Bilirsiniz ki dar vajinanız varsa her pozisyonda ilişki yaşayamıyorsunuz. Bu durumlarda erkek arkadaşlarınız nasıl tepki veriyor? ya da dar vajinayı günlerce aylarca esnetmeye çalışıyor mu?

Bilirsiniz ki dar vajinanız varsa her pozisyonda ilişki yaşayamıyorsunuz. Bu durumlarda erkek arkadaşlarınız nasıl tepki veriyor? ya da dar vajinayı günlerce aylarca esnetmeye çalışıyor mu?
Vajina dar olsun da tek sıkıntımız pozisyon olsun
Hayır ama kadının cabalamamasından sıkılır
Cevap
19Cevap
Dar vajinayla pozisyon sorunu yaşamadım hiç
Dar vajina bulmuşlar, pozisyonu takarlar mı sence 🤣🤣 hatta vajina bulmuşlar darlığını sorgularlar mı 🤣🤣
Dar vajinaya girmek en buyuk öduldur, pozisyon eksikligi cokta onemli degil
Cinsel ilişkide ruhumu ve bedenimi deşarj etmek isterim ben. O yüzden gir çık değil uzun uzun sevişmeler beklerim
Bu konuda bilgim yok. Duyduklarım ise hepsi bunu bir ödül, lütuf olarak görüyor ve o kadına bağlanıyor.
Dar vajinaya girmenin zevkide bir başka oluyor peki seninki nasıl
Sevdiğim biri ise herhangi bir sorun çıkarmam, dar ise çok şanslıyım derim değilse şanslıyım der geçerim
Öyle bişey yok. Girmesini bilen adam her türlü girer. Veya penisi yumuşaksa giremez. Penis dediğin kalın ve sert kemik gibi olacak.
Bence Bi sorun yok kadını yıpratmaktan her pozisyonda yapılabilir tabi zevk vermek şartıyla
Hangi pozisyonda olmuyor mesela
Dr. haydar dümene git.
O seni düzeltir
Dar vajina en güzeli. Ben bulursam kaçırmam.
Dar vajina candır ♥️ pozisyonun önemi yok 🥵
Herkesin arayıpta bulamadığı şeydir dar vajina
Acılır sorun olmaz, yavaş yavaş deşmek gerekiyor.
Neden soğuyalım ya darvolsun pozisyonda az olsun
Uğraşırım ben soğumam ama doğru pozisyonu bulurum
soğumam zorlamadan uygun pozisyonda vajinaya girerim
Vajina dar olsun da pozisyon okadarda önemli değil
Dar olduktan sonra gerisi halledilir 🙂
Hayır. Tam tersi zevkten kudurur.
Soğuyabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar