Yorumla- +1 yıl
Kız neden yanıyor anlamadim?
- +1 yıl
@Freddy1616 kizligini teslim etti iş olmadı ayrıldılar yeni adamda kızlık isterim derse sorun olmazmı
- +1 yıl
Ben cidden anlamıyorum.. O esnada erkeğin de erkekliği gitmiş oluyor bu mantığa göre... O zaman erkek te yanmış oluyor
- +1 yıl
Yeni kız da oğlan isterim diyebilir
- +1 yıl
@Freddy1616 bu sorun bu ülkede erkekler için değilde kızlar için gelenler öyle emreder
Bilemiyorum. Açıkçası hiç yaşamadım 😂 herkesin kendi hayatı beni alakadar etmez.
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli gülüm ne güzel sıfırsın işte🌹🌹
Kesinlikle evlilik öncesi biraz bişeyler yaşanmalı
00 YorumlaYanlış ama çoğumuz yaptık ve çoğumuz yapmaya devam ediyoruz ben de yoksa hayat yaşanmaz oldu
00 Yorumla
+1 yılHayat hızlı akıyor, boşuna zaman geçirmemek gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmediğim biriyle evlenmem.
Kesinlikle olması gereken bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCşnsellşk olunca gelebileceğine inanan bir mal gibisin ha sanki senle evlenecek gidio altına yatıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini nasıl hissediyorsan öyle olsun. Ama değmez söyleyeyim.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de olmalı yani her şeyi yap yaşa cinsellikte stop
Komik geliyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Neden yanlış olsunki sonuçta bu bir ihtiyaç yapmazsan yanlış aslında kendini denemiş olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlıs degıl ısteyen ıstedıgıyle sevısmek ıcın devletten ızın almamalı
10 Yorumla
+1 yılBence önemli. Bilmeden etmeden evlenmek saçma bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa belkı evlenecegım adamı sevmeyecegım mantık evlılıgı yapacagım sevişmek sevdıgın kişiyle olmalı oyuzden evlenmeden sevişirım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayatı istediğini yapabilir yapmalı da
00 Yorumla
+1 yılArzuladığım insanla sevişirim
30 YorumlaHayır ilişkiye de girilmeli
31 Yorumla
+1 yılYanlış evlenmeden yapmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf da istedikten sonra yanlış yoktur.
00 Yorumla
+1 yılYanlış 2. El doluyor ortalık sonra
00 YorumlaYanlış yapma cisss
00 Yorumlaİki tarafta istiyorsa neden yanlış olsun
00 YorumlaEvlendikten sonraki daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılEvet yanlış. Nikah yok çünkü.
00 Yorumlaİki kişi de razıysa gayet faydalıdır.
00 Yorumlagöreceye göre değişir
00 YorumlaBana göre yanlıss
40 YorumlaYanlış değil bence
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOral olursa tek o kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlilik stajı gibidir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle yapılmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılharam hacı la :D yanlış tabiki
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki yanlış zina oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanliş sonu hüsran oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bence değil
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Yanlış
02 Yorumla
+1 yılDoğru bulmuyorum hayatim
01 YorumlaEvet
01 Yorumla
+1 yılYanlış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Yanlış değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişen sevişsin
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar