Selamlar.. Son dönemlerde en fazla dikkatimi çeken konulardan biri de bu.. Sanal seks reel seksten daha fazla mı haz verir? Ya da neden daha fazla tercih edilir? Keyifli geceler.. 😉💋🔥🥂
Artık her şey gelir olarak sanaldan yapılıyor bir insanla şöyle diyorlar hani 2 saat gerçekteki birinden uğraşmaktansa buradan biriyle konuşurum kendi kendimi tatmin ederim yaptığımı düşünürüm mü diyorlar düşünüyorlar artık ne yapıyorlar bilmiyorum ama bana boş geliyor
Aslında reel seks daha çok zevkli olur duyarak takarak duyarak yapılan sextir hiç bir seks şekline değişilmez ancak sanal seste daha değişik kişilerle sanal ortamda ilişki yapılma imkanı bunun için para falan harcamadan sanal ortamda yapılma şansını içermesi nedeniyle bu seks tipine encok tercih edilen seks tipidir.
İnsanların gerçek hayatta gerçekleştiremeyecekleri şeyleri sanala dökmeleri daha kolay. Uzak mesafe ilişkisi ise sanal sekse olumlu bakabilirim ve tercihim olur.
Genelde kızlarımız hoslandı veya arzuladıni karşı tarafa belli etmedi için sanala rağbet var yoksa sanalın benim için keşiften öteye geçen Bi yanı yok zevk yok ten yok koku yok his yok yok sanal sadece Bi on sevisme gibi olmalı seks yine reel olmalı
İnsanlar reel sekste karşı tarafa güvenemiyor. Acaba gerçekten derdi seks mi, güvenilir mi, korunur mu, hastalığı var mı, askıntı olur mu... Bunlar netleşse insanlar sevişmekten işe gidemez.
Ya sadece fantezi olarak görüp yapmak zevkli oluyor reelde yasadan da yasamasanda oda bir fantezi sonuçta farklı ufuklar olusturuyor değişik insanlar farklı hayaller güzel oluyor 😎
Silvester Stallone bin 1993 yapımi cezalandırıcı filmini mutlaka izlemelisin. Sanal sexin daha ötesi filmde geçiyor. Film zaten 2032 yılından bahsediyor.
Dün antalya kemerde carrefour marketde çok beğendiğim güzel genç bir kız. önümden geçerken bakıp gülümsedi, merhaba dedim merhaba dedi. yanımda durdu çöküp alt raflara bakarken bende ona bakıyordum sonra tekrar önümden geçerken alt dudağını ısırdı çok s eksy kışkırtıcıydı. marketden çıktı caddenin karşısına yürüyüp girdiği sokakda gözden kaybolana kadar arkasından baktım. Böyle bakıştığımız tanışma fırsatı olabilcek yüzlerce kızdan ilk kez birine selam verdim sonra sadece arkasından baksamda. Sanalda çokk hızlıyım.
Marketdeki kızla birbirimizi ilk ve belki son görüşümüzdü. onunla ilgilenseydim son olmayabilirdi. bu yaz benden ilgi istediğini belli eden benim ilgilenmedigim bakışlarından gözlerimi kaçırdığım çok kız vardı. sanalda yüzlerce kızla ateşli görüşmelerimiz oldu. reelini bulamadağım için değil.
Sanal seks olayini bir turlu anlayamadim gitti. Seks dedigin dokunularak, gorerek ve koklanarak olur. Ama iste gercekte bunlari yapabilecek ozguveni olmayan insanlar sanal seks diye bisi cikardi