Erkek arkadaşımla yakınlaştık ikimizde de pijama vardı. O benim cinsel ilişki yaşayamayacağımı biliyordu o yüzden aramızda küçük yakınlaşmalar dışında hiçbir şey olmadı uykusu gelince uyudu belki uyuyor numarası yaptı bilmem. Bunu merak ettiğim için soruyorum. Ben bir kaç kez uyandım ona sarıldım dayanamadım ama hep sertti sabah uyandığında da öyleydi. Erkekler tüm gece sert kalabilirlermi yoksa bana uyuyomuş gibi numaramı yaptı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşırı istekliyse heyecanlıysa senin yanında olur ve senin ona sarılmanı kokunu tenini hissettikçe penisi de sürekli sert kalır o heyecanla, normaldir, benimki de yaşamıştır bu durumu ilk kez bir kıza sarılıp uyurken uyanıncca hep semmmsertti adeta sertlikten çatlıycakmış gibiydi o heyecanın etkisiyle ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılUykuya daldıysa bilinci kapalıysa yinede sert olur mu
Cevap sahibi+1 yılevet olabilir, bazen derin uykudan uyandığımda penis kalkmış semsert halde oluyor
Soran+1 yılYa şimdi amacım cinsellik değil erkek arkadaşım uyanık mıydı diye merak ediyorum.
Soran+1 yılBiz beraber kaldık mecburluktan o saatte otobüs yoktu ve taksi kullanmam imkansızdı 60-70 km yol
Soran+1 yılO benle öyle bir şey yapamayacağını biliyordu yinede yeltendi ama ben reddedince ısrar etmedi hiç sonra sarıldık uyuduk
Soran+1 yılUyumuyor gibiydi ama uyuyan insan nefesi düzenli ve derin olur ayrıca horlar ve rahat uyku pozisyonu alır kabalık aile olduğumuzdan bebeğinden yaşlısından çok fazla uyuyan insan gördüğüm için
Bu sürekli kıpırdanıyor ama hiç sesi çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yıluyanık olsa mutlaka hissederdin bence, hareket ederdi bişey ederdi.. sevdiğim kızla ilk kez sadece uyumak için sarılıp yattığımızda benimki de aşırı sertti o an, öylece uyumuştuk ama zaman zaman uyandığımda penisin hala sert olduğunu hissediyordum, hatta bir ara rahatsız bile etmişti sert olduğu için, aşırı heyecanlı bir durumdur erkekler için sevdiğin kızla ilk kez sarılıp uyumak vs
Soran+1 yılBeni sevip sevmediğini bilmiyorum ama sevse ayrılmazdı
Cevap sahibi+1 yılanlattıklarına bakılırsa uyumuyor gibi ya da derin uykuya daha dalmamış da olabilir.. sürekli kıpırdanırken hangi pozisyondaydı yüz üstü felan ya da hala sana sarılıyor muydu
Soran+1 yılSabaha kadar dönüp durdu aslında ara ara sarıldık yani genelde o arkadan sarıldı öylelikle hissettim. Ara ara sırtüstü yattı ama yatışı dümdüz
Soran+1 yılAlkol de vardı çok az bünyesinde
En İyi Cevaplar
+1 yılUyumamıştır yüzde doksan orası kesin eger sürekli alet kalkık öyle durmaz çünkü ve tek bir şartla durma ihtimali var cialıs cinsel hap tan attıysa Eger mümkün tabi o zaman,36 saat etkisi sürüyor çünkü bir tane atmayla
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yapamayacağını biliyordu yapmamıştır bence attıysa bile ona zarar vermezmi
Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Uyurken sert kalması mümkün değil, ereksiyonu kaybolur. Oral yaparak uyandırmaya calisirsan o zaman kalkar ama ondan da bilincin aktifleşme durum etkili
08 Yorumla
Soran+1 yılUyuyormuş gibi numara yaptığını düşündüm
Soran+1 yılDaha öncesinde eski erkek arkadaşımla uyumuştuk onda böyle bir şey olmamıştı ondan şaşırdım
Soran+1 yılAma bunda hiç uyuyan birisi gibi değil horlamıyor kasıyor uyuyan insan rahat bir uyku pozisyonu alır bunda öyle bir şey yoktu ben şüphelendim
Soran+1 yılPijaması vardı ben bir şey görmedim ama sarıldığımda yaklaştığımda değdim
Soran+1 yılRüya filan görmedi bence uyuyan insan rahat pozisyona geçer kasmaz nefesi rahat değildi ve hiç horlamadı. Öylece uyuyormuş gibi yaptı
+1 yılBunu merak ettiğimden sevgilimle kalırken gece kontrol etmiştim ve küçücük bir şeydi tabi sabah kalkınca o büyüdü 🙈 ama demek istediğim uykudayken büyük değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBen uyuyup uyamadığını merak ettiğimden sormuştum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bende kalcan değdiği an sertleşme olur genelde bu böyledir
02 Yorumla
Soran+1 yılUyurken?
- +1 yıl
Uyurken de öyle olur ben fark ederim bazen hatta sabahları sert uyanırım
Sabah ereksiyon oluyor normal ama uyurken asla öyle kalmıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılBütün gece kalamaz yani
Soran+1 yılYani bütün gece uyanıkmıydı
Soran+1 yılBenim amaçım başka şey öğrenmek değil erkej arkadaşım uyanıkmıydı diye merak ettim
Soran+1 yılBurdan söyle neymiş
+1 yılevet bu konuda dogru soylemis geceleri veya sabahları da genel de sert uyanırız
00 YorumlaHiç düşünmemiştim oha bende merak ettim şimdi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki eğer gece boyu inmiyorsa evlenirsen sabaha kadar seni nefessiz sever biliyorsun dimi. 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatı çok aktif sürekli kızlarla birileriyle birlikte oluyormuş öyle dedi öyle birisi zaten ve biz o günden bir kaç gün sonra ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılboş ver ayrıl o tiple mutlu olamazsın tek amacı cinsellik olur
+1 yılNumaradir sen farket diye yapmistir zaten azgınsa o an
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oluyoruz zaman zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun yerinde olmak vardı ;)
00 Yorumla
+1 yılTemas esnasında semsert olur yatakta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Evet bazen sabah uyanınca sert uyanıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir arada inmiş kalkmıştır o
01 Yorumla Bosalmadan kalabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmadı tuvalete bile gitmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNumaradir
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzde kaç
- +1 yıl
100.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli uyku sağlıklı erkek lerde olur
00 Yorumla Olamaz
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyuyunca iner
00 Yorumla
+1 yılUyrken sert olamzz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi