Cinsel Yaşam Erkekler neden sadece baksırla uyur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Özel bir sebebi var mıdır? Erkekler neden sadece baksırla uyur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
bubble-gum Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. herkes değildir buu nereden edindin o bilgiyii ki benim erkek arkadaşım gayet yazın şort giyiyor kışın da eşofman pijama falann ama herhalde rahat diyedir diye düşünüyorum bilemiyorumm 0 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çünkü sadece alt iç çamaşırı ile uyumak çok rahat oluyor, kadınlar arası yaygın değil ama oldukça rahat. 0 1 Yorumla madrigaal +1 yıl Sen nasıl giyiniyorsun uyurken Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Rahat olduğu için ama ben evde boxarsiz uyurum benim haricimde kimse odaya giremez 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben bazen onuda cıkarıyorum cok rahat oluyor öyle cidden 0 0 Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Her an seks olursa , minik boxerı çıkarması kolay olduğu için. 🤪 0 0 Yorumla
şirinileerhan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Hava sıcaksa uyurlar soğukta uyumazlar 1 0 Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Çok rahat olıyorım yazları mutlaka öyle yatarım 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl cunku aşırı rahat sebebi yok sadece rahatlik 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yazın sıcak napalım 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kışında mı Yorumla Hairmafya +1 yıl Yok kışın eşofman giyerim Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. neyle uyuyalım kot pantolonla mı 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rahat oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
herkes değildir buu nereden edindin o bilgiyii ki benim erkek arkadaşım gayet yazın şort giyiyor kışın da eşofman pijama falann ama herhalde rahat diyedir diye düşünüyorum bilemiyorumm
Çünkü sadece alt iç çamaşırı ile uyumak çok rahat oluyor, kadınlar arası yaygın değil ama oldukça rahat.
Sen nasıl giyiniyorsun uyurken
Rahat olduğu için ama ben evde boxarsiz uyurum benim haricimde kimse odaya giremez
ben bazen onuda cıkarıyorum cok rahat oluyor öyle cidden
Her an seks olursa , minik boxerı çıkarması kolay olduğu için. 🤪
Hava sıcaksa uyurlar soğukta uyumazlar
Çok rahat olıyorım yazları mutlaka öyle yatarım
Çok free oluyor da ondanb
cunku aşırı rahat sebebi yok sadece rahatlik
Yazın sıcak napalım 😁
Kışında mı
Yok kışın eşofman giyerim
Herşeyi her sorunu çözdün baksırmı kaldı
ne alaka ya ben baldizla uyuyorum
neyle uyuyalım kot pantolonla mı